Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sevilla ziet af van aantrekken Steven Bergwijn nadat ook derde bod is afgewezen'

12 augustus 2019 23:22 - Estadio Deportivo
Foto: Pro Shots

"Sevilla ziet af van aantrekken Steven Bergwijn nadat ook derde bod is afgewezen"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Estadio Deportivo heeft Sevilla afgezien van het aantrekken van Steven Bergwijn. Ook een derde bod van de club waar Luuk de Jong sinds kort voor speelt is afgewezen, waardoor Sevilla nu de interesse heeft verlegd naar andere opties. Sevilla zou een bod hebben uitgebracht van 30 miljoen euro en nog eens 4 miljoen aan bonussen. PSV had al meerdere keren laten weten minstens 40 miljoen euro te willen ontvangen voor de aanvaller en wees daarom ook het vernieuwde bod af. Sevilla zou nu dicht bij het aantrekken zijn van de Portugese aanvaller Rony Lopes.

Meer op Estadio Deportivo


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Geen probleem. Beter bod en anders niks. Hij kan nog van Veel waarde zijn voor PSV.
2 weken geleden
lol, 34 miljoen inclusief bonussen voor een speler die beter is en meer potentie heeft dan bv Lozano of Neres. Doe er maar 10-15 miljoen bij.
2 weken geleden
Nu Lozano ook lijkt te vertrekken moet je Bergwijn gewoon behouden. Daar zit nog genoeg rek in en vertegenwoordigd toekomstig kapitaal voor PSV. Na Lozano is er weer budget voor nieuwe spelers. Ik zeg een goede middenvelder en een ervaren spits erbij. Ondertussen nogmaals proberen om te verlengen met Pereiro. Er zit meer in die jongen en hij blijft multifunctioneel.
2 weken geleden (gewijzigd)
Steven is een topvoetballer in wording . Hij gaat steeds beter voetballen de laatste tijd . In mijn ogen veel beter dan Neres . ZEKER niet minder dan 40 mln . Heb liever dat hij blijft We hebben dan een supertrio voorin . Bruma, Donyell en Steven . Bovendien gaat het elftal steeds beter draaien. Jammer voor Steven maar hij gaat beter worden , veel beter.
 
2 weken geleden
Neres is een totaal anders speler, als we mochten ruilen zou ik zo Steven ervoor geven.
 
2 weken geleden
Kwestie van smaak . Maar goed dat smaken verschillen toch ;-)
 
2 weken geleden (gewijzigd)
Haha jij zou Bergwijn willen ruilen voor Neres?
2 weken geleden
Mooi de tijd dat top spelers voor een koopje weg gaan is voorbij.
2 weken geleden
El cheapo's dachten na Luuk nog een koopje te kunnen strikken.
2 weken geleden
34 miljoen is veel geld voor een speler die vrij weinig scoort terwijl hij wel in de positie is en ook nooit een voortrekker zal zijn in het elftal. Geen harde mentaliteit, ideale schoonzoon type. Zal het niet maken in het internationale voetbal. Ik vind Gakhpo nu al veel beter qua voorzetten. Terwijl die nog kan groeien. Nee, zou Bergwijn verkopen want hij wil zelf volgens mij ook naar Spanje...

Laatste nieuws