Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast Zomerupdate: Lammers, de nieuwe Lammers en Haugesund

2 augustus 2019 10:43 - PSV Podcast




Tags

lammers haugesund podcast zomerupdate

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hallo Mannen vd podcast,
Ik hoor in jullie uitzendingen vooral veel over spitsen die moeten komen of een nummer 10. Wat ik vooral mis binnen het elftal is een 'leider'. Zoet en ook Viergever zijn sturend, maar niet leidend. Rosario zie ik niet als een leider op het veld staan, mijn inziens mist hij een stuk ervaring hiervoor en hoewel ik hier niet over kan oordelen, overwicht op het team.
Afellay is de beoogde leider van van Bommel, maar ook hier vraag ik me af hoe hij dit over zal nemen. Deze rol heeft hij nog nooit bij een ander team gehad, waarom nu dan wel?
Eens temeer een duidelijk signaal hoe belangrijk Luuk de Jong was, ook buiten zijn rol als spits. Maar in het verleden ook Guardado en Moreno.
Als er alsnog geïnvesteerd zou worden binnen de selectie van PSV, dan lijkt me een leiderstype cq iemand die stuurt en voorop in de strijd gaat de meest wenselijke en moeilijke.
+2/-0

4 jaar geleden
PSV moet de nieuwe Ronaldo bij Flamengo ophalen,Lincoln,18 jaar, spits van brazilie U20.Rond de 10 miljoen,maar gaat een meervoud opleveren.versnelt aan de bal,doelgericht,kopsterk.Heeft vorig jaar een paar wedsrijden ingevallen,inmiddels zijn 1e officiele goal voor Flamengo erin liggen,bij 10 goals worden alle grote clubs wakker,nu handelen,John.Supertalent
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage