Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gastón Pereiro voorlopig uit roulatie vanwege gebroken steutelbeen'

11 augustus 2019 13:45 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Gastón Pereiro voorlopig uit roulatie vanwege gebroken steutelbeen"; image source: Pro Shots

PSV kan voorlopig niet beschikken over Gastón Pereiro. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De middenvelder heeft zijn sleutelbeen gebroken en moet daarom noodgedwongen aan de kant blijven staan. Volgens het ED gaat er normaal gesproken ook een streep door een eventuele transfer. De international van Uruguay stond in de belangstelling van clubs uit onder meer Rusland, Engeland en Italië.

Meer op ED.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Lijkt me geen reden om geen transfer te maken, blessure die altijd volledig hersteld.
 
2 weken geleden
Dat moet ik nog maar zien bij een "steutelbeen" (lees de kop van het artikel).
Waarschijnlijk een vermenging van een stuntelbeen en een sleutelbeen, maar dat is voor buitenlandse clubs al reden genoeg om een transfer af te blazen...
2 weken geleden
Gaat niet goed alweer een geblesseerd ,,Sterkte !!!
2 weken geleden
Wel ja, kan er ook nog wel bij. Nachtmerrie dat die gratis de deur uitloopt wordt steeds reëler. Deze komt trouwens volledig op conto van Brands. Had al gelijk een dikke vette streep erdoorheen moeten halen bij de transfer toen ie merkte dat zijn entourage totaal niet deugde. Kunt geen droog brood verdienen aan zo'n jongen met zulke fratsen. Ferry Den Drugsbaron had beter Gaston en die zaakwaarnemer kunnen bellen om de boel aan het schijten te krijgen.
2 weken geleden
Van harte beterschap Gaston.
2 weken geleden
En toen bleek dit een blessing in disguise, speelde hij in 2019-2020 de pannen van het dak, verdubbelde hij zijn marktwaarde, brak hij met zijn zaakwaarnemer, tekende hij bij, en alles kwam goed.
Dankzij zijn sleutelbeen.

;-)
 
2 weken geleden
Hoop doet leven, toch?
Gaston heeft meer voetbal in zijn kleine teen dan 90% van de spelers van de Eredivisie bij elkaar ( ja, ik weet het: het komt er te weinig uit!! ) .
Een stylist, die prima op 10 kan functioneren.
In een goed draaiend elftal tenminste.
2 weken geleden
Die loopt nu zeker transfervrij de deur uit. Als speler kan ik hem niet missen gezien het zeer matige spel van afgelopen weken.
2 weken geleden
De spelers die we niet konden missen (Angeliño en De Jong) gingen in no-time weg, terwijl we de spelers die we prima kunnen missen (Pereiro, Bergwijn en Lozano) maar niet verkocht krijgen.
 
2 weken geleden
Wat te denken van Hendrix, Ramselaar, Luckassen en die Aussie?
 
2 weken geleden
Hendrix en Sainsbury zijn nuttige krachten voor PSV.
2 weken geleden
Heel jammer voor hem.Juist nu PSV een nummer 10 nodig heeft.Transfer kan je vergeten nu.Het is wel overigens het moment voor PSV om nogmaals vertrouwen uit te spreken en op contractverlenging aan te dringen.Contract opwaarderen zelfs,spelers binnenboord houden is belangrijk,want je haalt dezelfde kwaliteiten niet even op.Zijn rendement komt ook wel weer als hij straks in een draaiend elftal terecht komt.Gaston is geen type speler die het elftal op sleeptouw neemt,maar als alles om hem heen begint te draaien en in beweging is,voelt hij zich als een vis in het water.De actie tegen het tijdstip van vandaag slaat helemaal nergens op.Het is wel degelijk zo,dat PSV nu meer rust heeft.Je speelt op donderdag ergens in europa,uitlooptrainingkje na het reizen en je kunt enkel en alleen op zaterdag trainen.daarna pak je op zondag overdag rust en speel je een avondwedstrijd ideaal.Het argument voor kinderen en werkende mensen is onzin.Bij de CL wedstrijden begin je zelfs nog 1 uur later,doordeweeks als iedereen overdag gewerkt heeft en de volgende dag weer moet werken en dan zit het stadion ook vol.Je hebt nu heel de dag om naar het stadion te komen.Voor mensen van buiten eindhoven,kom gezellig wat eten of drinken,of ga winkelen in de stad en daarna lekker naar PSV.Voor mensen met kinderen,kom gezellig op zondagmiddag naar eindhoven,ga leker naar de kermis,zwembad of bioscoop,naar mac donalds en daarna lekker naar PSV,het is nog vakantie ook,het .Voor de ultra's, ga lekker naar stratum op zondagmiddag en ga lekker sfeer maken en indrinken in je PSV shirtje,en daarna naar PSV.Heerlijke zondag toch.Nee nu gaan we weer voor een naargeestig sfeertje zorgen en roepen eendracht maakt macht.Wat een onzin
 
2 weken geleden
Goed verwoord!
Als ik naar een wedstrijd ga, zit ik 2 x 1,5 uur in de auto, kom dan ook superlaat thuis, je hoort mij niet klagen. Je bent supporter of je bent het niet.

Laatste nieuws