Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'We moeten minimaal twee goals tegen krijgen'

15 september 2019 01:02

Mark van Bommel was uitermate tevreden na de wedstrijd tegen Vitesse. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. Hij had echter het nodige aan te merken. "De uitslag is heel goed, maar we moeten minimaal twee goals tegen krijgen", aldus Van Bommel. "Als we daarin veel geconcentreerder zijn en beter de dingen uitvoeren die we moeten uitvoeren, krijg je niet zoveel kansen tegen of mogelijkheden tot goals. We maken het ons daarin erg moeilijk. Het is niet af te lezen aan de uitslag of aan het spel, maar het lag volledig aan onszelf."

De trainer van PSV had de nodige verbeterpunten gezien. "We moeten gewoon geconcentreerder zijn", zo gaf hij aan. "Ballen die je inspeelt of een trucje bij 2-0 die mislukt. Daardoor krijgt de tegenstander het gevoel dat er iets te halen valt. Een chipje het middenveld in of opbouwen waar het niet kan en waar je situaties creëert waarin het publiek negatief op reageert. Dat kan in deze fase niet."

Van Bommel was blij met de spelers die hij kon inbrengen. "We hebben gewoon heel veel kwaliteit op de bank zitten. Dat zie je ook", zei hij daarover. "Het spel blijft goed en blijft gevarieerd. Je krijgt andere types in het veld. Het is mooi dat je zo'n bank hebt en dat je zoveel kwaliteiten naast je hebt zitten. Nu was de stand zo, maar als de stand niet zo is, kun je nog steeds zo wisselen."


Tags

bommel geconcentreerder uitvoeren chipje creeert fox inspeelt onszelf opbouwen situaties trucje types uitermate verbeterpunten vitesse wisselen

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt apollo babel beek bergwijn blind bounce castellano depay drongelen dumfries flitsphirips hype inspraak jong koeman lissabon malen oranje paul pereiro puma religie roon sir tinus umbro veltman vhtlsaw willems