Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Bologna dicht bij akkoord over transfersom Jorrit Hendrix'

24 juli 2019 13:59 - TuttoBolognaweb
Foto: Pro Shots

"PSV en Bologna dicht bij akkoord over transfersom Jorrit Hendrix"; image source: Pro Shots

PSV en Bologna naderen een akkoord over een transfer van Jorrit Hendrix. Dat meldt het Italiaanse Corriere dello Sport, opgetekend door TuttoBolognaweb. Het verschil tussen vraag en aanbod zou 700.000 duizend euro bedragen. Bologna heeft een bod uitgebracht van 7 miljoen euro, terwijl PSV bijna 8 miljoen euro zou willen hebben. Hendrix zou zelf al aangegeven hebben graag de overstap naar Italië te willen maken.

Hendrix is afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV en maakte in augustus 2013 zijn officiële debuut in het eerste elftal als invaller tegen NEC. Inmiddels speelde hij 198 officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij 7 keer scoorde. Ook kwam hij eenmaal in actie voor het Nederlands elftal, als invaller in een oefenwedstrijd tegen Griekenland in 2016.

Meer op TuttoBolognaweb




Tags

hendrix bologna corriere dello griekenland naderen tuttobolognaweb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Stevige verdedigende middenvelder, dus ik denk dat hij prima in Italië past.
+3/-2

4 jaar geleden
Mooie stap voor hem. Al zie ik liever dat Rosario vertrekt, heb persoonlijk meer met Hendrix. Hoop in ieder geval dat PSV nog een centrale middenvelder weet aan te trekken.
+2/-6

 
4 jaar geleden
Nou Rosario gaat echt niet weg,V.Bommel ziet veel in hem.Hendrix heeft zijn tijd gehad bij psv...
+4/-2

 
4 jaar geleden
Rosario was gisteren prima. Heeft veel meer potentie dan Jorrit.
+4/-3

 
4 jaar geleden
Bedankt voor je grondige onderbouwing Fox, ik ben helemaal nu overtuigd dat hij veel meer potentie heeft dan Jorrit.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Wil je hier een uitgebreide analyse of wat? Dit zijn reacties onder een nieuwsbericht, geen forum. Sowieso staat Jorrit er al jaren in en staat hij stil. Rosario staat er pas een jaar in en boekt progressie. Daar komt bij dat met beide spelen niet best is, dus dan moet je kiezen. Ik kies dan voor Rosario, en ik denk 90-% van de supporters.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Het is mij een raadsel op basis waarvan jij progressie ziet.
+1/-2

4 jaar geleden
Dit is denk ik het beste voor iedereen. Zijn ontwikkeling lijkt gestagneerd te zijn. Het is de vraag of hij komend seizoen bij PSV een vaste basisspeler zal zijn. Wellicht dat een nieuwe omgeving hem goed doet.
+6/-1

4 jaar geleden
Oh wauw die zag ik niet aan komen. Lijkt me overigens wel het beste voor beide partijen. Hendrix is toe aan een nieuwe omgeving en is bij PSV ingehaald door Rosario. Allebei op het middenveld is te veel van hetzelfde en Hendrix kan in deze groep niet echt terug naar de plek van bankzitter, dus dan is dit een prima oplossing. Speler die altijd zijn best heeft gedaan, ondanks dat hij niet het allergrootste voetbaltalent is toch van waarde geweest.
+3/-2

4 jaar geleden
Wens Hendrix alvast veel plezier en succes bij Bologna..Toch netjes 7-8 miljoen..
+5/-1

4 jaar geleden
Mooi, dit gaat rondkomen dus! Past ook wel bij Jorrit denk ik. Nu doorpakken en 2 fatsoenlijke cv's halen!
+2/-1

4 jaar geleden
Hopelijk trekt psv van dat geld een ander soort speler aan dan we al hebben op het middenveld.. Met Rosario en Sadilek heb je al 2 verdedigende middenvelders.
+3/-2

4 jaar geleden
Mooi voor hem en prima voor PSV. Hendrix zou vermoedelijk op de bank belanden gezien de concurrentie met Guti en Sadilek.

Mocht Sadilek echter linksback blijven dan wordt de spoeling wel dun op het middenveld. Ben benieuwd of PSV dan nog iemand gaat aantrekken.

Overigens harkt PSV met deze verkoop en die van Pereiro al 50 mln binnen deze zomer. En dat nog zonder de cashcows Bergwijn en Lozano.
+2/-1

 
Sadilek blijft geen back, is hij te klein voor, werd gister keer op keer gezocht bij voor zetten. Op het middenveld zelfs aanvallende middenvelder komt hij met zijn werklust veel beter uit de verf. Vond gister Guti en Bergwijn goed spelen.
+1/-1

4 jaar geleden
Wat een top nieuws op deze warme dag! Jorrit is en blijft een kind van onze club, echter hij heeft al geruime tijd niet meer het niveau dat bij PSV past. Hij houdt de ontwikkeling van andere spelers tegen door de plek in de basis in te vullen. Hoop dat de transfer doorgaat, goed voor alle partijen!
+3/-1

4 jaar geleden
Jammer , hij heeft mij altijd doen denken aan Willy vd Kerkhof , de stevige stofzuiger. Zijn bewegingen zijn identiek . Verschil is dat Willy balvastiger was. Ik hoop dat het lukt voor hem omdat hij zelf ook aangeeft dat hij graag de overstap wil maken.
+1/-3

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Jaja Mino helpt Mark again.
Persoonlijk vind ik dat Jorrit meer waard is dan 8 miljoen. Kijk, met Pablo samen is het teveel van hetzelfde maar ik denk dat hij in Italië een sensatie gaat worden met zijn type spel.
+1/-5

4 jaar geleden
Heel veel succes Hendrikx. Het is je gegund.
+2/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Dit is voor beide een goede oplossing. 7 tot 8 miljoen zeker welkom om centrale verdediger te halen. PSV heeft als controleur Rosario, Sadilek en Ryan Thomas. Wellicht volgend jaar ook Dante Rigo terug.
+2/-1

4 jaar geleden
Mooi bedrag voor een speler die niet op de bank hoort, maar wel is ingehaald bij PSV. Hoop voor hem dat het doorgaat!
+4/-1

4 jaar geleden
Nooit meer laten afketsen. Beste voor iedereen!
+1/-4

 
4 jaar geleden
Ik hoop ook dat de deal door gaat, als het bedrag rond de 7 á 8 miljoen is.
PSV is zo toch aan een flinke verbouwing bezig deze zomer.
+1/-1

4 jaar geleden
Als ik in de JO kon beleggen had ik dat 5 jaar geleden al gedaan, had wellicht n aardig rendement opgeleverd. Ik denk dat dit de komende jaren nog beter wordt. Hendrix is voor 7 à 8 miljoen n prima investering voor Bologna, is hier vaak onderschat, een echt goede controleur.
+2/-0

4 jaar geleden
Jammer, denk dat we hem zeker missen als hij eenmaal weg is. Vaak onderschat. Jorrit succes in Italië!
+1/-0

4 jaar geleden
Jorrit Hendrix is een nuttige speler die nét niet het niveau heeft wat PSV nastreeft. Hij kan aardig meedraaien, maar maakt bijna nooit het verschil. Een vertrek door de voordeur is misschien wel de beste optie, want als hij nu weer bankzitter wordt, dan is dat voor zijn moraal ook niet goed. Met Guti, Rosario, Sadilek, Ihattaren, Afellay en voorlopig nog Bergwijn en Pereiro heeft PSV meer dan voldoende alternatieven op het middenveld.
+1/-0

4 jaar geleden
Zou een mooie oplossing zijn en ik hoop dat het doorgaat! Wens Jorrit veel succes.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage