Transparent
Inloggen
Sluiten

'Timo Baumgartl al persoonlijk akkoord met PSV'

21 juli 2019 15:27 - Twitter Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Timo Baumgartl al persoonlijk akkoord met PSV"; image source: Pro Shots

PSV heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met Timo Baumgartl. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. De verdediger van VfB Stuttgart is afgelopen week al in Eindhoven geweest. PSV moet nog wel een akkoord zien te bereiken met de club uit de 2.Bundesliga. Naar verluidt zou PSV 8 tot 10 miljoen willen betalen voor de Duitse jeugdinternational.




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl bundesliga elfrink stuttgart vfb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Van Dijk speelde ook ooit bij Groningen zullen we maar zeggen. Hoge prijzen iig tegenwoordig.
+2/-5

 
4 jaar geleden
Sterker nog, van Dijk kreeg van Willem II geen contractverlenging aangeboden. Net als Frankie de Jong overigens... De markt zit vreemd in elkaar. Maar hij is aanvoerder geweest bij jong Duitsland, dus erg slecht zal hij niet zijn lijkt me. Ben benieuwd...
+3/-3

4 jaar geleden
Ken deze speler niet. Als ik filmpjes van hem zie, zie ik een zelfde mentaliteit als Dumfries! Daar houden we in EHV wel van. Echter twijfel ik volgens de filmpjes aan zijn voetballende kwaliteit. Ballen naar voren rossen met een Lammers/Malen in de spits schiet je ook niet zoveel mee op. 8-10 miljoen is niet niks, maar indien PSV deze speler al langer op de korrel heeft, ga ik er vanuit dat hij wel wat kan en denk ik dat PSV haast wel moet, met deze belangrijke wedstrijden voor de boeg!

Ik las laatst ergens dat deze man ca. 3,5 miljoen per jaar verdient, weet iemand hier iets meer van?
+3/-2

 
4 jaar geleden
Ik denk dat je dat van zijn salaris in je dromen hebt gezien of zo. Het zal niet meer dan 1 miljoen zijn.
+2/-4

 
4 jaar geleden
2,5 miljoen stond in het artikel van vrijdag op deze site
+2/-2

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Ongelofelijk dit. Moet dit de verdediger worden ? Een reserve van Stuttgart. En dan 8-10 miljoen betalen. Waar zijn ze mee bezig zeg.
+2/-9

 
4 jaar geleden
Dit is geen reserve, groot talent, heel blij mee.
+12/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Dit is wel een wissel van VfB, speelt veelal zijn minuten bij jong Stuttgart. Hij komt niet voor in de plannen van Willig. Na zijn hersenschudding is hij nooit meer op niveau teruggekomen En dit moet onze verdediging gaan vormen.
+2/-6

 
4 jaar geleden
Hij is geblesseerd geweest inderdaad, verder gewoon basisspeler en GEEN reserve.
+8/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Kennelijk volg je het Duitse voetbal niet. staat wel degelijk wissel. Kijk de wedstrijd tegen union Berlijn nog ff terug voor promotie degradatie. Is al meer dan een half seizoen zijn plaats kwijt. Speelt veelal bij het beloftenteams van hitzlsperger. Maar denk niet dat PSV hem als basis haalt. We moeten tenslotte ook iets achter de hand hebben als iemand geblesseerd is. Er zal nog wel een grote naam komen.
Ben trouwens maar blij dat hij geen basis was, Stuttgart had afgelopen jaar meer dan 70 tegendoelpunten.
+3/-6

 
4 jaar geleden
Wat jij wil... Heeft een topjaar gehad en daarmee de interesse van o.a. Liverpool en Arsenal gewekt en de nationale jeugdelftallen van Duitsland vertegenwoordigd. Helaas voor hem geblesseerd geraakt, maar mooi voor ons, anders was hij absoluut onhaalbaar geweest.
+5/-2

 
4 jaar geleden
Denk niet dat PSV 10 miljoen gaat uitgeven voor een speler waarmee ze de intentie hebben om die op de bank te zetten.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Idd PSV72. Ik heb navraag gedaan bij mijn zwager die Stuttgart supporter is (ze wonen in een dorpje daar in de buurt) en die vertelde mij dat het een erg goede verdediger is met veel potentie.
Bevestigt ook wel voor mij dat PSV deze speler niet als wisselspeler (na wen periode) gaat gebruiken. Dit is een kwaliteitsaankoop (waar we net als bij alle andere aankopen moeten kijken of dit eruit gaat komen).
+2/-0

4 jaar geleden
Dit is gewoon keuze 4 dus. Van Lyanco naar Alverez, naar Reyes, en dan kom je uit bij Baumgartl..
+3/-7

 
4 jaar geleden
Lyanco was niet haalbaar, Alvarez en Reyes niet goed genoeg bevonden. Prima tweede keus!
+4/-2

 
4 jaar geleden
Alvarez en Reyes konden ze niet betalen want PSV heeft tot op heden geen grote uitgaande transfers gedaan. En ze hebben al 15 miljoen uit gegeven voor Bruma. Sorry dat ik het zeg hoor maar ik vind dat PSV matig heeft ingekocht tot op heden.

Bruma kan mij nog niet overtuigen, Lato was tegen Wolfsburg gewoon slecht. Die Fransman moeten we ook nog maar even zien, en Baumgartl heb ik nog nooit van gehoord.

In tegenstelling tot afgelopen seizoen hebben ze maar matig ingekocht. Verleden jaar hadden ze Dumfries, Angelino, Gutierrez, Thomas. Spelers waarvan je weet dat je er iets aan hebt en daar sterker van wordt.

Van deze spelers loop ik niet warm in ieder geval.
+3/-6

 
4 jaar geleden
Onzin dat we ze niet konden betalen, aangezien er 16 miljoen is geboden op Lyanco. Verder fakkel je spelers al af terwijl ze nog geen wedstrijd gespeeld hebben en omdat je er nog nooit van gehoord hebt...
+4/-2

 
4 jaar geleden
Nee ik fakkel niemand af. Ik zie gewoon wat ik zie. En deze spelers kunnen mij niet overtuigen. Ik wordt gewoon niet blij van deze spelers tot nu toe en dat had ik afgelopen seizoen wel.
+1/-7

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Idd dit is zeer slecht ingekocht. Maar het klopt we konden Lyanco, was target nr1 en Alvarez niet betalen. Maar wel 15 uitgeven voor Bruma terwijl dat niet nodig is. We hebben genoeg aanvallers. Nee, John de jong heeft het niet in zijn vingers zoals zijn voorganger.
+1/-6

 
4 jaar geleden
Guardado was ook 2de keus achter Steven Defour en we weten allemaal hoe dat afliep.
+10/-2

 
4 jaar geleden
Jong de Jong scout niet voor niks in de grote competities.
Wie daar net op de bank zit, kan voor een NL-club zoals PSV nog zeer waardevol zijn. 2e keuzen zoals Guardado zijn dus zeer welkom.
+4/-2

4 jaar geleden
Als je als PSV een 23 jarige verdediger met 90 wedstrijden in de Bundesliga en 20 interlands voor jong duitsland kan halen. Doe je denk ik gewoon hele goede zaken.
+9/-2

 
4 jaar geleden
Ik vind de posts met de trant dat hij een miskoop is en Jong de Jong er niet veel van kan ook veel te voorbarig.
PSV zal hem zeer uitgebreid gescout hebben, en vast verwachten dat hij ook veel groei-potentie heeft.
Tav de prijzen heeft PSV vast een lijst met mogelijkheden en als ze de vraag-prijs niet realitisch vinden dan schakelen ze door naar de volgende optie.
Je moet je investering tzt ook weer terug-verdienen.
Laat de nieuwe spelers eerst even wennen voordat we ze gaan afschrijven.
+5/-3

 
4 jaar geleden
Denk dat niemand hier deze jongen uverhaupt echt kent laat staan kan beoordelen echter als de transfersom klopt zoals hier vermeld maak ik me nog meer zorgen inzake de toekomst van PSV. Onze begroting laat al jaren geen/ zeer beperkte groei zien terwijl de prijzen de pan uit rijzen. Hierdoor wordt je nog meer afhankelijk van uitgaande transfers met alle risico's van dien!
+3/-4

 
4 jaar geleden
Ook daar zijn ze druk mee bezig om belangrijke sponsors binnen te halen . Brainport is daar een goed voorbeeld van . Een combinatie van sponsors . Daarom is het wel belangrijk dat wij ons laten gelden in Europa . Men moet zich afvragen , Who the F*ck is Brainport .
+2/-0

4 jaar geleden
Welkom en maak er een mooi seizoen van.
+5/-2

4 jaar geleden
Onbegrijpelijk dat PSV niet concreet wordt voor Diego Reyes. Reken maar dat dit een topversterking voor onze defensie is: 26 jaar, basisspeler geweest bij Espanyol en Sociedad, 60+ interlands voor Mexico en relatief goedkoop. Eerlijk gezegd rate ik hem hoger dan Baumgartl, maar een centrum Reyes-Baumgartl kan ook prima werken. Ga er voor Johnnie!
+4/-4

 
4 jaar geleden
Jong de Jong laat zich niet in de kaarten kijken. Bij PSV komt pratisch niks naar buiten, dus we weten pas op het eind wat PSV werkelijk aan het doen is.
+3/-3

 
4 jaar geleden
Dat is waar Wouter. Ik hoop ontzettend dat Reyes ook nog komt!
+4/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Geloof nou niet dat Reyes ook nog komt. Baumgartl is een topaankoop voor PSV gezien zijn transfersom. Er is nu een RCV gehaald en een LCV/LB (Boscagli). Qua verdedigers is PSV nu klaar. Overigens is Reyes ook her en der mislukt.

PSV gaat nog vol voor Berghuis, dat is het dan ook wel denk ik. Pereiro en/of Bergwijn en/of Lozano zullen nog wel gaan en die positie kan Berghuis dan innemen.
+4/-4

 
4 jaar geleden
Klopt wat je zegt, maar doordat Reyes 'her en der mislukt is', is hij nu haalbaar. Dit is de weg die PSV nu lijkt in te zetten met het aankoopbeleid. Persoonlijk zie ik Boscagli vanwege zijn lengte niet als een serieuze optie voor het centrum en vind ik dat Luckassen en Sainsbury allebei te kort komen, dus Reyes is meer dan welkom als je het mij vraagt! De noodzaak voor Berghuis zie ik dan weer niet. Op 10 kun je het Afellay en Ihattaren uit laten vechten en op de vleugel heb je Bergwijn/Lozano (een van de twee zal wel blijven), Gakpo, Bruma en Malen die er uit de voeten kunnen. Ik zie liever dat PSV het aanvallend talent de kans geeft en geen 10 miljoen investeert in Berghuis die geen restwaarde heeft.
+4/-4

4 jaar geleden
Lijkt me een prima aankoop. Was Swaab toch ook, hier zie ik meer groei en potentie in. De statistieken (jong Duitsland & wedstrijden Bundesliga) zijn prima en op Youtube zie ik in ieder geval snelheid en een goede tackel. Ik denk dat dit voor ons momenteel even maximaal haalbare is. Luckassen eruit mogelijk nog even kijken voor van Drongelen.
+2/-2

4 jaar geleden
Het allergrootste probleem is volgens mij toch het gebrek aan goals vanuit het middenveld. Ik ga ervan uit dat Perreiro afgeschreven wordt en dan zit je weer met een hele rits middenvelders die zelden een goal maken. Er loopt er zelf geen een rond die een beetje fatsoenlijk van buiten de 16 kan schieten. Ik ben zeer benieuwd wat van Bommel heeft bedacht om dat probleem op te gaan lossen, aangezien we ook de goals van de Jong kwijt zijn. Zonder dreiging vanuit het midden hoeft de tegenpartij enkel maar onze drie aanvallers af te stoppen. Daarnaast moet het positiespel verbeteren. Dat zal ook een stukje druk bij de verdediging weg halen.
+5/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Hendrix schiet anders heel goed van buiten de 16. Echter niet op doel.
+5/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Vooral bij zijn vrouwku inderdaad. Op het veld heeft hij, zoals Rob Jacobs eens zei, de dozen nog om zijn schoenen.
+2/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
En zag je tegen Wolfsburg wie de vrije trappen en corners mocht nemen ? Juist, Hendrikx. Die moet je gewoon verbieden dat hij een bal mag schieten. Dat een trainer dat goed vindt.
+1/-2

4 jaar geleden
We kunnen wel gaan roepen dat er geen top aankopen zijn maar hee wij zij PSV en geen Barca of Manchester. Deze categorie zullen we op moeten gokken,hopen dat het iets is en hij ooit nog iets oplevert. En verder inzetten op eigen jeugd want uiteindelijk zal dat voor een Nederlandse topclub het enige verdienmodel kunnen zijn. En als dan in een jaar alles jouw kant opvalt kun je incidenteel een jaar als Ajax meemaken
+3/-2

4 jaar geleden
Hoop dat Psv ook advies heeft gevraagd aan Huub Stevens.. Die was trainer daar.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Heeft hem zelfs laten debuteren dus dat zal wel goed zitten...
+1/-0

4 jaar geleden
Goede aankoop van PSV. Nederlanders onderschatten vaak de wilskracht van de Duitsers. Daardoor verliest bijv. het Nederlands elftal van iedere 10 wedstrijden die ze tegen de Duitsers spelen er 8, ondanks dat Nederland meer voetballende kwaliteiten heeft... De slapte van de Nederlandse mentaliteit zie mooi terug in de tweede seizoenshelft van PSV: ze hebben de titel gewoon aan Ajax kado gedaan.
Dat hoef je bij Duitsers met hun "over mijn lijk" mentaliteit niet te verwachten.
En nu zit PSV met de gebakken peren, ze moeten met een elftal dat totaal nog niet op elkaar is ingespeeld zich zien te plaatsen voor de CL...
+3/-0

 
4 jaar geleden
Leuk die wilskracht van Duitsers maar lijkt me belangrijker dat hij kan voetballen. Anders kunnen we er ook Angela Merkel inzetten....
+3/-2

 
4 jaar geleden
Mooi, maar met hem i.p.v. Schwaab hebben we evenveel Duitsers dus nog geen garantie voor een betere mentaliteit
+1/-0

4 jaar geleden
Volgens mijn zwager (stuttgart supporter, woont daar ook in de buurt) is het een erg goede speler met potentie. Bedrag van 8-10mln lijkt me ook wel correct dan. Ben benieuwd of de potentie eruit gaat komen en hij onze abwehr keizer gaat worden :P
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Oké Mark, nu wordt het kiezen tussen Jorrit en Pablo anders heb je een opbouw van een middenmoot ploegje. Voetballend gezien kan vanaf nu alleen Viergever redelijk mee in de opbouw. Hendrix krijgt vanaf het vertrek van Guardado het volste vertrouwen. Het is een goede cvm, kan zelfs puur in die rol op Europees niveau prima mee, Rosario kan in die rol alleen net wat meer, iets waar Andres een meester in was. Dit moet jij toch wel zien? Kies voor de punt naar achteren aub.
+1/-2

4 jaar geleden
Van het Vfb Stuttgart forum: Also wenn Baumgartl eines nicht hat dann mit Sicherheit eine gute Spieleröffnung.
Bei Baumgartl muss man leider sagen das er zwar schon lange Bestandteil der ersten Mannschaft ist aber auch irgendwie nie über den Status des IV´s Nr. 2 oder 3 hinausgekommen ist. 
Lag sicherlich auch an Verletzungen aber eben auch daran das er doch in der Entwicklung eher stagniert.
Er kann gerne bleiben, aber ziemlich sicher wird er kein Stammspieler sein, da Kaminski ihm wohl den Rang abgelaufen hat.

Vraag me sterk af in hoeverre hij een versterking gaat zijn. Zoals al door anderen aangegeven totaal geen opbouwend vermogen en heeft zich in de Vfb verdediging nog nooit onmisbaar kunnen maken.....
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Vfb Stuttgart forum , welk forum . Het is ongeveer dezelfde site als deze . Iedereen mag er op losgaan Als we de onzin lezen van sommige '' supporters '' dan weten we het wel . De beste coaches staan langs de kant nietwaar, iedereen weet het beter. Als men info wil weten over een speler ga je niet naar een ''forum''Maar ga je kijken naar zijn prestaties en niet naar het gezwam zoals .. ja , hij heeft al 3 x een hersenschudding gehad ...hij zal wel niet goed zijn. Oeverloos geneuzel. ik neem aan dat u deze quote ook over Kaminski gelezen hebt ...... In der laufenden Saison gehört Marcin Kaminski nicht immer zu den Stammkräften beim VfB, dennoch kommt der polnische Internationale auf 16 Einsätze in der Liga und zwei Partien im DFB-Pokal. Nun haben sich Klub und Spieler auf eine Verlängerung der Zusammenarbeit geeinigt. Zwar lief Kaminskis Vertrag noch bis zum Sommer 2019, doch bereits jetzt konnte man sich auf eine Verlängerung bis 2021 einigen......... Hoezo dan ....da Kaminski ihm wohl den Rang abgelaufen hat??????
+1/-0

 
4 jaar geleden
Als ik meer informatie over een speler wil hebben dan zoek ik op een plek waar veel supporters een mening hebben. Net zoals op het PSV forum staat er inderdaad veel onzin tussen maar sommigen komen over als fans met een gefundeerde mening. Het citaat van deze knakker was toch wel iets waar meer het mee eens waren. In jouw bijdrage over deze speler staat geen woord over Baumgartl, alleen gebitch. Ik zou zeggen, we gaan het zien dit seizoen...
+1/-0

 
4 jaar geleden
De Duitse media schrijven precies hetzelfde dus zal inderdaad een grote kern van waarheid in zitten. Blijf het gek vinden dat we 10 miljoen gaan betalen voor een wisselspeler van een 2e bundesligaclub die toch ook al 23 jaar is en dus geen talent meer genoemd mag worden....
+2/-0

 
4 jaar geleden
Tip , lees het artikel van Tim Siekman in VZ. Maar dat is Nederlandse media en .... te positief natuurlijk. ;-)
+1/-0

 
4 jaar geleden
Weet u wat mij zo opvalt ? Op deze site worden vaak veel spelers afgekraakt.en ten onrechte .Regelmatig bezoek ik ook supporters.nl van onze concurrenten. Ik wil graag bijblijven en ook de meningen van andere supporters over hun club horen. Er is er niet een bij die zijn eigen spelers zo afkraakt als deze . Zelfs over een club waar het veel minder gaat. We moeten oppassen dat de trollen geen overhand krijgen hier. Of vind u het normaal dat we hier lezen dat Steven en Hirving op moeten rotten ? Kritiek mag maar je kunt ook overdrijven . Geen onzin praten over een speler die je nog niet hebt zien spelen , wat een niveau.Lees niet alleen de negatieve maar ook de positieve dingen en trek dan een conclusie.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage