Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil contract van Steven Bergwijn openbreken'

13 augustus 2019 00:44 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil contract van Steven Bergwijn openbreken"; image source: Pro Shots

PSV gaat er alles aan doen om Steven Bergwijn in Eindhoven te houden. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De club wil met een vorstelijke aanbieding de aanvaller langer aan zich binden. Bergwijn verlengde een jaar geleden nog zijn contract tot 2022 en zou nu weer een nieuwe verbintenis kunnen tekenen.

De aanvaller denkt na over zijn toekomst, omdat er veel belangstelling is vanuit het buitenland. PSV wil dolgraag nog een seizoen verder met Bergwijn.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn vorstelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Het zou mooi zijn als PSV nog redelijk in het spoor van Ajax kan blijven door de goede spelers ook met goede contracten langer te binden.
Echter, dan moet het wel financieel ook echt kunnen zonder de druk dat de EL via voorrondes moet worden gehaald. PSV mag niet nog een keer bijna falliet gaan.

Ik ga er vanuit dat PSV de komende jaren in NL op de 1e of 2e plek komt.
PSV kan financieel pas echt hoge salarissen betalen als die plekken direct plaatsing voor minstens de EL geven. Daarvoor moeten de NL clubs dan wel genoeg punten bij elkaar gaan voetballen de komende jaren.
Met Bruma, Malen, Gakpo en Bergwijn heb je genoeg kwaliteit voorin dus PSV kan nog tot mooi voetbal komen dit jaar !
+4/-1

 
10 maanden geleden
WouterErik, klopt helemaal... als de vlotte combinaties en het samenspel dadelijk gaat lopen tussen Bruma, Malen, Gakpo en Bergwijn - dan zijn deze 4 spelers samen goed voor 100 doelpunten.
Daar kan Ajax niet tegen op.
+2/-2

 
10 maanden geleden
Die scoren inderdaad heel weinig...
+1/-2

 
10 maanden geleden
Ajax moet het hebben van Huntelaar en Donny van de Beek...
+1/-1

 
10 maanden geleden
Volgens mij klopt het niet wat je zegt over directe plaatsing EL en hoge salarissen bij PSV. Directe plaatsing CL is een ander verhaal. Dan stromen de miljoenen wel binnen.
+4/-4

 
10 maanden geleden
De CL is heel belangrijk want dan komt er echt een groot bedrag binnen. Dat bedrag lopen we nu mis.
Maar ook met de EL zijn nog redelijke bedragen te verdienen en die missen moet er niet voor zorgen dat de begroting in de min komt.
Volgens mij had ik ergens gelezen dat de EL-bedragen de komende jaren ook omhoog zouden gaan.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Scheelt tientallen miljoenen CL of EL. Deelname aan de Europa League-groepsfase is goed voor ongeveer zes miljoen euro aan zekere UEFA-inkomsten. Per punt betaalt de UEFA verder een prestatiebonus van 190 duizend euro (Champions League: 900 duizend per punt).
+1/-0

 
 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Spiegel u niet aan de Amsterdamse bluf . De miljoenen van Frenkie en Matthijs zijn al lang uitgegeven . De salarissen zijn flink gestegen , veel aankopen gedaan maar hebben nog geen eigen stadion . Heeft vijf jaren geduurd voordat ze kampioen werden en zijn zover in de CL terechtgekomen met wat geluk . Het team wat er nu staat is niet hetzelfde team als vorig seizoen , zeker niet . Ik gun het hen van harte zonder meer maar heb een hekel aan die eindeloze bluf. De komende jaren zijn heel belangrijk voor Ajax . Ze MOETEN succes behalen in Europa , in de CL gezien de begroting . PSV heeft minder uit te geven maar zet in op de toekomst , jeugdige spelers opleiden , een goede zaak . Hoe je het went of keert , Toon heeft gelijk we leiden spelers op voor de grote clubs momenteel en dat is de harde realiteit maar daar kun je geld mee verdienen, kansen pakken. We horen bij de Subtop in Europa , niet meer en niet minder net zoals onze concurrent. Maar met ons elftal kunnen we ook Europa in het grootste nadeel is dat ieder jaar ons team opnieuw opgebouwd moet worden , je loopt steeds achter de feiten aan .
+2/-0

 
10 maanden geleden
Elk jaar moeten er wel 1 of 2 wisselingen zijn, maar vorig jaar viel het allemaal wel mee, dit jaar is het heel extreem. Volgend jaar verwacht ik het allemaal weer een stuk rustiger.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Wat dacht je van de aandeelhouders van Ajax . Die willen ook wel eens dividend uitgekeerd zien zien na al die miljoeninkomsten . Zou trouwens wel eens willen weten wie de aandeelhouders zijn . Ik denk dat we verrast zouden worden.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Het scorend vermogen en creativiteit is bij Ajax nog steeds van een hoog gehalte. Laat daar juist ons probleem zitten.
+1/-0

 
10 maanden geleden
We gaan het zien , seizoen is net begonnen. Ajax vanavond gezien tegen Poak . Ik krijg toch het gevoel dat ze nog steeds een mazzelvermogen hebben . Als ik de achterhoede zag blunderen . Maar het is goed dat ze gewonnen hebben voor het Nederlandse voetbal.
+1/-0

10 maanden geleden
Als PSV dan maar niet afspreekt dat hij voor slechts 30 miljoen volgend jaar wel mag verkocht worden.
Dat soort clausules passen niet meer bij de huidige markt. 40 miljoen minimaal.
+8/-0

 
10 maanden geleden
Gewoon geen clausules. Spelers van PSV zijn koopjes gebleken de afgelopen jaren. Genoeg is genoeg. We ze de Action niet.
+6/-0

10 maanden geleden
Kan nog net... voordat Ajax hem gaat kopen.
+1/-8

 
10 maanden geleden
Hij wil naar Ajax dat voel je wel... kind van de club en wil nog graag met Donny spelen.
+1/-11

 
10 maanden geleden
U mag bij studio voetbal aanschuiven , dat voel ik .
+4/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
@bertjansen maar jij bent dan ook een ajacied die zich voordoet als PSV-er op een PSV nieuwsforum. Hoe kansloos moet je dan wel niet zijn. Maar blijkbaar ook redelijk wat gefrustreerd, want je steekt er best veel tijd in ;)
+1/-1

10 maanden geleden
Toch iets geleerd van onze vrienden,, zou geweldig zijn en toppers zijn niet meer zo te halen bij de top 2 van Nederland!
+3/-0

 
10 maanden geleden
is toch niks nieuws, gini en Memphis hadden ook verlengd evenals Luuk de Jong een aantal jaar terug.
+5/-0

 
10 maanden geleden
Inderdaad, laten we die credits vooral niet naar Amsterdam sturen, dat hebben we zelf sinds een aantal jaren al prima voor elkaar.

Als Lozano daadwerkelijk verkocht wordt en Bergwijn blijft staan we er aardig voor. Ik denk dat Ajax helaas nog steeds duidelijk favoriet is, maar laten we maar eens kijken wat we vanuit de underdog positie kunnen doen 😎
+3/-1

 
10 maanden geleden
Ajax favoriet ? Dat moet nog blijken. Dan zullen de schoppers het achterin toch beter moeten gaan doen anders gaat het rode kaarten regenen of ach ja, ze moeten de VAR mee hebben en dat weet je maar nooit na dit weekend .Die zitten nog steeds in het leerproces.
+6/-0

 
10 maanden geleden
Enige smet is de VARENA, daar zouden ze je kunnen benadelen.
+3/-2

10 maanden geleden
Zou heel mooi zijn als Steven blijft . Als hij zich doorontwikkeld kan hij een hele grote worden en nu een mooi supertrio vormen bij ons. We hebben een goed team met veel aankomende talenten nog even aan elkaar wennen .
+2/-0

10 maanden geleden
zou mooi zijn als hij blijft! lozano gaat zowiezo weg! misschien een optie om bony te halen?? die heeft geen club of zal die te oud zijn??
+1/-0

10 maanden geleden
Positief nieuws.
We hebben wel meer positieve ontwikkelingen vandaag, want Ryan Thomas sluit aan bij de groepstraining, en Unnerstall komt eraan.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Okay dat zou mooi zijn. Want Ryan als de grote regisseur op het middenveld daar moeten we op inzetten als hij tenminste dezelfde vorm heeft als bij PEC Zwolle in het verleden . En Unnerstal als keeper zie ik meer zitten als Jeroen Zoet de laatste tijd. Die maakt toch behoorlijk veel fouten sinds hij vader is geworden. Blijkbaar met zijn hoofd ergens anders...

Bergwijn is te weinig doelgericht, een voorzet heeft hij niet, hij is technisch wel erg goed vergeleken met het brandhout om hem heen. Ik ben geen fan van hem
+1/-2

 
10 maanden geleden
Goed nieuws , langzaam maar zeker.
+1/-0

10 maanden geleden
Mocht Bergwijn blijven, en er nog een aankoop komt, is dit mijn idee, ben benieuwd wie dat met me eens is:
Er vanuit gaande dat iedereen fit is en 100% inzetbaar!
Unnerstall
Dumfries/Baumgartl/viergever/Lato
Thomas Guitterez
Affelay
Malen Bas Dost(aankoop) Bergwijn

Ja, ik zet Bruma op de bank, vind ik tot nu toe geen meerwaarde, eerder een blind paard, maar dat is mijn mening.....
+1/-1

10 maanden geleden
Sevilla zou nog een ultiem bod van 35 miljoen op Bergwijn willen doen, lijkt me ook te weinig nog.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.001 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper trump woordje zorg