Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Trent Sainsbury tekent voor twee jaar bij Maccabi Haifa

29 augustus 2019 11:55 - Maccabi Haifa
Foto: Pro Shots

Officieel: Trent Sainsbury tekent voor twee jaar bij Maccabi Haifa; image source: Pro Shots

Trent Sainsbury vertrekt definitief naar Maccabi Haifa. De Israëlische club heeft via Twitter de komst van de verdediger bevestigd. Sainsbury heeft een contract voor twee seizoenen getekend. De international van Australië kwam een jaar geleden op voorspraak van Mark van Bommel naar PSV, maar wist geen plek in de basis te veroveren.




Tags

sainsbury haifa maccabi trent australie bommel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
4 jaar geleden
Zoals zo vaak,gezien de omstandigheden en goede relatie...
+1/-3

4 jaar geleden (gewijzigd)
Mooie oplossing, met 4 mensen voor dezelfde plek en al een jaar op de bank heeft hij slim gekozen. Wel laat, hij dacht echt dat hij kans maakte en ze geen nieuwe aan zouden trekken? Als dat zo is doet van Bommel goed werk!
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad mooie oplossing en met de kennis van vandaag enige juiste zet (gewogen en te licht bevonden) van vBommel. Maar tegelijk heb ik wel met al die spelers die op zijn voorspraak komen als Sainsbury, Behich het nog niet echt gelukkig is allemaal.
Met zijn staat van dienst clubs waar hij heeft gespeeld, had ik stiekem toch wel gehoopt dat hij wat meer had kunnen losmaken. Blijkbaar een Robben en Ribery heeft hij niet kunnen overtuigen om wat voor reden dan ook (als laatstgenoemde überhaupt door iemand anders was gelukt).
Ik heb nog steeds geen gevoel waar we staan. Die Doan, heel NL schreeuwt (incl. mezelf) dat leuke voetballer is voor de breedte, wat hebben wij daaraan? Zien Bommel en Jong dit dan als enige anders, ik hoop het maar betwijfel het ten zeerste. Bruma idem: ik ben er nog niet kapot van. Scoort lucky kopbal tegen Basel want die maakt nooit meer, thuis tegen Basel hadden jij en ik ook wel gescoord. Hij maakt weleens een leuke actie, maar in mijn beleving niet dwingend aanwezig en dan vind ik 15mln echt veel geld, tot op heden vind ik het een 5mln speler om naar te kijken. Zo'n Lozano die stond er direct met goals en assists. Een Gakpo, die zit veel meer in mijn boofd qua spelen dan een Bruma, dat zegt wel wat over laatstgenoemde. Eo ik ben een enorme Gakpo fan.
Bij John de Jong krijg ik soms het gevoel dat hij wilt aantonen dat hij 'ook' spelers kan kopen, maar ik heb liever geen aankopen of echt gerichte goede aankopen. Dat vind ik nog minimaal tot op heden. Ik chargeer een beetje, maar zit met niet lekker tot op heden
Waar blijven de verrassingen als een Farfan...
+4/-3

4 jaar geleden
Veel succes bij je nieuwe club Trent, je moet spelen niet op de bank.
+3/-0

4 jaar geleden
Eigenlijk te triest voor woorden dat we zulke namen (evenals Behich bv) zomaar aangetrokken hebben omdat Mark dat wilde. Das geen beleid maar gewoon zomaar wat doen.
+2/-5

 
4 jaar geleden
Net zoals zo maar wat roepen toch ?
+6/-1

 
4 jaar geleden
Nee dit is zomaar niet iets roepen, beleid onder Brands was, staat een speler niet op de scoutingslijst dan komt ie niet....om te voorkomen dat een trainer met een speler komt aanzetten wss.
+1/-4

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Behich kwam voor 1,7 mln en Trent Sainsbury kwam transfervrij . Niet elke speler past in elk team . Voorbeelden ten overvloede dat weet iedereen . Kritiek over de ''aankopen ''van deze spelers lijkt in mijn ogen op mieren neukerij. Ik zou andere voorbeelden aanhalen , niet deze spelers die voor een appel en een ei kwamen.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Dat verklaard een hoop, dat ze voor een appel en een ei kwamen
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Duren appel, 1.700.000 Euro. Heddegijutligge ?
+1/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
In elk bedrijf worden risico's genomen . Soms win je soms verlies je . Niets ondernemen is verliezen op termijn. Voorbeelden ten overvloede. Je moet ze wel WILLEN zien . Als FC Groningen van te voren had geweten dat Robben en Suarez het zover zouden schoppen hadden ze anders gehandeld , vast en zeker. Wat schiet je nu op met praat achteraf ? Als, Als, ALS.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat beleid zal nu wel weer hersteld zijn.
+2/-0

4 jaar geleden
Dat salaris hoeven we dus ook niet meer te betalen. Onstaat zo weer rumte voor iemand anders. Dat is pure winst.
+3/-1

4 jaar geleden
Beste oplossing voor iedereen. Succes bij de nieuwe club.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage