Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Academy officieel geopend: 'We sluiten hiermee aan bij de Europese top'

15 augustus 2019 16:30 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV Academy officieel geopend: "We sluiten hiermee aan bij de Europese top"; image source: Pro Shots

PSV heeft donderdagmiddag de PSV Academy op PSV Campus De Herdgang officieel geopend. Op de officiële website geeft Hoofd Jeugdopleiding Ernest Faber aan dat hij er te spreken is over de Academy. "We zijn enorm trots op dit prachtige gebouw en alle functionaliteiten. We sluiten hiermee aan bij de Europese top", aldus Faber. "Het ontbreekt onze spelers en speelsters aan niets. Het opleiden van toptalenten is een evoluerend proces. We hebben de afgelopen jaren goede stappen gezet, met een gestage doorstroming als gevolg."

Faber gaat verder: "Van Zoet en Hendrix, tot Memphis en Locadia. Van Steven Bergwijn tot Cody Gakpo en Mo Ihattaren. Opleiden, doorbreken en prijzen pakken, dat is waar het om draait. Dit nieuwe gebouw ondersteunt onze visie om nog meer talenten op te leiden."

Het trainingscomplex van PSV zal nog verder verbouwd gaan worden. Zo komen er aan het hoofdveld nog twee tribunes met een dak, zodat er een mini-stadion komt met 2500 zitplaatsen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een Sport Performance Center.

Meer op PSV.nl




Tags

academy faber gebouw bergwijn cody dak evoluerend functionaliteiten gakpo gestage hendrix herdgang hoofdveld ihattaren locadia mini performance speelsters toptalenten zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ziet er top uit allemaal! Alleen er zouden toch 4 tribunes rond het veld komen, wordt nu gesproken over drie (nog twee erbij)...
+3/-0

4 jaar geleden
Liever voetballend bij top Europa.
+3/-5

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Precies, was ooit ook de doelstelling.
+1/-0

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Precies, killer, eerst zien dan geloven!
+2/-5

 
4 jaar geleden
Laat maar gaan .... Een dag niet negatief geweest , een dag niet geleefd ;-)
+7/-2

 
Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Dat is helemaal niet negatief, dat is een mening van iemand met een bepaalde gedachte erachter, maar ik zal het uitleggen....
Wat hebben we aan een modern mooi super deluxe trainings complex? Word de jeugd nu automatisch beter? Ik denk het niet, heeft nog steeds met scouting te maken en een beetje geluk, en hardlopen, conditite op peil houden, ja zelfs krachtoefeningen kun je allemaal doen in het nagelegen bos..... Dus ik ben van mening, eerst maar eens zien wat dit dure complex ons aan extra super jeugd geeft..... ik zie liever kapitaal op het veld, daar komen wij allen voor naar het stadion!
+2/-3

 
4 jaar geleden
Ibi heeft een rondleiding gehad in het complex . Luister eens naar zijn mening indien je aan wilt sluiten bij de top . Daar moet je naar groeien beste Riverside , dat komt niet vanzelf. Het begin is gemaakt. Professionele begeleiding van de jeugd is een pre . We leiden spelers op voor de grote clubs , daar liggen de verdiensten . Toon heeft dat goed gezien . Meedoen aan de CL is een illusie voor Nederlandse clubs . De blufclub uit Amsterdam komt daar nog wel achter . Opleiden van spelers professioneel dat is de doelstelling. En nou heeft PSV vanavond weer een mindere wedstrijd gespeeld en de HOLLE vaten gaan weer klinken . Realistisch blijven .Ons team is nog niet ingespeeld en we zitten nog midden in de transferperiode. EL is het hoogst haalbare op dit moment . Met horten en stoten.
+3/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Vooralsnog ligt de 'blufclub' uit Amsterdam een paar jaren voor op ons op alle gebieden. Vreemde vergelijking. Ze zitten niet voor niets bij ieder overleg tussen grote clubs gewoon ook aan tafel.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Idd , op luchtkastelen bouwen en nu met geld smijten dmv paniekaankopen maar daar hoor je de media niet over , nog niet , het gaat nog redelijk.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Er is veel veranderd in de sportwereld Er worden niet zomaar krachttrainingen gedaan er wordt ook gemeten of je lichaam dat aankan .Let eens op de spelers van de grotere clubs . Als die hun shirt uittrekken wordt er een stukje elektronica zichtbaar , meestal in een zwarte band op hun rug. Tegenwoordig is het niet voldoende aan een speler te vragen of hij fit is , het is meetbaar , bloeddruk ,hartslag , spiersterkte. En het begint bij de jeugd . PSV zet een goede stap , een hele goede stap. Als je jeugd wilt opleiden voor grote clubs moet dat wel professioneel zijn en niet alleen in het bos aan een boom hangen rek en kracht oefeningen doen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik ben hoopvol gestemd, zeker na de wedstrijd van vanavond. Alles duidt erop dat we weer aansluiten bij de Europese top.
+5/-1

 
4 jaar geleden
Ik heb ook genoten.
Van mijn pizza van 5 Euro dan he ?
+4/-0

 
4 jaar geleden
mooi , en dat voor een frikandel. ;-)
+4/-1

 
4 jaar geleden
Heel goed beste El Frikandel . Geniet nog van je avond verder :-)
+2/-1

4 jaar geleden
Slechte wedstrijd , heel slecht. Positieve punten . Baumgartl , die staat er . Guti , nog nooit zo goed zien spelen en de kleine Michal , voortreffelijk , wat een inzet . Niet altijd 100 % maar wel een bijtertje. Mark , laat pablo even op de bank plaatsnemen dat is momenteel een super vertragende speler die het spel helemaal dood legt. Supertrio had een snipperdag, hopelijk niet te vaak , voor de rest ,Zondag weer fit aub.
+1/-1

4 jaar geleden
Goede zaak . De kans dat topclubs in Europa hun talenten stallen bij PSV gaat alsmaar groter worden. daar kunnen wij van profiteren uiteraard.
+2/-2

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage