Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Thomas: 'Binnen vier of zes weken van nu hoop ik aan te kunnen haken'

12 september 2019 12:39 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Ryan Thomas: "Binnen vier of zes weken van nu hoop ik aan te kunnen haken"; image source: Pro Shots

Een week geleden maakte Ryan Thomas zijn officieuze debuut voor PSV in een oefenduel tegen FC Köln. Op de website van PSV geeft de middenvelder aan dat hij nog wedstrijdritme nodig heeft voordat hij volledig kan aanhaken bij de groep. "En dat is lastig nu. Wedstrijdconditie is niet te trainen op het trainingsveld. Zeker niet in een periode waarin het team twee wedstrijden per week speelt", aldus Thomas. "Ik zal het moeten hebben van vriendschappelijke wedstrijden tussendoor. Binnen vier of zes weken van nu hoop ik aan te kunnen haken."

De Nieuw-Zeelander raakte ruim een jaar geleden enkele dagen na zijn komst zwaar geblesseerd aan zijn knie en had een lang hersteltraject nodig om terug te kunnen keren. "Het heeft me twaalf maanden gekost om terug te komen", zo geeft hij aan. "Nog langer zelfs om weer een wedstrijd te kunnen spelen. Mijn officieuze debuut. Die dag is wat later gekomen dan ik zelf had gehoopt."

Het besef dat hij tegen FC Köln gespeeld had, kwam pas toen hij na een half uur spelen werd gewisseld. "Ik ben niet iemand die heel zenuwachtig is voor een wedstrijd. Dit keer was ik dat wel", zegt hij daarover. "Het voelde heel vreemd voor me. Angst voor duels, nee dat had ik niet. Mijn knie, vooral de spieren om het gewricht heen, zijn sterker dan ze waren vóór de blessure. Áls je al een winstpunt aan dit traject wil koppelen is dat het, denk ik."

Meer op PSV.nl
Tags

koln gewricht hersteltraject spieren wedstrijdconditie wedstrijdritme zenuwachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Wat goed dat ze dit communiceren. Verwachtingsmanagement is belangrijk. Zelf heb ik op 10 juli een motorongeluk gehad en beide knieen de banden afgescheurd. Ook nog bovenbeenbreuk en open knie. Het verhaal wat pas over Thomas verscheen vond ik erg mooi. Ik weet wat me het komende jaar te wachten staat.
Gutiérrez speel niet, Thomas ook niet, dus ben ik benieuwd wie wel. Affelay de sterren van het dak en Gutiérrez meteen de bank op? Sadilek vechtertje om meer verdedigend te spelen?
+5/-1

 
1 jaar geleden
Beterschap, Valencia Hawk! You can do it!
+3/-0

1 jaar geleden
Ik hoop toch eigenlijk iets sneller, op middenveld tegenwoordig met Rosario kun je het niet veel minder doen.... dus ik verwacht hem snel met korte invalbeurten, die steeds langer worden, in afwisseling met Affelay! Rosario maar eens banken, zet Hendrix maar op die plek, met de punt naar achteren...
+1/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
1 jaar geleden
Vorig seizoen was Hendrix de kop van Jut, dit seizoen is het blijkbaar de beurt aan Rosario.....
+6/-0

1 jaar geleden
Waarom heb ik toch het gevoel bij hem dat hij het niet gaat maken in PSV1. Ik denk dat hij tekort komt, maar ik laat me graag positief verrassen en zal hem zodoende ook aanmoedigen.
+2/-2

1 jaar geleden
Pfff toch 1 1/2 jaar er uit geweest dus rustig aan Ryan er geloof in dat het goed komt...Hawks sterkte !!
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arriba atiba bernal eredivisie espn feyenoord geldprijs giakoumakis ginkel identieke ihattaren israelier izecson jong kanaal klassement madueke malen mollema omsmelten pec penalties santos schmidt shevchenko sivakov utrecht zahavi zeist