Transparent
Inloggen
Sluiten

Michal Sadílek: 'Het is klote dat het niet genoeg is geweest'

31 juli 2019 10:17

In gesprek met het Eindhovens Dagblad gaf Michal Sadílek aan een 'klotegevoel' overgehouden te hebben aan de wedstrijd. "We wisten voor de wedstrijd al dat Basel opportunistisch zou gaan voetballen, met veel lange ballen naar voren. Toch hadden we problemen met dat spel", aldus Sadílek. "We hebben zeker gestreden met z’n allen, en alles gegeven. Het is alleen klote dat het niet genoeg is geweest."

Op de vraag of PSV meer verdiend had, is de Tsjech duidelijk. "Wij scoren er eentje, zij maken er twee. Dan heeft Basel het verdiend", zo gaf hij aan.

Zaterdag zal voor PSV de competitie beginnen met een uitwedstrijd tegen FC Twente. "Tegen Twente moeten we sowieso winnen. We moeten het snel omdraaien, dat is voor nu het belangrijkst", zei hij daarover.




Tags

sadilek basel twente klotegevoel overgehouden tsjech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje