Transparent
Inloggen
Sluiten

Competitieduels PSV verplaatst bij bereiken vierde voorronde Europa League

13 augustus 2019 15:58 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Competitieduels PSV verplaatst bij bereiken vierde voorronde Europa League; image source: Pro Shots

Via de officiële website maakt PSV bekend dat twee competitieduels worden verplaatst indien PSV de vierde voorronde van de Europa League weet te halen. De thuiswedstrijd tegen FC Groningen van 24 augustus zal dan pas op woensdag 25 september om 18:30 uur gespeeld gaan worden, terwijl de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk van zaterdag 31 augustus naar zondag 1 september 20:00 uur gaat. Voor PSV zal het dan alweer de derde wedstrijd worden die het op zondag 20:00 uur speelt, terwijl de fanatieke aanhang afgelopen weekend nog protesteerde tegen het tijdstip.

Bij de bekendmaking van het competitieprogramma in juni meldde de KNVB nog dat PSV in tegenstelling tot Ajax, Feyenoord en AZ had afgezien van het aanbod om de thuiswedstrijd tegen FC Groningen pas eind september af te werken.

Meer op PSV.nl
Tags

competitieduels voorronde groningen aanhang afgezien competitieprogramma fanatieke feyenoord knvb protesteerde rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Tsja beetje mosterd na de maaltijd. Day hadden ze al moeten doen voor de JC schaal. Was niet nodig dachten ze....man man wat een beleid.
+2/-5

 
4 jaar geleden
Ja, want de Johan Fruitschaal is een hele belangrijke prijs en daar wil je echt VOL voor kunnen gaan....
+1/-2

4 jaar geleden
En weer gezeik van de '' supporters '' . Wanneer is het nu een keer goed ? Rust is heel belangrijk , zeker voor de nieuwe spelers die nu in kunnen stromen .
+2/-2

 
4 jaar geleden
Die sukkels hadden zich gewoon moeten kwalificeren voor CL, dan had je dit hele gezeik niet gehad.

Idd mosterd na de maaltijd dus en idd had PSV die JCS anders moeten laten verplaatsen of, beter nog, Jong PSV moeten sturen.
+4/-4

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is een aanname wat u doet als we ons geplaatst hadden voor de CL waren ook wedstrijden verplaatst net zoals vorig seizoen voor Ajax . Maar dan waren er weer problemen omdat de wedstrijd om 20:45 uur begint gaat het weer te laat worden. Het is toch altijd wat . Jong PSV sturen voor de fruitschaal ? Ik val van de ene in de andere verbazing . De beker tegen RKC hadden we het reserveteam gestuurd , weet u de reacties nog ? Het gehele leven bestaat uit keuzes maken , zo ook voetbal , niets mis mee. Soms zit het mee soms zit het tegen . Ik hoop dat het voor onze club nu eens mee zit toch beste killermfc ?
+2/-0

 
4 jaar geleden
Als je als PSV de beker al niet serieus neemt, moet je die JCS helemaal laten lopen. Hebben ze uiteindelijk ook gedaan, maar dan met a-selectie, met alle gevolgen van dien. Dubbel kut dus, of eigenlijk tripel aangezien het je ook nog nog Sam Lammers kost.
+3/-1

 
 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, echt ongelooflijk dat gezeik. Dit is alleen maar positief voor PSV omdat zo de spelers meer rust krijgen en dus fitter kunnen zijn voor de komende wedstrijden.
En dan zijn er dus een aantal zogenaamde "supporters" die hierover lopen te zeiken omdat deze supporters vinden dat hun belang en gevoel belangrijker dan de club is. Ongelooflijk, vreselijke nepsupporters. Ga alsjeblieft een andere club lopen supporten.
+3/-4

 
4 jaar geleden
Bizar, dus omdat je een andere mening hebt ben je een nepsupporter?? Wat een onzin. De slechte Nederlandse internationale prestaties hebben niets te maken met het drukke programma, wij hebben geen topsportmentaliteit, geen killersmentaliteit.
+3/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Nee. De zeikerds zijn nepsupporters omdat ze hun belangen en hun mening boven de wensen en de fitheid van de spelers van PSV stelt. Iedereen kan een andere mening over of een ander belang hebben bij een bepaalde beslissing. Maar als je dat vele malen belangrijker vindt dan PSV en daar over loopt te klagen/zeiken/zeuren/huilen (vul maar in) dan ben je, in mijn ogen, geen echte supporter ja.
+3/-2

 
4 jaar geleden
Als u zegt we hebben geen topsporters ben ik het met u eens . De meeste ploegen in het buitenland hebben een bredere selectie en betere spelers dan wij in het kikkerlandje. Dat de KNVB ons tegemoet komt kan ik alleen maar toejuichen .Het is best moeilijk om een goede keuze te maken op welk tijdstip een wedstrijd gespeeld kan worden . Supporters zijn altijd de dupe . Ik ben er ook niet blij mee maar ik snap het wel. Ajax heeft het in ieder geval geholpen vorig seizoen , wie weet.
+3/-0

4 jaar geleden
Man man, waar zijn we mee bezig zeg! Beetje vent staat er gewoon ongeacht dit loodzware programma....laat me niet lachen zeg.
Ook lekker voor de supporters om op een woensdag om 18.30uur te spelen. Lekker half gevuld...prima zet!
+2/-5

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Nee , op zondag om 12:30 uur spelen waar ik nooit bij kan zijn . Of een wedstrijd om 20:45 uur , moet ik weer iets regelen omdat de laatste bus richting woonplaats om 22:00 uur vertrekt . Je bent niet de enige hoor die zich aan moet passen . ongelooflijk , al die Rermi's . Gaat er een keer iets geregeld worden in positieve zin weer niet goed . Inderdaad , een beetje supporter staat er gewoon.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Iedereen heeft zo zijn eigen gezin, werk of andere maatschappelijke dingen. Iedereen een andere mening, dat is het mooie van een forum.

Maar is PSV-Groningen ná PSV-ajaks en vóór Zwolle-PSV nou een goede zet? Ik begrijp dat plaatsing belangrijk is maar hoe dan straks in de groepsfase. Word dan ook alles aangepast.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat weet ik ook niet Wally . De tijd zal het leren . Als PSV het niet nodig acht zullen ze dat we aangeven toch ? Je moet een ding niet vergeten , we zijn nog niet op volle sterkte en ons team is nog niet ingespeeld. Alle rust is mijn inziens welkom .Als het ons een ronde verder helpt , prima. Dan maar even offertjes brengen. Vergis je niet , reistijd is ook een issue en kan vermoeiender zijn dan een training.
+1/-0

4 jaar geleden
Beetje onzin om tegen waarschijnlijk Apollon Limasol de wedstrijd tegen Groningen te verzetten.Moet toch gewoon te doen zijn 3 wedstrijden tegen niet bepaald sterke teams in 8 dagen.
+4/-3

4 jaar geleden
Fijn dat psv ook aan de supporters denkt!!!woensdagavond!! Kost me weer een vrije dag.En wat is t verschil tussen zondag 16.45u en 20.00u ? Net of die 3 uur t verschil maken. Wat een gelul zeg!!!👎👎👎
+2/-4

 
4 jaar geleden
Een vrije dag? Moet je uitZuid-Frankrijk komen ofzo?
+6/-0

 
4 jaar geleden
Er zijn ook mensen die 's avonds werken, of klinkt dat vreemd ?
+1/-2

4 jaar geleden
Kijk nu dus om 18:30 omdat zondag 20;00 niet beviel....
+1/-2PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi