Transparent
Inloggen
Sluiten

Bild: Timo Baumgartl is gewenste nieuwe PSV-verdediger

19 juli 2019 21:05 - Bild
Foto: Pro Shots

Bild: Timo Baumgartl is gewenste nieuwe PSV-verdediger; image source: Pro Shots

De Duitse krant Bild denkt uitgevonden te hebben welke speler PSV op het oog heeft om het centrum van de verdediging te versterken. Het gaat om de 23-jarige Timo Baumgartl van degradant VfB Stuttgart. PSV zou bereid zijn 8 tot 10 miljoen euro te betalen voor de speler waar trainer Mark van Bommel bijzonder van gecharmeerd zou zijn. VfB zou niet onwelwillend tegenover een transfer staan in verband met het met 2,5 miljoen euro relatief hoge salaris van Baumgartl.

Meer op Bild


Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl bild vfb bommel degradant gecharmeerd onwelwillend stuttgart uitgevonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden (gewijzigd)
" VfB zou niet onwelwillend tegenover een transfer staan in verband met het met 2,5 miljoen euro relatief hoge salaris van Baumgartl "

Dan is de vraag hoe staat de speler er tegenover ? Bij PSV zal dit misschien de helft zijn.
+2/-4

 
7 maanden geleden
Dat verrekenen ze met de transfersom. VFB verlangt bijv 7 miljoen. PSV betaalt 8 en sluist het teveel door naar Baumgartl.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Stewie

Ja dat begrijp ik wel, maar als hij 4 seizoenen blijft?
Dan is het normaal voor hem 10 miljoen salaris en bij PSV ga ik uit van max 5 miljoen.
+1/-1

7 maanden geleden
Sorry hoor, maar moet dit nou die sterkhouder zijn?

Ik begin me nu toch echt zorgen te maken. Hopen dat dit maar een gerucht is.
+3/-6

 
7 maanden geleden
lindsaywilson,

Heb jij deze speler vaker zien spelen (ik niet)?
In welk opzicht denk jij dat hij te kort schiet (of denk je dat door de degradatie)?
+4/-1

 
7 maanden geleden
Ken hem niet heel goed maar wel een paar keer zien spelen Beetje type Luckassen. Goed in duels maar voetballend niets bijzonder...
+2/-7

7 maanden geleden
Ken de speler totaal niet, maar heeft de Viergever uitstraling. Groot contrast met bijvoorbeeld een Lyanco, we hebben een breker nodig! Gelukkig is Bild de bron, dus geloof er geen zak van.
+4/-4

 
7 maanden geleden
Welke bron is voor jou wel geloofwaardig? PSV is geïnteresseerd in deze Duitser. Doe er mee wat je wil.
+2/-2

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zit maar te dollen, het zou inderdaad waar kunnen zijn aangezien onze John het laatst nog had over scouten in top competities, wie weet was het een hint. Schrok ook van Schwaab en die kon toch aardig mee, ohnee behalve dan op CL niveau........
+2/-4

7 maanden geleden
PSV wist begin april al dat Schwaab zou vertrekken naar Duitsland ivm familie omstandigheden. Ruim 3 maanden later nog steeds geen vervanger. Een elftal dat rammelt aan alle kanten. Spelers die weg willen en waar geen serieuze interesse voor is (Ramselaar, Luckassen), soaps die duren en duren (Lozano, Bergwijn, Pereiro). Veelbelovende spelers verhuren/verkopen die nu zeer welkom zouden zijn (Obispo, Duarte, Kenneth Paal). Ik snap er niets meer van. Als het zo doorgaat is Ajax met Kerst kampioen zonder puntverlies.
+4/-6

 
7 maanden geleden
Snap het beleid ook niet helemaal maar Obispo, Paal en Duarte voegen echt niets toe...
+1/-5

 
7 maanden geleden
Blijkbaar zijn Lyanco, Alvarez en Halter te duur. Als ik de transfersommen voorbij zie komen kan ik daar zelfs nog enigszins in mee gaan. Ik vind het echter wel van belang dat je minimaal één sterke centrale verdediger hebt. Of dat deze Duitser is, geen idee.
+2/-2

 
7 maanden geleden
Ik pleit ook voor versterking maar ik betwijfel of dit een versterking is. Ik denk dat hij niet beter is als Luckassen...
+1/-5

 
7 maanden geleden
Waarom zeg je dit over een speler die je totaal niet kent?
+4/-4

 
7 maanden geleden
heb hem wel zien spelen, alleen niet heel veel.
+2/-5

 
7 maanden geleden
De scouts van PSV volgen zo’n speler vaak al jaren, dus ik ga ervan uit dat zij een goed beeld hebben van de speler. Een verdediger die op alle fronten een topper is, verdedigend en opbouwend kunnen wij simpelweg niet betalen. En een grote Zuid Amerikaanse reus ofzo is ook geen enkele garantie voor succes, die moeten vaak een jaar wennen, zie Magellan bij Ajax.
Ik snap niet dat iedereen gelijk weer zo negatief is.
+4/-1

 
7 maanden geleden
Ik denk dat Lyanco van dit rijtje de enige speler is waarin PSV concrete interesse had, de rest is allemaal media praat. Heb jij enige concrete berichten gehoord over interesse van PSV in Halter?? Laat staan dit bericht van Bild. Die gissen ook maar wat raak. Bild is de Duitse Telegraaf, net de Story...kletsen er op los...;)
+2/-2

 
7 maanden geleden
Het is niet alleen Bild meer. VI en het ED melden het ook.
+1/-4

 
7 maanden geleden
Dit zijn geen echte bronnen, is gewoon copy paste van Bild. Staat zelfs letterlijk in de tekst.
+3/-1

 
7 maanden geleden
Vooral Paal is dramatisch, je gaat spontaan verlangen naar Joshua Brenet..
De andere twee geef ik voorlopig nog het voordeel van de twijfel. Na het komende seizoen zullen we meer weten.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Paal ????????? Totempaal ????????
+1/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
We gaan gewoon voor plek 2 dit seizoen. Aan de andere kant, de aankopen van ajax zijn ook geen garantie voor succes. Magallan zaten ze toch lang achteraan, eenmaal binnen blijkt hij er weinig van te kunnen. En als ziyech en neres nog vertrekken moet ik het eerst zien.
+1/-3

 
7 maanden geleden
Begrijp je frustratie en voor een RCV zijn we inderdaad erg laat.

Maar soaps zijn normaal in transfer wereld en hoe graag PSV ook wil - we zijn afhankelijk van de molen die op gang moet komen.
Duurt lang dat wel.

Baal van Obispo.

Dat er voor Luckassen en Ramselaar geen grote vraag is is ook normaal- maar dat komt wel goed denk ik.
+2/-1

 
7 maanden geleden
Soaps zijn bijna niet te vermijden. Vaak moeten eerst de hele grote clubs een paar grote aankopen bij de Europese top-20 clubs doen, zodat die een flink bedrag hebben, en dan komt pas de aan+ver-koop goed op gang.
De wat mindere spelers van de grote clubs zijn pas te halen als de grote clubs hun selectie echt op orde hebben, en dat is pas op het eind van de transfer-window.
Ik vind het wel knap dat er vanuit PSV zelf niks naar buiten komt, en we pas iets merken als er een speler naar Ehv vliegt om gekeurd te worden.
+2/-1

7 maanden geleden (gewijzigd)
'Een speler waar van Bommel bijzonder van gecharmeerd zou zijn'.... Zijn het bekenden van elkaar? Ik ken de historie van deze speler namelijk niet. €8-10m voor een verdediger van een gedegradeerde ploeg uit de BL die €2,5m zou verdienen? En dan vinden medefans het gek dat we nog geen RCV hebben? Deze jongen zal ook zijn opties afwegen. Kan bij PSV max €1m verdienen. €500.000 meer elders en de kans is aanwezig dat hij zegt 'vielen dank'....... Het wordt moeilijker en moeilijker voor een TD van een kleinere club om succesvol te zijn in je vak.
+4/-2

 
7 maanden geleden
Dan is zijn Duits wel matig voor een Duitser.
+4/-3

 
7 maanden geleden
Heeft Behich niet bewezen dat Mark van Bommel zich niet moet bemoeien met transfers?
+4/-2

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Niet iedere speler past in het team daar kom je later pas achter. Hebben wij niet alleen last van . Kijk maar eens naar onze concurrent. Die heeft gisteren nog een TOPPER verkocht.
+2/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Zou natuurlijk kunnen zijn dat Mark hem kent vanaf zijn Bayern tijdperk. En gevolgd heeft.
+2/-1

7 maanden geleden
Mark zal het Duitse voetbal nog wel volgen dus ik heb wel vertrouwen in deze keuze. Het niveau moet achterin van Europees niveau zijn, eredivisieniveau is niet meer voldoende om aan te haken.

Daarom is het nu ook tijd voor een keeperswissel verkoop Zoet maar en zet Ruiter in het doel en koop nog een andere ervaren keeper zodat we over 2 a 3 jaar een keeper uit eigen jeugd kunnen opstellen als die zich doorontwikkelen, maar in Europa met Zoet aankomen kan niet meer. We hebben dat al een aantal keer geprobeerd en helaas gegokt en verloren.

Zelfs in het Nederlands elftal is hij geen vaste doelman en staat er een keeper in de basis die niet eens 1ste keeper was bij zijn club. Niet dat die zoveel beter is, maar blijkbaar vonden alle bondscoaches hem wel beter dan Zoet en dat zegt voldoende...
+2/-4

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ben ook al een tijdje geen fan meer van Zoet. Werkelijk elk schot buiten de 16 is een doelpunt. Vind dit zo vreemd want de onmogelijke ballen pakt hij vaak wel, zeker in de 1 op 1 situatie blinkt hij echt uit. Kan er niet over uit waarom hij die afstandschoten maar niet pakt. Het lijkt wel of het fout gaat zodra hij tijd heeft om na te denken.

Wisselen voor Ruiter vind ik geen goede keuze, leuke club keeper, maar nog steeds minder dan Zoet.
+1/-4

7 maanden geleden
Laat hem maar lekker in Duitsland en haal lyanco of halter aub.

Niet weer een drama Duitser in de verdediging was al blij dat schwaab wegging. Wat kon die man niet opbouwen al was hij verdedigend nog wel redelijk.
+2/-6

 
7 maanden geleden
Deze kan nog minder goed opbouwen dan Schwaab... Verdedigend wel sterker.
+1/-6

7 maanden geleden
Wij zijn niet bang want Apfelbaum is er bij :-)
+2/-4

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Aus dem einstigen Abwehrchef ist schließlich bereits in der vergangenen Rückrunde ein Dauerreservist geworden, der zugegebenermaßen dabei auch von einer äußerst hartnäckigen Gehirnerschütterung ausgebremst worden war.


Doch auch wenn man diese Beeinträchtigung ausklammert, muss man festhalten, dass die Formkurve des gebürtigen Schwaben im letzten Jahr nicht mehr wie zuvor nach oben, sondern kontinuierlich nach unten zeigte. Auch Tim Walter scheint kein großer Fan des Blondschopfs zu sein und hat sich allem Anschein nach in der Innenverteidigung auf das Duo aus Marc-Oliver Kempf und Marcin Kaminski festgelegt. Selbst der von der zweiten Mannschaft der Bayern verpflichtete Youngster Maxime Awoudja scheint Baumgartl langsam aber sicher den Rang abzulaufen.


Als je dii leest word je toch niet vrolijk
Verder is het wel vreemd dat hij 3 herenschuddingen in 2 jaar tijd heeft gehad...
+1/-4

 
7 maanden geleden
Ik zou het niet weten.
Ik heb namelijk geen flauw idee wat er staat...:P
+2/-1

 
7 maanden geleden
Last van een hardnekkige hersenschudding, komt niet meer in de plannen van de trainer voor en zijn ontwikkeling staat stil.
+1/-4

 
7 maanden geleden
AUB . Dit wilt u vast niet lezen. Verslag 28 juni 2019

Soevereine thuisoverwinning
3-0 wint de U21 tegen SC Hessen Dreieich - mede dankzij de steun van Timo Baumgartl en Erik Thommy. De doelpunten worden gescoord door David Kopacz, Lukas Kiefer en Pedro Allgaier.

Het spel:

De thuiswedstrijd van U21 tegen SC Hessen Dreieich was een duidelijke aangelegenheid en verdiende de 3-0 overwinning in de hoogte. Timo Baumgartl en Erik Thommy, die wedstrijdoefeningen verzamelden en een overtuigende prestatie leverden, leverden een belangrijke bijdrage. De twee Bundesliga-spelers waren ook betrokken bij de eerste scoringskans: corner Thommy, kopbal van Baumgartl, maar de bal vloog net ver van de verre hoek (16 minuten). Vijf minuten later kreeg de verdiende 1-0 voorsprong van David Kopacz (21). Het team van coach Andreas Hinkel bleef spelbepalend en kwam tot andere kansen. Een schot van Erik Thommy stond net naast de paal (26 '), een schot van Jan Ferdinand en een kopbal van de spits (32'). De gasten uit Dreieich waren slechts één keer gevaarlijk in de eerste ronde voor het doel van Florian Kastenmeier, maar hij hoefde niet tussen te komen, want Timo Baumgartl maakte het veld vrij met een break (34 '). In de tweede ronde maakte kapitein Lukas Kiefer 2: 0 voor zijn voorlopige beslissing (60 minuten) met zijn dieptepunt, Pedro Allgaier verhoogde ook de voorsprong naar 3: 0 in de 74e minuut. Sommigen konden en de anderen wilden niet meer, dus het bleef in het 3-0-succes van de belofte.

De poorten:

21 minuten: een prima voorzet van Jan Ferdinand in de run op David Kopacz, die de bal over de rushende keeper Marcel Czirbus en 1: 0 einschiebt lungelt.

60 minuten: het vlakke kruis van Erik Thommy van de linker doellijn naar het strafschopgebied , waar Lukas Kiefer uittrekt en plat slaat om de stand op 2-0 te brengen.

74e minuut: Jan Ferdinand diende met een back pass, de run - Erik Thommy, die de bal Pedro Allgaier ophangt en deze komt met een laag schot naar 3: 0.

De stem van de coach:

"De jongens hebben vandaag beloond, misschien hadden we de leiding eerder kunnen uitbreiden. Over het algemeen hebben we het spel bestuurd en de betere kansen gehad. De situatie is nog steeds moeilijk. Het zou mooi zijn als we de laatste wedstrijd tegen Worms als finale zouden kunnen doen, "zei coach Andreas Hinkel. Over het gebruik van Timo Baumgartl en Erik Thommy zei de coach van de U21: "Zowel Timo als Erik helpen het team enorm. Je merkt dat wanneer ze ons steunen, ze ons veiligheid bieden. Het is een win-win situatie. Ik bedankte hen beiden voor hun inspanningen. '

De volgende game:

Al op vrijdagavond gaat het verder voor de U21. Daarna het team van coach Andreas Hinkel om 19:30 uur bij de Offenbacher Kickers-gast.

De U21 speelde met:

Kastenmeier - Allgaier, Baumgartl, Kober, Grözinger - Kiefer (73e Bux), Mack, Thommy, Wähling - Ferdinand (85e Ramaj), Kopacz (73e Koep)
+1/-3

 
7 maanden geleden
Wordt weer een jong de jongetje . Hij heeft geen geluk met zijn scouting van spelers
+1/-3

 
7 maanden geleden
Apfelbaum was helaas de Duitser die zijn mannetje liet lopen in de filosofie wedstrijd tegen Griekenland:

https://www.youtube.com/watch?v=F2kAnTZBnTglink
+1/-4

7 maanden geleden
wat ik in dat filmpje op YouTube heb gezien vind ik hem veel en veel sterker dan shwaab hij weet precies wanneer hij de tackle in moet zetten!!
+5/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Zeker, zijn tackle is inderdaad goed zoals ik eerder al zei, maar er zit totaal geen voetballend vermogen in deze speler, wat betekent dat de opbouw nog stroever ten opzichte van vorig seizoen zal gaan zolang Mark blijft vasthouden aan het blok Jorrit en Pablo. En deze kans is gewoon groot, eigenwijs menneke da t is;). Angelino is ook weg, die kon nog het beste opbouwen van allemaal. Plan b, de lange bal spelen gaat ook niet meer nu de Jong verkocht is, kan nooit goed gaan dit als het zo blijft. Kleine ploegen graven zich in en we kunnen niks meer, wordt een lange zit dit seizoen op deze manier met eindeloos tikkie breed en fluitend publiek... Deja vu Marcelo & Derijck in de opbouw, moet er niet aan denken, mensen begonnen op een gegeven moment gewoon te lachen op de tribune (zit op Oost) zovan oh daar gaan we weer. Wil dat echt niet nog een keer meemaken, kan niet bij een club als PSV.
+2/-2

7 maanden geleden
De beelden op het YouTube-filmpje vallen helemaal niet tegen, maar het is dan ook een soort reclamefilmpje. Hij laat een goede tackle en timing zien. Dat anderen zeggen dat hij opbouwend slecht is kun je op dit filmpje niet zien, want die situaties vragen niet om een voetballende oplossing, maar puur om verdedigen en dat doet hij hier prima.
Maar ik denk dat er ook wel een filmpje met wat minder goede momenten te maken zal zijn, zoals dat zelfs van van Dijk wel kan.
Ik zeg dus niet bij voorbaat nee of ja, maar hij lijkt me in ieder geval beter dan Luckassen. En we moeten snel wat doen, dus het voordeel van de twijfel.
+2/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt arnesen atheist baumgartl berghuis bergwijn bommel bruma depay doan eredivisie faber flitsphirips gakpo gelovigen gerbrands ginkel ihattaren johnny jong lammers madueke malen pereiro sir skipper tinus uswilly vhtlsaw viergever