Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Hirving Lozano naar verwachting binnen 24 uur afgerond'

12 augustus 2019 19:32 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Transfer Hirving Lozano naar verwachting binnen 24 uur afgerond"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf is de transfer van Hirving Lozano naar Napoli bijna afgerond. Na zware onderhandelingen tussen alle partijen naderen de clubs een akkoord over een transfer richting de 40 miljoen euro. Verwacht wordt dat alles binnen 24 uur wordt afgerond. Zaakwaarnemer Mino Raiola was zondag al in Napels om over de persoonlijke voorwaarden en zijn eigen voorwaarden te onderhandelen, terwijl PSV zelf ook constructieve gesprekken voert met de Italiaanse club.

De Telegraaf meldt daarbij dat PSV niet het volledige bedrag kan investeren die het voor de Mexicaan zal ontvangen. Zijn oude club Pachuca zal een deel van de transfersom ontvangen, net zoals Lozano zelf en Raiola. Zonder de destijds gemaakte deals had Lozano nu niet in Eindhoven gespeeld. PSV heeft een nettobedrag in het hoofd dat het wil overhouden aan de transfer en daar lijkt het nu ook op uit te draaien. De club zal in ieder geval een forse miljoenenwinst overhouden.

Meer op Telegraaf.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

lozano raiola telegraaf constructieve deals gemaakte miljoenenwinst naderen napoli nettobedrag pachuca

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Pardon??? Richting de 40!miljoen maar? Dat hoop ik toch niet! Anders zeer slecht onderhandeld
+1/-7

 
12 maanden geleden
Dat weet je toch, bij elke transfer graaft PSV hun eigen graf door iedereen voor veel minder weg te doen dan je kan krijgen als je voet bij stuk houdt.....
+2/-7

 
12 maanden geleden
PSV moet verkopen aangezien het geld gewoon op is. Als ze nog in de Champions League hadden gezeten dan hadden ze misschien nog een beetje kunnen bluffen, maar die miljoenen lopen ze mis PSV moet dan ook gewoon of Lozano of Bergwijn verkopen. Uitgeschakeld zijn voor Champions League is een enorme domper en dat gaan ze de komende jaren merken.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik zou zeggen: meld je aan bij de PSV directie, dan kan jij volgende keer de onderhandelingen doen. De grootste deal ooit voor PSV! Ik hoop wel dat het doorgaat, meer dan genoeg voor een speler die in mijn ogen over het hele seizoen bezien zeer matig heeft gepresteerd. Dat er dan een club is die zoveel geld wil betalen mag een wonder worden genoemd!
+2/-1

 
12 maanden geleden
Ieder zn vak toch, en als ik mijn werk niet goed doe krijg ik ook commentaar....waarom zou de PSV directie geen commentaar van mensen mogen krijgen die veel geld betalen aan de club?
+1/-2

 
12 maanden geleden
Hou toch op...Dit is een keiharde wereld..dus ook zo je als.psv opstellen..voor niks gaat de zon op. Frenkie de jong is ook niet zoveel waard maar Ajax krijgt het wel voor elkaar
+1/-0

 
12 maanden geleden
Klein verschil, iedereen wilde Frenkie hebben, alleen Napoli heeft interesse in Lozano...
+3/-0

 
12 maanden geleden
Dus??? Goedkoper de.deur uit doen?? Contract duurt nog lang genoeg
+1/-2

 
12 maanden geleden
Goedkoper? 42 miljoen is toch prima bedrag? Beetje realistisch blijven hoor!
+3/-0

 
12 maanden geleden
Even serieus als je dit roept heb je totaal geen verstand van voetbal. Heb jij de Jong ooit zien voetballen. Die gast heeft zo een beetje eigenhandig heel dat Amsterdamse voetbal naar een hoger niveau getild en oranje gereanimeerd. Hij is echt serieus een goede voetballer. Met hem hadden we de poule fase cl zeker overleefd. Hij is als je dat vergelijkt met de bedragen die nu rond gaan meer waard dan menig voetballer.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Frenkie de Jong haakt nu al moeiteloos aan hij het niveau van Barcelona en is dus van uitzonderlijke klasse. Spelers als Lozano en Bergwijn zijn (helaas) van een heel ander niveau. Ik vind 40 miljoen voor Lozano een mooie prijs.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Bij het maken van f. de jong is geen harde aan te pas gekomen. Of zijn we de wedstrijden op 15 april 2018 en 23 september 2018 in Eindhoven vergeten? De enige twee keren dat ik die slappe zak 'live' heb zien voetballen. Man, man wat een slapjanus met z'n obligate balletjes breed en balletjes terug...
+1/-1

12 maanden geleden
Ahaaaaa en nog een keer , het kan maar niet op .
+2/-2

 
12 maanden geleden
Verklaar je nader! Het ahaaaaa snap.ik niet zo goed!!
+1/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
De zoveelste keer dat we dit bericht lezen.
+1/-2

 
12 maanden geleden
Owwww ahaaaaaaa...hahaha
+1/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Dat we dit bericht al tig keer gelezen hebben op deze site , vandaag zelfs 2 maal . Daar kan de telegraaf zelfs niet tegen op. En er komt een primeur , ik zweer het je , we gaan het nog een keer lezen .
+1/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Als je VP mag geloven heeft AS Monaco zich ook gemeld vandaag voor Hirving BroGi . U zou dus wel eens gelijk kunnen krijgen , wat een soap.
+1/-1

 
12 maanden geleden
voetbalsite voetbalPrimeur moet wel gezegd worden dat niet alle nieuws klopt maar het staat er wel.
+1/-1

12 maanden geleden
Ik mag hopen dat dit dan 40 schoon is, met alle kostten eraf! Anders vind ik het erg matig, of een doorverkoopclausule van minimaal 10% maakt in de toekomst dan nog wat goed! Op naar die nieuwe spits/ aanvallende middenvelder en zorg dat wanneer je die binnen hebt hij er ook vanaf speelminuut 1 kan voetballen, meedoen!!!
+2/-0

 
12 maanden geleden
Dan lees je niet goed. Het word geen 40 miljoen schoon.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Samen met Mesters79 ga je een geweldig directieteam vormen! Ik verheug me al op de toekomstige honderden miljoenen die jullie binnen gaan brengen voor PSV!
+2/-1

 
12 maanden geleden
Jij hebt het hamsteren bij de ah zeker uitgevonden..We willen toch aansluiting hebben met subtop van Europa?? Dan moet je je als club hard opstellen..Of denk je dat PSV overal goedkoop kan shoppen??
+1/-0

12 maanden geleden
mooi en meteen investeren in een echte spits die wel normaal kan scoren want je mist luuk wel verdomme!!
+2/-1

 
12 maanden geleden
Klopt, Malen is een topper maar niet als spits mist de ene naar de andere kans, ik had vertrouwen in Lammers maar die zijn we tot eindoktober zeker kwijt, jammer.
+3/-2

12 maanden geleden
Bas Dost. Kom er maar in!
+1/-7

12 maanden geleden
40 miljoen is een prachtig bedrag voor Lozano, zeker gezien de vorm van afgelopen weken. Ivm de constructie zullen we circa 15 winst hebben. Het is niet anders, dit soort spelers komen anders niet naar ons. Ik hoop op een andere type spits. Lang, balvast en een goede kopper. Zou Dost mogelijk zijn?
+2/-0

12 maanden geleden
Hoe komt een speler door de medische keuring als hij geblesseerd is, ook al is het maar licht (volgens de berichten)? Lijkt mij toch dat Napoli geen enkel risico zal willen nemen.
+1/-1

12 maanden geleden
Het lijkt mij dat berichten van de Televaag helemaal niet op deze website geplaatst zouden moeten worden. Gebruik dan het ED als referentie zou ik zeggen. Een dagblad n.b. uit onze eigen stad met een journalist die dagelijks op de Herdgang te vinden is, regelmatig in contact staat met mensen van de club en die vrij transparant is omtrent nieuws over PSV. De Televaag is net een roddelblad, mardan met een eigen verhaal.

Nee, PSV wil MEER dan 40 ontvangen en niet iets van richting de..Hoe komen ze erbij???
+3/-1

 
12 maanden geleden
Misschien heeft Raiola wel kontakt met de Telegraaf.
+1/-0

12 maanden geleden
Mooi bedrag snel verkopen is beter voor psv en Lozano .Blijf er 20 miljoen over van dat bedrag kan er iets gekocht worden,,,Wie komt er bij .Lozano het waren mooie tijden
+1/-0

12 maanden geleden
Mooi! Schijnbaar houden ze 30 mil over aan deze verkoop. Prima bedrag om te shoppen lijkt me..
+1/-0

12 maanden geleden
42 miljoen heb ik inmiddels begrepen. Nou mooie prijs. Dit is beter voor alle partijen en ik wens onze Chucky ontzettend veel succes in Italië.
+1/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.996 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanvalslinie achterop advocaat bok botman chelsea diemers ehvdgxt faber fanstore fer feyenoord ginkel gistermiddag hendrix koen kuylen linssen nieren obispo puma senesi sir thuisshirt tinus toprak uswilly vhtlsaw willy winkel