Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Spartak Moskou akkoord over transfer Gastón Pereiro'

23 juli 2019 01:05 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"PSV en Spartak Moskou akkoord over transfer Gastón Pereiro"; image source: Pro Shots

PSV heeft met Spartak Moskou een akkoord bereikt over een transfer van Gastón Pereiro. De nummer vijf van Rusland van afgelopen seizoen zal 15 miljoen euro betalen voor de Uruguayaanse middenvelder. De persoonlijke eisen van Pereiro zouden voor Spartak Moskou geen enkel probleem vormen.

Pereiro zal tijdens de wedstrijd tegen FC Basel al geen deel meer uit maken van de wedstrijdselectie van PSV. PSV wil daarmee voorkomen dat hij niet meer voor Spartak Moskou mag uitkomen in de voorrondes van de Europa League. Indien Pereiro speeltijd zou krijgen tegen FC Basel zou hij bij een andere club pas Europees mogen spelen vanaf de groepsfase.

Pereiro kwam in 2015 naar PSV. In 146 officiële wedstrijden wist hij 47 doelpunten te maken en gaf hij 21 assists. Met PSV wist hij twee keer landskampioen te worden en won hij ook twee keer de Johan Cruijff Schaal. Pereiro had nog een contract voor een jaar.




Tags

pereiro spartak basel rusland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Mijn eerste gedachte: mooi bedrag
Mijn tweede gedachte: als PSV dit bedrag maar niet gaat gebruiken om Berghuis naar Eindhoven te halen

Ik wacht zodoende nog even met het vellen van een oordeel
+7/-6

 
4 jaar geleden
Wij hebben dezelfde gedachtes hahah
+5/-4

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Natuurlijk wel. Meteen dat geld naar Rotterdam. We leveren anders wel heel veel doelpunten in. Maar PSV en spartak zijn eruit dat zegt niks. Pereiro en zijn zaakwaarnemer willen dit niet.
+3/-6

 
4 jaar geleden
Die hebben echt wel eerste even met het kamp Pereiro contact gehad voordat ze een bod doen denk je niet?
+2/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Knap dat PSV Pereiro met winst weet te verkopen. In potentie een geweldenaar, maar hij mist elke vorm van passie/ winnaarsmentaliteit.

In vier seizoenen onder twee verschillende trainers, op verschillende posities en in verschillende systemen totaal geen groei doorgemaakt en veel te vaak niets bracht, ondanks gigantisch veel speeltijd.
+3/-8

 
4 jaar geleden
Soms heb je van die spelers (bijv. Romario), die zijn zo goed, dat hun waardeloze mentaliteit van ondergeschikt belang is. Pereiro is een uitzonderlijk talent, maar niet van die categorie. Toch hoopte je (tegen beter weten in) steeds dat het talent volledig zou ontplooien. Ik vind het ergens dan toch ook een teleurstelling dat hij weg gaat. Daar staat tegenover dat ik hoop dat PSV meer op mentaliteit gaat scouten. Dumfries en Sadilek zijn goede voorbeelden. Volgens mij Bruma en Baumgartl ook.
+5/-3

 
4 jaar geleden
De mentaliteit van Pereiro kan je niet vergelijken met die van Romario. Pereiro is een goede voetballer bij de verkeerde club. Het PSV van Van Bommel is niet geschikt voor het type speler Pereiro. Pereiro had zijn beste periode op het moment dat hij net in Nederland was. Nog niet volgestopt was met al dat kapot coachen van onze trainers. Daarnaast was voetballen met onze geliefde De Jong natuurlijk onmogelijk voor Pereiro. Dergelijke spelers zijn gebaat bij snel spel over de grond. Zowel voor hem als achter hem stonden bij psv met uitzondering van Bergwijn geen spelers waar dit mee mogelijk was. Pereiro heeft het hierdoor helaas niet gered bij psv. En onder deze coach gaan alle andere van dit type het ook niet redden bij PSV.
+5/-1

 
4 jaar geleden
Vorig jaar hebben pereiro en Ihhataren 10 minuten samen gespeeld. En oh wat konden ze lekker combineren. Heel het seizoen gewacht om nog een keer deze combinatie te zien, maar helaas...
+3/-3

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja daar hebben we de verkeerde trainer voor. Die houdt liever van betonvoetbal met tikkie terug. Pereiro was de enige speler in de selectie met zoveel techniek en als hij speelde scoorde hij vaak.Die Ihattaren verdwijnt zo ook, komt nooit aan spelen toe onder deze trainer. Vanavond zal dat blok er wel weer staan, het is allemaal zo voorspelbaar. Rosario en Hendrix scoren nooit.
+2/-4

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Vier seizoenen, twee verschillende trainers (ex-topvoetballers), verschillende systemen, verschillende posities en ontzettend veel speeltijd, maar toch elke keer weer op de bank. Lijkt me duidelijk dus......
+3/-5

 
4 jaar geleden
Duidelijk dat jij de zelfde visie hebt als de trainer.
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Hoe kun je de feiten ontkennen/ negeren?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik ontken die feiten zeker niet. Ik stel alleen dat jij waarschijnlijk dezelfde visie als de trainer hebt.

Puur kijkend naar de speler Pereiro kan je niet anders dan concluderen dat hij 1 van de betere spelers van PSV was. De enige speler die ruimtes ziet die zijn medespelers niet zien. De enige speler die een bal kan geven daar waar een speler nog moet komen. De enige speler met een goed schot.

Voetballen met blinde spelers om je heen is gewoon extreem lastig.

Hendrikx, Rosario,de jong, lozano tja lijkt me duidelijk
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Ronduit merkwaardig om het falen van Pereiro gedurende 4 seizoenen (?!?!) aan z'n medespelers toe te schrijven. De feiten laten duidelijk zien dat het simpelweg aan Pereiro zelf ligt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Jammer dat je steeds mijn opmerkingen verdraaid. Ik heb het over de kwaliteiten van de speler en jij continu over zijn falen. Zijn falen bij PSV staat los van zijn kwaliteiten. Als het zo makkelijk was dan was er de afgelopen jaren wel een andere speler op die positie opgestaan. Je ziet zelf toch ook wel dat het voor 1 ieder die op die positie bij het psv van afgelopen seizoenen op 10 gestaan had heeft gefaald. En wat denk jij dat die allemaal niet kunnen voetballen? Ach ja wat maakt het uit. Jij hebt jouw mening ik de mijne.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Van Ginkel liet het op die positie wél zien.
+1/-0

 
4 jaar geleden
In zijn eerste periode speelde PSV met de punt naar achteren hij was de linker middenvelder.in zijn 2e periode speelde hij op de positie van rosario. Voor de verdediging.
+1/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
4 jaar geleden
Grappig trouwens dat je andere spelers de schuld probeert te geven van het falen van Pereiro.

Een dure aankoop die er in vier seizoenen niét in slaagt om basisspeler te worden, faalt logischerwijs. Zeker gezien het feit dat hij onder twee verschillende trainers, op verschillende posities en in verschillende systemen meer dan genoeg kansen heeft gehad.

Er zit simpelweg niet meer in aangezien Pereiro totaal geen passie/ winnaarsmentaliteit heeft en daardoor veel te vaak niets brengt. Keer op keer belandt hij daarom op de bank.
+1/-0

4 jaar geleden
Succes Spartak, met de gesprekken met meneers zaakwaarnemers.
+3/-2

4 jaar geleden
Eerst zien dan geloven blijft de televaag die dit schrijft...
+3/-2

4 jaar geleden
24 uur geleden mocht niemand nog vertrekken voor Basel...Iig 15 Miljoen is prima, zelfs zo vlak voor de wedstrijd met Basel
+3/-2

 
4 jaar geleden
Spartak was letterlijk de enige club met interesse. Het was buigen of zien hoe meneer in 2020 gratis de deur uitloopt.
+1/-2

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Als je Engelse media moet geloven was er van daaruit ook interesse maar heeft kamp Pereiro gezocht naar een passendere oplossing.......
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja beste FC NBWZ., lezen is ook een kunst. Rugnummer 27.
+1/-0

4 jaar geleden
Onze enige creatieve middenvelder met scorend vermogen een goed schot en een goede steekpass. Het is jammer dat we twee statische trainers hebben gehad die elke vorm van creativiteit hardhandig de nek om hebben gedraaid om saai en voorspel voetbal te spelen. Aangezien hij toch geen speeltijd meer zou krijgen is dit verder geen gemis, maar je kunt nu dus ook geen aanvallende wissel op het middenveld meer toepassen. De tegenstander hoeft enkel de buitenspelers van ons af te stoppen om PSV onschadelijk te maken. Zeer zorgelijk
+4/-2

 
4 jaar geleden
Lammers heeft ook een goed schot, en wel in beide benen. Ik weet niet of hij er al aan toe is om op 10 te spelen, en hoe snel hij door kan groeien.
+1/-1

4 jaar geleden
PSV is wel rond, maar die flapdrol van een zaakwaarnemer natuurlijk nog niet. Voorlopig is dit dus nog heel erg voorbarig, of zie ik dat verkeerd?
+3/-4

4 jaar geleden
Te vaak afwezig geweest.
Goede voetballer, maar eentje zonder venijn.
Als je hem voor dit bedrag kan verkopen zou dat voor psv heel mooi zijn.
+4/-2

4 jaar geleden
Juichen bij de finish bij deze zaakwaarnemer. Voor alle partijen het beste en mocht er daadwerkelijk €15m betaald worden dan is dat een voor PSV financieel een super deal. Ik geloof er niks van dat er in de huidige selectie een opvolger zit die dezelfde cijfers gaat halen. Benieuwd naar de volgende stappen. Sosa, breng jij hem weg?
+4/-3

 
4 jaar geleden
Ik vind het ook een superdeal als de deal daadwerkelijk door gaat.
Bij deze makelaar is het pas juigen ná de finish, maar als het lukt dat heeft onze TD De Jong dit geweldig gedaan.
Sosa is nu een TV-pakket aan het zoeken waar het Russisch voetbal op is te zien.
+1/-1

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Dubbele gevoelens. 15 miljoen is mooi voor 1 jaar contract maar hierdoor laat Feyenoord berghuis nooit meer onder de 20 gaan. En je verliest in Gaston een speler met een hoog rendement
+3/-1

 
4 jaar geleden
Als Gaston een hoog rendement had, dan sprong PSV geen gat in de lucht bij dit bod van Spartak. Dan was meneer voor minstens 10 miljoen meer verkocht aan een club uit zuid Europa.
+2/-2

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Hij was vorig jaar in 1659 minuten bij 16 goals betrokken . Dus grofweg bij 1 goal per wedstrijd zelf scoren of assist. En dat terwijl Mark hem veelal negeerde, zeker na de winterstop . Mooie cijfers hoor.
+5/-2

4 jaar geleden
Dit is voor zowel PSV als Pereiro een mooi resultaat. win-win.
Laten we niet hopen dat dit geld voor Berghuis gebruikt wordt zodat het bod op hem omhoog kan.…..
+0/-3

 
4 jaar geleden
We moeten goals en assists kopen, Berghuis levert dat al paar jaar in een matig Feyenoord. Van mij mag hij komen, mits niet te gel duur.
+4/-0

4 jaar geleden
Velen zien liever een 12 in een dozijn draver op het middenveld zonder scorend vermogen maar met een fantastische mentaliteit. Persoonlijk ga ik deze flegmatieke stylist enorm missen. Ja, vaak onzichtbaar in de kleinere wedstrijden, maar de momenten dat hij zijn klasse liet zien waren van grote schoonheid. Ik heb er althans van genoten. En laten we eerlijk zijn: als zo’n speler dan ook nog de door iedereen gewenste mentaliteit zou hebben gehad (naast zijn klasse) dan had Gaston allang niet meer zijn kunsten in Eindhoven vertoond. De vraag is zelfs of hij dan überhaupt ooit ons shirt zou hebben gedragen.
+2/-1

4 jaar geleden
Prima. Veel talent maar ook erg slappe speler.

Nu een aanvallende middenvelder halen die wel een goede mentaliteit heeft.
+1/-2

Hopen dat meneer 1ab Raiola nou geen roet in het eten gaat gooien.
+2/-2

 
4 jaar geleden
@Por, wat heeft Riaola met Pereiro te maken ?
+1/-1

4 jaar geleden
Prima transfersom. Genoeg gezegd, maar in potentie was dit onze beste speler. Technisch superieur aan iedere andere speler in de selectie. Helaas is dat niet het enige dat je nodig hebt om de absolute top te bereiken.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage