Transparent
Inloggen
Sluiten

"Geen vertrek Lozano, Bergwijn, Pereiro vóór Basel"

19 juli 2019 12:07 - VI
Foto: Pro Shots

"Geen vertrek Lozano, Bergwijn, Pereiro vóór Basel"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat PSV niet verwacht dat één van de drie internationaal gewilde spelers Lozano, Bergwijn en Pereiro zal vertrekken voor het treffen met FC Basel aankomende dinsdag. Er ligt nog geen concreet bod voor één van die spelers en derhalve is de kans nihil dat er voor die tijd een overeenkomst ligt.

Voetbal International brengt tevens een uitgebreide analyse van FC Basel in VI PRO, het betaalde gedeelte van hun website.

Meer op VI


Tags

basel bergwijn lozano pereiro

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


13 maanden geleden
Mooi. Lozano en Bergwijn hebben we hard nodig. Pereiro is overigens ook iemand die ik graag in de basis zie staan tegen Basel, maar dat gaat helaas niet gebeuren.
+2/-1

 
13 maanden geleden
Waarom niet ? Als Van Bommel vindt dat Lammers in de oefenwedstrijden nog niet goed genoeg op 10 was, kan hij gewoon Pereiro gaan opstellen. Ik kan me voorstellen dat Lozano nog niet de gehele wedstijd tegen Basel speelt.
+1/-0

 
13 maanden geleden
Ik vraag me eigen af waarom Lammers niet gewoon in de spits staat?
Dat is toch de positie waar die de laatste jaren heeft gespeeld?
Ik zie in Malen geen spits, jij wel?
+2/-1

 
13 maanden geleden
Dat gebeurt helaas wel vaker een speler op.andere positie neerzetten waar die minder uit de verf komt..
+2/-0

 
13 maanden geleden
Ik denk dat Van Bommel vindt dat Malen al een stuk verder is dan Lammers.
Ik vind Malen geen "kapstok" zoals Luuk de Jong dat was, maar ik vind het wel een gevaarlijke speler.
Misschien wil Van Bommel met 3 voorhoede-spelers gaan spelen die veel van positie wisselen en dat hij daarom niet met een "echte" spits gaat spelen. Als hij zo zijn beste spelers op het veld kan zetten, en je spel krijgt met veel variatie en verassing dan vind ik dat ook prima.
+1/-0

 
13 maanden geleden
Ik ben het met je laatste alinea eens. Dat zou ik ook het liefste zien. We hoeven niet perse een diepste spits te hebben. Hoe meer we rouleren voorin, hoe meer we kunnen variëren, hoe meer voetbal er in de ploeg komt. Echter zie ik nog steeds niet in waarom Malen op 9 zou moeten? Malen is weliswaar een stukje meer volwaardig lid/langer bij de selectie maar de spitspositie is niet zijn positie. Ik zou Lammers altijd in de spits zetten; a: vanwege zijn lengte, dus meer kop-kracht en b: vanwege zijn doelgerichtheid.

Je zou verwachten dat een spits beter is in het afronden en een aanvaller een betere functionele techniek heeft,toch? Alhoewel Lammers ook een goede techniek heeft en ook mee kan voetballen, zie ik in Malen eigenlijk meer een speler voor het middenveld vanwege zijn snelheid, passeerbewegingen en beweeglijkheid.

Enfin, de toekomst zal uitwijzen of dit de juiste samenstelling zal zijn. Ik ga er vooralsnog vanuit dat MvB aan het experimenteren is om te kijken of Malen daadwerkelijk de kwaliteiten heeft om als spits te spelen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze vrij zijn om te rouleren en PSV dus met een 'valse spits' gaat spelen. Dan wordt het wel interessant.
+2/-0

 
13 maanden geleden
Dat is ook wat ik bedoel. Ik verwacht dat met deze spelers Van Bommel de spelers de vrijheid gaat geven om elkaars positie over te nemen, en dat ze er zelf voor zorgen dat er snelheid aan de zijkant is, en een van de spelers in de 16 staat.
Het is ook een kunst om een systeem te bedenken waarin al je goede spelers in het veld staan. Dus het systeem aan je spelers aanpassen en niet andersom.
Als er grote verkopen zijn, dan zal Lammers tzt wel in de spits komen te staan.
+1/-0

13 maanden geleden
Beste scenario is dat alleen Pereiro gaat voor 10-15. Dan hebben we met De Jong, Angelino en Pereiro onze noodzakelijke 'grote' verkoop gedaan en is er echt wel voldoende in kas om die rcv te halen. Verwacht alleen dat ze alle drie zullen gaan..
+2/-0

13 maanden geleden
Goede zaak , brede selectie in belangrijke duels. Van mij mogen ze allen blijven Weer een kans om zich te profileren , hopelijk realiseren ze zich dat zelf ook.
+1/-0

 
13 maanden geleden
Mochten ze blijven is 't idd een goede zaak wat de CL betreft, en voor hun prijskaartje niet verkeerd, maar dan moeten we hopen dat ze zich ook in positieve zin etaleren.
+1/-1

13 maanden geleden
Bergwijn kan wel eens snel gaan ,hopelijk nog net tegen Basel als dat mag !!
+1/-1

13 maanden geleden
Is Lozano erg geblesseerd? Liep met verband van het veld af (door toedoen van Bruma zelfs geloof ik).
+1/-0

 
13 maanden geleden
Nee het schijnt mee te vallen maar het is nog niet zeker of hij kan spelen tegen Basel.
+1/-0

13 maanden geleden
Goedzo. niet laten gaan. Verwacht niet dat Lozano en Pereiro in de basis zullen beginnen maar ze gaan zeker belangrijk kunnen zijn als het nodig. Denk dat het heel erg belangrijk is om de Cl te halen. Financieel geeft het gewoon veel meer mogelijkheden.
+1/-0

 
13 maanden geleden
Als er morgen een club is die genoeg betaald voor een van de 3, zijn ze voor Bazel thuis nog weg... c’est Ca....
+1/-0

13 maanden geleden
Er is gewoon niet genoeg doortastende intresse..... dat is alles!
+2/-0

13 maanden geleden
Heel verstandig, alleen hoop ik wel dat ze volluit gaan en niet hun benen wegtrekken omdat ze bang zijn een aanstaande transfer mis te lopen.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.995 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvalslinie achterop advocaat bok botman diemers ehvdgxt faber fanstore fer feyenoord ginkel gistermiddag hendrix koen kuylen linssen masker nieren obispo quarantaine senesi sir thuisshirt tinus toprak uswilly vhtlsaw willy winkel