Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV koerst af op contractverlenging Cody Gakpo'

9 september 2019 00:06 - Twitter Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"PSV koerst af op contractverlenging Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

PSV is dicht bij een contractverlenging voor Cody Gakpo. Dat weet Rik Elfrink te melden via Twitter. De vleugelaanvaller ligt nog tot 2022 vast in Eindhoven, maar lijkt voor een extra jaar bij te gaan tekenen. Gakpo kwam dit seizoen elf officiële wedstrijden in actie voor PSV en wist daarin twee doelpunten te maken en gaf ook twee assists.

Eerder verlengden Donyell Malen, Steven Bergwijn en Michal Sadílek ook al hun contract.


Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo bergwijn elfrink malen sadilek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Ze willen hem dus vast paaien met meer geld :). Hij ligt nog 3 jaar vast, ik vind het aan de ene kant vroeg maar aan de andere kant een beloning voor zijn opmars en voor PSV meer euros mochten ze hem weg willen kapen.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Met een gemiddelde prijs van 25 miljoen voor Gakpo, Malen, Bergwijn en Ihattaran kan PSV de komende jaren zo 100 miljoen verdienen met spelers uit de eigen jeugdopleiding. Hiermee is het nut van de jeugdopleiding en jong-PSV volgens mij dus wel bewezen.
De lange contracten zijn volgens mij ook om de spelers het gevoel te geven dat PSV het team langer bij elkaar wil houden en steeds naar een hoger niveau wil.
En het versterkt de onderhandelings-positie tov de volgende club.
Het lange termijn-beleid van de TD's begint zich uit te betalen.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Verwacht wel behoorlijk wat meer voor o.a. Mo!
+3/-0

 
12 maanden geleden
Dat hoop ik ook. Echter als hij voor Marokko kiest zal dit wel eens kunnen tegenvallen. Kijk maar naar Ziyech. Daarnaast moet hij het ook maar eens voor een langere periode volhouden.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Laat hem eerst eens een paar hele wedstrijden spelen, ipv al beginnen over lang volhouden, tegen een talent van 17 jaar :).
+2/-0

 
12 maanden geleden
Het is gewoon lange termijn beleid. De verwachting binnen de technische staf van PSV zal zijn dat hij komende zomer (2020) nog niet verkocht wordt, maar die zomer daarna (2021) wel. Als PSV niks doet heeft hij dan nog een contract van 1 jaar en dat willen ze natuurlijk voorkomen. Daarbij komt ook dat hij op dit moment contract verlenging als een hele eer zal zien, maar als hij dit seizoen een topseizoen draait wordt het een stuk lastiger onderhandelen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Juist, dus waarom over 1 jaar niet 2 of 3 jaar contract er bij? Eind dit seizoen zijn er nog 2 jaar over, en het seizoen daarna (of 2) verkopen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Dat gevoel van het team bij elkaar houden is natuurlijk goed, maar je gaat in een nieuw contract ook meer betalen aan een speler die mijn inzien een groot talent is, maar in het veld dit nog niet constant laat zien. Daarom zal hij ook op de bank terecht komen als Bruma weer fit is. Dus ga je meer geld betalen aan een bankzitter die nog 3 jaar vast ligt. Jou idee snap ik, en het idee van psv ook, maar nogmaals, ik vind het vrij vroeg om er nu 1 jaartje bij te geven. Doe op 3/4 van het seizoen als hij dan nog zo´n groot talent is, er dan 2 of 3 jaar bij, dan spreek je ergens over.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik vind jou manier van vooruitzien heel mooi en beschermend naar het bedrijf toe, iemand die al een doorlopend contract voor meerdere jaren heeft alvast gaan belonen in de hoop dat hij het waard word is van de zotte, laat hem eerst maar het bewijs leveren dat hij t waard is, ik vind Gakpo ook veelbelovend en hoop dat ie het waar maakt, maar het idee achter de contractverlenging is een waardeloze onnodige risico. En nou zal iedereen weer komen vertellen dat investeringen altijd risico met zich brengen, en mijn antwoord luidt dan: Jazeker, vooral onnodige investeringen.
+3/-4

 
12 maanden geleden
Dit is een mooie discussie geworden :). Ik vind het apart dat je zoveel minnetjes gekregen hebt. Ik heb je een plus gegeven hoor. Laat het eerst maar zien Gakpo, dan kon die beloning altijd nog. De beloning zou nu moeten zijn dat je bij het eerste bent gekomen, en dat je daar al meer speeltijd hebt gehad dan je eigenlijk in het hele seizoen op gehoopt had, en ook nog in CL en EL wedstrijden.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Als je echt in iemand gelooft is geen enkele contractduur te lang is mijn persoonlijke mening. Ik ben blij dat er daadkrachtig wordt doorgeselecteerd binnen PSV
+7/-3

 
12 maanden geleden
Precies! En het lijkt erop dat Gakpo alles in zich heeft een belangrijke speler van PSV te worden.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Voetbal is uniek. Er is buiten het voetbal geen enkele baas die jou alvast meer gaat betalen omdat je over een hele poos misschien wel goed werk gaat leveren :). Als je die wel kent, laat het even weten, ik ben over een tijdje ook heel waardevol voor dat bedrijf dan.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Voetbal is uniek en daarom kun je een voetbalclub ook niet op eenzelfde manier runnen als een alledaags bedrijf. Vandaar ook dat er zo veel mensen uit het zakenleven falen als ze de overstap naar het voetbal maken.
+2/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Ze falen hoofdzakelijk daar ze geneigd zijn met personen(clubwatchers en clubiconen) waar buitenstaanders klakkeloos alles van geloven mee te lullen. Meestal graven ze daarmee hun eigen graf omdat ze van hun wellicht goed uitgedachte lijn afwijken. Je ziet het elke keer weer. Ultiem negatief voorbeeld daarvan was Munsterman(wethouder Hekking-gedrag). In positieve zin kun je van den Herik noemen, die was zeer nuchter.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Waar zie jij het doorselecteren dan? Doorselecteren is toch dat mensen die niet goed genoeg zijn buiten gegooid worden, voor mensen die wel goed genoeg zijn, of ze verwachten dat ze dit worden. Vooral bij Jong PSV zie je dat terug komen. Iemand die al een lang conctract heeft, en je die nog meer verlengd, is voor mij geen doorselecteren. Het vertrek van Sainsburry en Luckassen wel.
+1/-0

12 maanden geleden
PSV heeft nu met spelers als Gakpo, Bergwijn, Malen, Ihatarran, Bruma en Mitrologue méér scorend vermogen dan Ajax.
Bij Ajax moet het komen van Tadic, Ziyech en Huntelaar als goaltjesdief... als deze drie spelers niet meedoen dan wordt het scorend vermogen van Ajax 80% minder.
+2/-3

 
12 maanden geleden
@Jan, Alleen kan je niet met 6 aanvallers tegelijk spelen en zullen er dus minstens 2 van je lijst op de bank moeten zitten.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Maar als er een paar spelers wegvallen heb je wel andere spelers met scorend vermogen klaar staan.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Alsof Neres zo veel minder scorend vermogen heeft als Bruma of Gakpo.... Integendeel lijkt me.
+1/-1

 
12 maanden geleden
@Jan: appels met peren vergelijken? Je vergeet Neres, Ziyech, vd Beek om er een paar te noemen. En die jongen die van Standard gekomen is kan er ook wat van. Ons middenveld loopt niet over van het scorende vermogen, in tegendeel.
+3/-6

 
12 maanden geleden
We hebben inderdaad qua goals ingeleverd tov vorig seizoen. Ajax zie ik weer met gemak de 100 goals aantikken. Zegt ook genoeg dat onze clubtopscoorder in de eredivisie pas op 1 doelpunt staat. Buiten Mitroglou zie ik ook niet direct iemand die over de 15 treffers zal gaan.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Dat is erg voorbarig na 4 van de 34 wedstrijden. Daar gaan minimaal 2 spelers over heen schat ik zo in.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Malen en Ihattaren?
+2/-0

 
12 maanden geleden
Zelfs meer me dunkt, kijk maar het gaat binnenkort lopen als een trein, ben momenteel geen fan van Bommel, maar met dit materiaal moet zelfs Olivier B in staat zijn een kampioenswaardig elftal in elkaar te puzzelen.
+1/-5

 
12 maanden geleden
@por: Gelukkig heeft Mark meer verstand van voetbal dan zijn oud-oom Olivier, dus dat moet goed komen :). @hawks: Ik dacht ook aan Mitroglou.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Scorend vermogen zegt niks als je geen kansen creëert. Laatste keer toen ik een wedstrijd van Ajax zag, scoorde ze volgensmij nog met 2 vingers in de neus. Ons team vergelijken met dat van Ajax heeft totaal geen zin. Het niveau dat ze daar kunnen aantrekken is voor ons niet mogelijk. Neemt niet weg dat je toch nog kans hebt op de titel.
+1/-0

12 maanden geleden
Deze jongen kan heel goed ballen ja, hij heeft alleen dezelfde trekjes als Pereiro, vaak een slapjanus en hele goede momenten en wedstrijden afwisselen met hele slechte....dat laatste is hem vergeven want hij is nog jong dat eerste krijg je er niet meer uit vrees ik.
+1/-4

12 maanden geleden
Goed gedaan volgend jaar veel meer rust in de tent of als er toch iemand weg gaat voor de hoofdprijs...
+3/-0

12 maanden geleden
Goede zaak. Topper in wording.
+3/-0

12 maanden geleden
Mooi. Goede speler voor de toekomst. Zal waarschijnlijk wel weer op de bank belanden als iedereen terug is van blessures.
+2/-0

12 maanden geleden
Mooi zo. Cody is nu al mijn favoriete PSV-er. Goede uitstraling. Veel klasse. En net zo'n grote supporter als wij zelf zijn.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Meen eens, Dit soort frisse jongens zijn goed voor de uitstraling van PSV.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.995 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad authentic baumgartl besmettingen bok bommel bottas brands bruma doan dumfries eredivisie gakpo guti hendrix ihattaren jdj jong lammers madueke malen mauro obispo paniek rodriguez romero rosario schmidt sir tinus