Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'Zondagavond 20:00 uur heeft voor ons echt voordelen'

21 augustus 2019 19:10 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands: "Zondagavond 20:00 uur heeft voor ons echt voordelen"; image source: Pro Shots

Bij PSV TV heeft algemeen directeur Toon Gerbrands meer uitleg gegeven op de beslissingen van PSV om meerdere wedstrijden naar zondagavond 20:00 uur te zetten. "Als wij om kwart voor vijf in Almelo hadden gespeeld, hadden ze de avond daarvoor al weg gemoeten. Dat is allemaal net een extra dag en dat scheelt ook weer een dag trainen", aldus Gerbrands. "We zijn al bijna altijd weg vanwege de Europese wedstrijden, dus dit heeft voor ons echt voordelen."

Gerbrands begrijpt de kritiek wel. "We hopen dat dit gaat bijdragen om Europees te halen. Dat is de enige reden", zo geeft hij aan.


Tags

gerbrands almelo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Zo is het Toon. "We hopen dat dit gaat bijdragen om Europees te halen. Dat is de enige reden" en dat is het belangrijkste.
+5/-2

 
7 maanden geleden
Geloof je nou zelf dat het gunstig is telkens als laatste in de eredivisie te moeten spelen. Concurrentie heeft daar alleen maar baat bij, aangezien zij de druk telkens op psv kunnen leggen
+1/-1

 
7 maanden geleden
Maakt niet veel uit... vorig jaar speelde PSV vaak op zaterdag en Ajax op zondag.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
Spyrootjuh (geschorst)
7 maanden geleden
En wat als PSV dadelijk ineens los komt van de rest, de rest heeft al gespeeld en weer punten gemorst? Dan is het toch lekker om op zondag om 20:00 te spelen en al te weten dat zelfs verlies die avond (in principe) geen kwaad kan.
+3/-1

 
7 maanden geleden
Het voordeel is dat PSV gewend is op zondagavond 8 uur te spelen, terwijl de andere ploegen dit niet gewend zijn en hun ritme en concentratie kwijt zijn.
Winnen met 4 of 5 nul, dit gaan we meemaken.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Bijkomend voordeel is dat je op zondagavond niet met je wijf op de bank naar Boer zoekt Hoer hoeft te gaan zitten kijken, maar gewoon lekker met een Lieshouts Gerstenat in het stadion kunt zitten. Ik zie alleen maar voordelen.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Dat psv vaker op zaterdag speelde tov ajax, was in het verleden mijns inziens zeker een licht voordeel. Verder kun je er vanuit gaan dat concurrentie overgrote deel van wedstrijden wint, waardoor de druk wordt gelegd op de ploeg die als laatste dat weekend speelt
+1/-0

7 maanden geleden
Volgende week naar Waalwijk om 20.00. Dat is inderdaad erg ver rijden ja.
+3/-3

 
7 maanden geleden
Is met de fiets net zo ver hoor.
+2/-0

7 maanden geleden
Zorg maar dat je de volgende ronde haalt Toon,haal dan het goedkoper alternatief van Doan bij istanbul Basakcehir op,turks international kahveci,een echte nr 10,linksvoetig,24 jaar,voor 7 miljoen op te halen.Sierlijke speler met overzicht en goede passing,ontbrekende factor in dit team
+1/-3

7 maanden geleden
Bullshit, wat maken die 3 uurtjes nou uit ? Haal anders maar snel een betere bus dan deze. Zal ik het zó zeggen, door later te spelen heeft PSV zelfs minder rust tot de volgende wedstrijd.
+1/-7

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
El , hou nou eens op met dat geneuzel , neem een biertje en zet een leuk stukje muziek op.
+3/-1

 
7 maanden geleden
Weer zo een die eigenbelang voorop stelt.
+3/-1

 
Spyrootjuh (geschorst)
7 maanden geleden
Hij heeft iig een toepasselijke naam voor zichzelf verzonnen :-)
+1/-0

7 maanden geleden
Prima uitleg en alles beter dan 16:45 en woensdags 18:30...
+3/-2

Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Zondagavond is juist een heerlijke voetbalavond. Veel plezanter dan zondagmiddag rond 12:00/ 13:00 uur. Ik begrijp totaal niet waarom een voetbalwedstrijd op zondagavond bezwaarlijk zou zijn.
+7/-2

 
7 maanden geleden
Groot gelijk Santa . Beter dan op de zondag 12:30 uur .Zijn we nog niet fit na het stappen.
+4/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Zondag vroeg in de middag vind ik dan wel weer fijn met de kleine van 8 vanuit Amsterdam. Om 20:00 is niet te doen, ligt ie véél te laat in bed met de volgende dag school... maar goed, als ze daardoor beter presteren en we kampioen worden en de finale EL halen, dan compenseert dat wel aardig ;-)
+2/-1

 
7 maanden geleden
Dat is een ander verhaal Kas . Ik kan jouw argument begrijpen Die van 8 zal er geen moeite mee hebben maar jij bent bezorgd , snap ik.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ik begrijp het volkomen, wij wonen ook op 1,5 uur rijden van Eindhoven af. Maar dan nog, hoe vaak komt het voor dat ze zondagavond om 20.00 uur moeten spelen? Dat zal wel meevallen uiteindelijk. Maar ik ben blij dat je niet voor dat cluppie uit Amsterdam bent in ieder geval :)
+1/-0

7 maanden geleden
Het is gewoon niet fijn om telkens als laatste te moeten spelen, terwijl de concurrenten al hebben gespeeld. En de druk daardoor meer ligt op psv. Maar
dat argument begrijpt onze Toon natuurlijk niet.
Ik vind het helemaal kut de zondagavond.
+2/-6

7 maanden geleden
PSV heeft op zondagavond nu twee keer gewonnen... dat ziet er veelbelovend uit.
+2/-0

7 maanden geleden
Onzin. Commercieel trucje over de rug van de fans.
+2/-4

7 maanden geleden
slap gelul zeg, of dat wat uitmaakt voor een topsporter die 3 uur langer rust. En waarom zouden ze bij een 16.45u wedstrijd al een avond daarvoor weg moeten?? Almelo??!! tis toch 1 uur en 3 kwartier rijden.....een hele wereldreis !! Onzinnige prietpraat....
+2/-1

7 maanden geleden
Helemaal eens met The Fonz, wat een kul argument van Gerbrands (anders moeten we op zaterdag al vertrekken, naar fucking almelo)

Het is gewoon belachelijk. 16:45 zou prima kunnen, maar dan is er ook een andere wedstrijd en kunnen ze er maar 1 uitzenden. Allemaal onzin.

PSV heeft jaren UEFA Cup gespeeld en toen was dit soort onzin niet nodig. Ook in die tijden hebben we kwartfinales gehaald, dat wil ik ons nu nog wel eens zien doen.

Er wordt gewoon te gemakkelijk aan de supporters voorbij gegaan. Voorbeelden te over: mensen die vroeg moeten werken, mensen die met OV reizen en aansluitingen missen of helemaal niet meer thuis kunnen komen (zondat heeft een aangepaste regeling tov andere weekend dagen) en als laatste en in mij ogen de belangrijkste: jonge kinderen.

Zoals eerder hier aangegeven zullen die het zelf allemaal wel prima vinden, maar ik vermoed de ouders en de leraren die hier op maandag mee te maken hebben iets minder. In mijn ogen gaat Toontje hier echt te gemakkelijk aan voorbij.

Vooropgesteld: voor mezelf is het geen enkel probleem en misschien zelfs fijner, aangezien ik op zondag zelf vaak voetbal en pas laat begin met werk op maandag. Voor veel van mijn mede-supporters is het echter gewoon kut en ik kan niet anders dan ze gelijk geven.
+1/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Wellicht dat ze voor de uitwedstrijd naar Cyprus al een week van te voren moeten afreizen....afstand, klimaat..tis heel wat allemaal hoor...
+1/-0

7 maanden geleden
Er zijn ook fans die de volgende dag rond een uur of 6 's morgens op het werk moeten zijn. Fijn dat ook aan hun nachtrust wordt gedacht. Zeker met midweekse wedstrijden op het programma heb je een lekkere regelmaat.
+1/-1

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.581 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

abortus balverlies bijbel bruma doan dumfries faber feyenoord flitsphirips gakpo guti hendrix ihattaren jezus kapitalisme lammers malen mensenwerk nederland overtredingen religie rodriguez romero rosario schwaab sir stelling tinus verzonnen vhtlsaw