Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ritsu Doan kost ongeveer 8 miljoen euro, PSV ook op zoek naar geroutineerde speler'

17 augustus 2019 03:53 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Ritsu Doan kost ongeveer 8 miljoen euro, PSV ook op zoek naar geroutineerde speler"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Ritsu Doan voor ongeveer 8 miljoen euro te koop is. PSV heeft al bij FC Groningen geïnformeerd naar de Japanse middenvelder, die de selectie van Mark van Bommel moet gaan versterken als de transfer van Hirving Lozano naar Napoli is afgerond. De Telegraaf meldde eerder nog dat de Japanner meer dan 10 miljoen euro zou moeten kosten.

Naast Doan is PSV bij voorkeur ook op zoek naar een geroutineerde speler, die ervaring en stootkracht toevoegt. Daarnaast kijkt PSV in buitenlandse competities waar de komende weken mogelijk nog spelers weg mogen of ontevreden zijn bij hun huidige club.

PSV wil snel zaken doen op moment als Lozano vertrokken is. Binnen de club is men tot de conclusie te komen dat de huidige selectie op sommige momenten 'te jong, wild en springerig' is. Technisch manager John de Jong wil daarom zo snel mogelijk een completer geheel kunnen aanbieden aan de technische staf van het eerste elftal.


Discussieer mee op de forums


Tags

doan geroutineerde jong lozano aanbieden bommel completer groningen napoli springerig stootkracht telegraaf toevoegt wild

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Prima speler en 8 miljoen is een mooie prijs voor zijn kwaliteiten.
+2/-1

7 maanden geleden
Beetje tegenstrijdig... PSV is op sommige momenten 'te jong, wild en springerig'.
Daar zijn we het allemaal over eens - het is niet slim om Ritsu Doan aan te schaffen die 21 is. Dergelijke spelers hebben we nu in overvloed.
+4/-2

7 maanden geleden
Heeft een chocoladebeen, afgelopen seizoen een slecht jaar gehad en staat er in grote wedstrijden nooit. Smak geld voor zo'n speler. Ben niet overtuigd.
+6/-4

7 maanden geleden
Ben ook niet overtuigd. Is altijd maar afwachten hoe een speler ontwikkeld. Ik las dat de "kenners" uit de voetbalwereld ook zo hun vraagtekens zetten of hij een stap hogerop kan.
+3/-0

7 maanden geleden
Ramselaar bij in betrekken, en voor 5 ophalen, die andere gelouterde speler misschien toch Strootman? Want die zit volgens mij op een echt dood spoor....
+2/-1

 
7 maanden geleden
Ik denk dat Strootman dat aan zichzelf te danken heeft Riverside . Hij kan soms te emotioneel handelen. Kan best aardig ballen maar zijn nevenactiviteiten op het veld breken hem op .
+3/-0

 
7 maanden geleden
Na al die blessures is Kevin niet meer de Strootman die hij bij PSV was. Ik zou daar echt niet aan beginnen. Ik zou meer gaan voor een geroutineerde Spanjaard.
+2/-0

7 maanden geleden
Het is een risico of hij deze stap omhoog aan kan maar dat is met alles wat je aantrekt, het is nondeju jammer dat v Ginkel geblesseerd is anders waren we er al lang uit.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Van Ginkel was de perfecte schakel op het middenveld... hij ving de bal op vanuit de verdediging en stuurde heerlijke ballen richting de aanvallers - liep dan zelf in het gat in de aanval en maakte op deze manier nogal wat goals.
Het is jammer dat Romero niet gelukt is (blessure en daarna kwam hij niet uit verf) hij was eigenlijk de opvolger van Luuk de Jongh.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Romero zou ik niet te snel afschrijven. Die kan volgend jaar zomaar verbazen (of zijn gelofte inlossen)
+1/-0

7 maanden geleden
Aub geen Strootman,met zijn lastige kop op het veld.
Doan ook een lichtgewicht,probeer Stengs maar,Az kan wel wat geld gebruiken nu.
+4/-1

 
7 maanden geleden
Strengs? Is dat die gelouterde ervaren speler die we missen??
+1/-1

 
7 maanden geleden
Wat ik begreep is dat psv een vervanger voor Lozano wil En een gelouterde speler.
Liever Strengs dan Doan dan.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Weet vraagprijs van Az niet, misschien Ramselaar als die wil in de deal betrekken.
Doan is niet het niveau wat Psv beter maakt.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Ze hebben Til voor €15-18m verkocht als je de media moet geloven. Dan geloof ik er niks van dat je jongens als Stengs voor minder gaat dumpen.
+2/-1

7 maanden geleden
Doan is een leuke speler maar precies niet het type speler wat we nu zoeken. We hebben een ervaren rustige speler op het middenveld nodig en lange, balvaste en kopgrage centrale spits. Dit alles om balans te zoeken in het team. Het aankoopbeleid is erg wild dit jaar. Baum en Bruma is prima maar Boscagli en en lato worden al gekocht terwijl luckassen en Sainsbury nog wegmoeten. Ben bang dat we daar niet meer vanaf komen.
+1/-0

7 maanden geleden
Weer een miskoop , bord op schoot scouting. En weer een speler die weinig scoort en assits geeft. Ze leren het nooit.
+2/-1

7 maanden geleden (gewijzigd)
De selectie van PSV is heel talentvol, maar enorm kwetsbaar. Ze hebben nog niks geleerd van het 1e jaar onder Cocu. Het verschil met nu dat het jonge elftal van Cocu met o.a. Bakkali de eerste periode de sterren van de hemel speelde maar daarna als kaartenhuis in elkaar stortte. Gapko heeft tegen Den Haag een goede invalbeurt, maar als hij de wedstrijd moet starten is het een totaal ander verhaal. Gapko en Ihattaren zijn spelers die hetzelfde traject moeten gaan volgen als Malen, door invalbeurten beter worden. En of Doan een aanwinst voor PSV is, kan ik niet beoordelen want ik volg deze speler niet. Het blok op het middenveld van Guti en Rosario zorgt voor de meeste problemen bij PSV. Het middenveld wordt bij vlagen overlopen. Daar zal PSV in moeten investeren. Ik zeg niet dat Hendrix de oplossing is voor de problemen, maar ik ben er van overtuigd dat hij voor meer balans zorgt.
+7/-0

 
7 maanden geleden
Gakpo heeft al heel veel invalbeurtjes gehad en heeft mij overtuigd. PSV kan beter proberen afscheid te nemen van een stuk of vijf spelers zoals Luckassen die niet een niveau 12 t/m 18 van PSV zijn. Laat staan de basis. Ze kosten veel geld aan salaris. Haal daarvoor 1 echte goede centrale middenvelder met ervaring.
+5/-0

7 maanden geleden
Valt mee ,zegt start de auto pinpas mee kopen!Kan je veel plezier aan beleven wat shirts in Japan verkopen en later wat winst..
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik kan u niet volgen maar dat kan aan mij liggen .
+1/-0

 
7 maanden geleden
Nee ligt niet aan jouw, maar ik denk aan Google Translate, schat ik zo.
+3/-1

7 maanden geleden (gewijzigd)
Een talentvolle Japanner is commercieel interessant, maar puur kwalitatief gezien zou ik never 8 miljoen voor een wisselvallige speler van Groningen betalen. Het aantal spelers dat recentelijk succesvol is overgestapt van de subtop/middenmoot naar de top van de Eredivsie is op één hand te tellen. De ervaringen met Luckassen, Ramselaar en Maher tonen aan dat het een grote gok is om een sloot miljoenen over te maken naar een andere Eredivisieclub. Laten we maar gewoon over de grens kijken.
+1/-0

7 maanden geleden
Als Lozano vertrekt.. Duurt toch verdomd lang weer voordat de witte rook uit is. Ik zie het best nog gebeuren dat de deal met Napoli toch wordt afgeketst.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Napoli betaalt in munten , zijn aan het tellen nu ;-)
+1/-0

 
7 maanden geleden
Dat wordt dan de grootste transfer in de geschiedenis van het voetbal.
+1/-0

7 maanden geleden
Binnen de club is men tot de conclusie gekomen dat de selectie te jong is. Zoo zeg....daar zijn ze snel achter dan.
+2/-1

7 maanden geleden
PSV heeft in Erick Gutierrez al een aanvallende middenvelder,die steeds beter gaat spelen.Het probleem zit hem in de balans en de afstemming,de coaching en positie,niet in de kwaliteit,maar daarom wel in het rendement.Als PSV gaat voor Doan,wat een talentvolle aanvallende middenvelder is,dan word de CM positie waar Rosario speelt een heel belangrijke spilpositie tussen verdediging en aanval.PSV zoekt nog een routinier.Ik zou het telefoonnummer van ons aller geliefde Andres Guardado tevoorschijn halen,en hem proberen te verleiden terug naar PSV te komen,zijn carierre in europa hier af te sluiten,kan nog 2 a 3 jaar mee.Je schrijft hem dan door zijn transferwaarde met 5 miljoen af,maar is goud waard voor de club.Ambassadeur,aanvoerder,routinier,geliefd bij de fans,PSV hart,proffesional,gedreven,leider.Hij heeft alles wat dit elftal nodig heeft,bovendien krikt hij de marktwaarde van Gutierrez op,die hij kan coachen,sturen,helemaal op kan laten bloeien,zelfs later in het seizoen,kan hij voor Gaston Pereiro wat betekenen.Ook voor Doan,zou fantastisch zijn in zijn rug te voetballen,een geweldige verbindingsspeler,met een geweldig karakter.Ik zie Doan en Gutierrez excelleren met Andres.Rosario moet duidelijk nog rijpen,Sadilek komt eraan,beide in de luwte van Guardado laten spelen,ze leren daar veel van,en de mexicaan zal ook wel eens gespaard moeten worden,Rosario voor de controle of sadilek als gif zijn dan de opties voor Mark.Betrek in de deal met Doan , Luckassen,Ramselaar,2 prima spelers voor FC Groningen,maak een deal, dat Doan over twee termijnen word betaald,met de afspraak,dat luckassen en ramselaar in de deal betrokken worden.Deze spelers liggen nog tot 2022 en 2021 vast.Dat zijn in totaal 5 contractjaren.Laat FC Groningen volgens eigen salarishuis,deze jongens een nieuw contract aanbieden,PSV legt het verschil bij.Dat gaat om en nabij de 2 miljoen worden,laat PSV daarom Doan 50 procent van dit bedrag op de afkoopsom,rekenen en Doan voor 7 miljoen overnemen.Schakel door Naar Hertha BSC en haal de duitse jeugdinternational Maximiliano mittelstadt op.Linksback en kost 11 miljoen,perfect langs Baumgartl,en net als hem een hele goede investering met potentie en restwaarde,de gehuurde Lato word zijn Back up,Boscagli word Back up van Viergever,Schwaab van Baumgartl.Mittelstadt,staond al eerder in het seizoen op de radar van juve en bayern,die gaat er komen.In deze fase van zij Carierre is PSV de juiste stap,europa League en om kampioenschap spelen, is voor hem beter dan bij Hertha BSC.een mooie tussenstap,ook het salarishuis van Hertha is voor PSV haalbaar,hij heeft in maart een verbeterd contract van +/- 1 miljoen per jaar getekend.Daarnaast met schwaab unnerstall en Baumgartl,zal hij zich thuis voelen,en is de bundesliga ervaring in deze linie de goede match tussen PSV en deze duitsers,ook met Mark gezien de arbeids ethos van deze jongens.Dat geld ook voor de mexicanen in de middenlinie,andres zal guti sterker maken,en zijn ervaring Doan helpen.Dit zal de hele voorste linie ten goede komen.Bergwijn en Bruma kunnen switchen van links en rechts,malen gaat uit de midden as en van de zijkanten beter bediend worden.Zeker als cody Gakpo en mo ihatteren dit seizoen ook nadrukkelijker op de deur gaan kloppen,en affelay zich ook komt melden,en later aLammers.Als het gaat lopen en laatst geneomde sluiten bij heeft Mark van bommel een uitgebalanceerd elftal,met veel opties en mogelijkheden.
+3/-2

 
7 maanden geleden
Kerel, jij miet vanmorgen om 5.00 am opgestaan zijn om dit stuk te typen😂, maar omtrent Guardado, helemaal eens, zie hem graag komen, denk alleen niet dat hij dit nogmaals doet....
+2/-0

7 maanden geleden
In groningen zegt men de FC 15 miljoen vraagt dus dan zal dat een miljoentje of 12 worden.
+1/-0

7 maanden geleden
Wij hebben een aanvaller nodig die kan koppen en de bal vast kan houden. En in mijn ogen was er maar eentje die daar in aanmerking voor kwam. Lees net tot mijn grote spijt dat hij vandaag verhuurt is aan Eintracht Frankfurt. Want die zijn die Haller kwijt geraakt. Wij hadden dus kennelijk ook Bas Dost kunnen huren..... Gemiste kans dus. Zo jammer dit.
+3/-0

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

abortus balverlies bijbel bruma dumfries eredivisie faber feyenoord gakpo getafe guti hendrix ihattaren jezus kapitalisme kerk lammers malen nederland overtredingen park religie rodriguez romero rosario schwaab sir tinus vhtlsaw vitesse