Transparent
Inloggen
Sluiten

Konstantinos Mitroglou scoort enige doelpunt tijdens besloten oefenduel tegen FC Köln

4 september 2019 16:26
Foto: Pro Shots

Konstantinos Mitroglou scoort enige doelpunt tijdens besloten oefenduel tegen FC Köln; image source: Pro Shots

PSV heeft woensdagmiddag een besloten oefenduel tegen FC Köln weten te winnen. Dankzij een treffer van Konstantinos Mitroglou werd met 1-0 gewonnen, zo meldt de club via de officiële website. Ryan Thomas speelde dertig minuten mee, terwijl Lars Unnerstall de tweede helft in het doel stond. Aanvoerder Ibrahim Afellay speelde de gehele wedstrijd.

Opstelling PSV: Ruiter (Unnerstall); Wallenburg (Soulas), Daverveld, Schwaab, Lato (Wallenburg); Afellay, Hendrix, Ryan Thomas (Ledezma, Schoonbrood); Sidibe (Ngonge, Nigel Thomas), Mitroglou, Bruma


Discussieer mee op de forums


Tags

mitroglou koln afellay unnerstall wallenburg bruma daverveld hendrix lato ledezma ngonge nigel ruiter schoonbrood schwaab sidibe soulas

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden (gewijzigd)
Dat is nog eens een goed-nieuws show; Unnerstall gespeeld, Schwaab 90 minuten, Afellay 90 minuten, Ryan Thomas 30 minuten, Mitroglou in de basis...mijn dag is weer goed. Oh, ja, en gewonnen natuurlijk...
+5/-1

11 maanden geleden (gewijzigd)
Konstantinos groeit uit tot een heel belangrijke speler voor ons . In elke wedstrijd ongeacht zijn speeltijd druk hij zijn stempel . Positief ook het optreden van Ryan en Ibi . Het gaat de goede kant uit.
+3/-1

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben vooral blij dat Afellay waarschijnlijk volledig fit is.
Verder ook zeer positief dat Ryan Thomas weer aanhaakt.
Beide hebben zeer lang niet gevoetbalt, dus een langzame opbouw is zeer verstandig. Vooral Afellay kan flink wat kwaliteit aan dit PSV gaan toevoegen.
Van Bommel heeft dus voldoende mogelijkheden om zijn 11-tal om te gaan bouwen als het de komende wedstrijden niet goed loopt.
+3/-1

 
11 maanden geleden
Affelay kon inderdaad heel goed voetballen. Ik denk dat hij op de trainingen en in de kleedkamer ook al waarde toe voegt aan het team. Maar hoewel hij blijkbaar 90 minuten kan spelen, heeft hij nog geen enkele invalbeurt gehad. Misschien gaat dat nu komen, en dat zou ook tijd worden voor de aanvoerder, maar dan moet ik ook nog maar zien of hij ook echt waarde toe kan gaan voegen aan het team. En dan op de plaats van Rosario of op de 10 positie. Van Bommel heeft hier misschien wel te veel keuzes te maken. Het is niet 1 poppetje veranderen, het is het complete middenveld en voorhoede aanpassen aan een andere speelstijl. Ik ben wel heel beniewd wat voor ons nog gaat komen.
+3/-0

 
11 maanden geleden
Ik dacht dat Ajax helemaal bij PSV weg zou gaan lopen met die paar honderd miljoen op de bank.
Ik ben dus best wel verrast over het niveau van de selectie van PSV.
Ajax heeft wel het voordeel dat ze de speelstij van vorig jaar redelijk kunnen behouden, ook al ontbreek F de Jong nu.
Zoals jij al schrijft is het "niet 1 poppetje veranderen, het is het complete middenveld en voorhoede aanpassen aan een andere speelstijl" Ik ben dus ook beniewd naar hoe ghet gaat lopen. Ik verwacht veel leuker voetbal te gaan zien ipv alle ballen op Luuk de Jong.
+4/-1

 
11 maanden geleden
ALS de poppetjes goed komen te staan, en de voorhoede balletjes naar elkaar over kunnen passen, zal het een aanvallend seizoen worden. Laat die goals maar komen. Scoor je er eentje meer als de tegenstander, win je de wedstrijd.
+2/-0

11 maanden geleden
Dan had Afellay toch ook wel een keer vanaf de bank tien minuutjes kunnen starten :) Maar mooi dat hij het nu al 90 minuten vol kan houden. Benieuwd naar de samenvatting, want we kunnen nu gewoon twee verschillende eredivisie-basis-waardige aanvalslinies opstellen. Nu nog een lopende middenvelder als Afellay in de basis ipv Rosario, dan zit er wel zo verrekkes veel voetbal in dit team.
+6/-0

11 maanden geleden
Mooi , langzaam maar zeker gaan we stappen maken . Goed dat Afellay en Thomas eraan komen en ja , wat moet je nog zeggen over Mitroglou . Ik heb nog nooit een speler meegemaakt bij PSV die zo snel geïntegreerd is . Iemand anders wel ?
+4/-0

 
11 maanden geleden
Eerlijk is eerlijk, er heeft ook nog nooit iemand zo snel het vertrouwen gehad van de coach, 6 uur na de handtekening al invallen.
+8/-1

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Heb je gelijk in . Kun je zien dat ervaring telt. Hetzelfde ongeveer heeft hij meegemaakt bij AC Milaan toch ?
+3/-0

 
11 maanden geleden
Van Bommel houdt wel van ervaren spelers met lef en uitstraling.
Het probleem van dit PSV is dat het geen leider heeft. Gisteren werd dat op Voetbalpraat-Fox mooi besproken. Zonder Schwaab en De Jong is er nu bijna geen leiding in het veld. Rosario kan dat niet overnemen.
Mitroglou is een speler die binnen 5 minuten al een leider in het veld is. Ik verwacht dat hij een basis-speler wordt en belangrijk wordt tav het sturen van PSV.
+5/-2

 
11 maanden geleden
in de samenvatting op 38 seconden: https://www.foxsports.nl/video/3116221/samenvatting-psv-koln/#link
Daar vind ik Mitroglou best traag en log ogen. Zijn volley op 2:10minuten is gedurft, maar hij staat ook helemaal ongedekt. Zijn goal op 2:30min is dan wel heel rustig afgemaakt, waar onze huidige aanvallers daar vaak te springerig en gehaast zijn. Hij heeft mooie dingen laten zien in zijn invalbeurten, leuke truukjes, maar ik ben benieuwd of hij dat ook waar kan maken als hij hele wedstrijden speelt. Ik vind het een fantastische vent, maar ben nog niet helemaal overtuigd. Aan hem om mij het tegendeel te bewijzen :)
+2/-2

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Hij maakt wel weer de 3e goal met zijn linkervoet en het maakt hen niets uit waar hij staat. Als Ledezma tijdig had afgespeeld waren het er misschien 2 geweest , hij bevond zich in een goede positie .
+1/-0

 
11 maanden geleden
Tijdens zijn debuut gooide hij er allemaal trucjes uit, maar hij hielt de bal wel in bezit, en speelde hem daarna bij een PSV-er in de voeten.
Volgens mij heeft hij dus een goed ruimtelijk overzicht, en blijft hij weten waar iedereen staat. Dat is wel eens een eigenschap die onderschat wordt.
Sommige technische voetballers kunnen bijna alles met een bal, maar hebben nauwelijks een idee van het spel om hun heen. Tussen onze druisdige jonge spelers zou hij wel eens een rustpunt met overzicht kunnen worden.
+5/-1

 
11 maanden geleden
Dat zou kunnen, technisch, overzicht, maar geen snelheid. Moet je toch je spel weer anders neer gaan zetten dan het nu moet, met alleen maar snelheid (en nog weinig doelgerichtheid). Een keer dat van ¨Skiete Willy...¨ mag ik ook graag meer zien. Moet van Bommel kunnen uitleggen!
+1/-0

 
11 maanden geleden
Messi heeft ook geen snelheid , wel effectief :-)
+1/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
@ BroGi Lozano, Luc Nilis, Ronaldo
+4/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Lozano zeker niet antonh . Die viel in tegen NK Osijek in de 62e minuut 27 juli 2017 ,0-1 verlies. Maakte zijn debuut tegen AZ op 12 augustus 2017 en scoorde in de 31e minuut. Konstantinos viel in op 22 augustus in de 81e minuut . De uitwedstrijd viel hij in in de 74e minuut en scoorde vrij snel.Ronaldo heb je gelijk in , die scoorde al na 9 minuten tegen Vitesse uit , heb ik opgezocht . Bedankt. https://www.psv.nl/nieuwspagina/artikel/ronaldo-zijn-vroege-psvjaren-in-beeld.htmlink
+2/-0

 
11 maanden geleden
Klopt die wedstrijd tegen Vitesse staat me nog helder voor de geest. Nilis scoorde twee keer in zijn eerste eredivisiematch voor PSV en Ronaldo scoorde, legendarisch!
Osijek had ik al gewist uit mijn geheugen, maar nu is het weer terug, bedankt daarvoor..
+5/-0

 
11 maanden geleden
Flemming povlsen samen met kieft bij willem2 3-4 man man wat een start van flemming. Jammer dat hij zoveel concurrentie had al scoorde hij dat jaar nog iets van 10 goals. Maarja hij had Romario voor zich.
+4/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Romario was ook snel gewend. Eerste duel mist hij open kans tegen Twente, de week erna was hij matchwinnaar bij de 0-1 tegen RodaJC en de volgende thuiswedstrijd scoorde hij een hattrick bij de 5-2 tegen RKC. Als Mitrogol net zo productief bezig gaat, zitten we goed.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Ja ja VHTLsaw , Times were when . Maar wij hebben ze meegemaakt.
+2/-1

11 maanden geleden
Mitroglou brengt precies wat we missen voorin. Rust aan de bal!!
En verder lijkt het me een heel ongecompliceerd persoon. Lekker hoor!
+4/-0

11 maanden geleden
Ik kan me alleen maar bij de vorige schrijvers aansluiten; Mitroglou lijkt een uitstekende aankoop. Die jongen past heel goed bij PSV.
+5/-1

 
11 maanden geleden
Ontzettend knap gevonden van De Jong. Hulde voor hem!
+5/-0

11 maanden geleden
Van Ajax wordt gezegd dat het godenzonen zijn.
PSV heeft nu een Griekse god binnengehaald, zijn naam is Mitroglou.
+6/-2

 
11 maanden geleden
'Van Ajax wordt gezegd dat het godenzonen zijn.'
Dat wordt niet gezegd, dat zeggen ze zelf.
+2/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal