Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We moeten minimaal twee goals tegen krijgen'

15 september 2019 01:02

Mark van Bommel was uitermate tevreden na de wedstrijd tegen Vitesse. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. Hij had echter het nodige aan te merken. "De uitslag is heel goed, maar we moeten minimaal twee goals tegen krijgen", aldus Van Bommel. "Als we daarin veel geconcentreerder zijn en beter de dingen uitvoeren die we moeten uitvoeren, krijg je niet zoveel kansen tegen of mogelijkheden tot goals. We maken het ons daarin erg moeilijk. Het is niet af te lezen aan de uitslag of aan het spel, maar het lag volledig aan onszelf."

De trainer van PSV had de nodige verbeterpunten gezien. "We moeten gewoon geconcentreerder zijn", zo gaf hij aan. "Ballen die je inspeelt of een trucje bij 2-0 die mislukt. Daardoor krijgt de tegenstander het gevoel dat er iets te halen valt. Een chipje het middenveld in of opbouwen waar het niet kan en waar je situaties creëert waarin het publiek negatief op reageert. Dat kan in deze fase niet."

Van Bommel was blij met de spelers die hij kon inbrengen. "We hebben gewoon heel veel kwaliteit op de bank zitten. Dat zie je ook", zei hij daarover. "Het spel blijft goed en blijft gevarieerd. Je krijgt andere types in het veld. Het is mooi dat je zo'n bank hebt en dat je zoveel kwaliteiten naast je hebt zitten. Nu was de stand zo, maar als de stand niet zo is, kun je nog steeds zo wisselen."


Tags

bommel geconcentreerder uitvoeren chipje fox inspeelt opbouwen trucje uitermate vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.004 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper trump vaals woordje zorg