Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Nu hebben we een goede uitgangspositie voor volgende week'

22 augustus 2019 23:15

In gesprek met Veronica gaf Pablo Rosario aan vooral tevreden te zijn met het spel na rust. "In de eerste helft kwamen we er moeizaam doorheen. We cre√ęerden weinig, maar kregen ook weinig tegen", aldus Rosario. "In de tweede helft kwamen we er wel doorheen. Zie je dat we goede aanvallen hebben en maken we drie goede goals."

Mark van Bommel had in de rust het wel iets anders neergezet. "We moesten als middenveld iets hoger gaan staan, zodat de middenvelders van hun moesten kiezen wat ze gingen doen. In de tweede helft komen we er dan steeds doorheen en maken we drie goals", zo gaf hij aan. "We moesten ons kopje erbij houden. De nul houden was heel belangrijk hier. Nu hebben we een goede uitgangspositie voor volgende week. Het was mooi om te zien dat het in de tweede helft zo ging."

Zelf was hij redelijk tevreden over zijn spel. "In de eerste helft was het slordig. Daar leed ik ook veel balverlies", zei hij daarover. "In de tweede helft ging dat beter, ook in de duels. Uiteindelijk staan we er hier om als team goed te presteren. Dat is het belangrijkste."


Discussieer mee op de forums


Tags

rosario uitgangspositie balverlies bommel creeerden kopje veronica

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

atkinson balverlies baumgartl bruma doan dumfries faber feyenoord gakpo gelovigen gica guti hendrix ihattaren kerk lammers malen overtredingen popescu religie rodriguez romero rosario rowan schwaab sir tinus unnerstall vhtlsaw viergever