Jong PSV wederom onderuit in Keuken Kampioen Divisie

27 september 2019 21:49

Jong PSV wederom onderuit in Keuken Kampioen Divisie; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond tegen een nieuwe competitienederlaag aangelopen. Op bezoek bij Excelsior ging de ploeg met 5-2 onderuit. Het was alweer het zesde verlies in deze competitie.

Binnen een half uur stond Jong PSV al met 4-0, maar wist na rust door twee treffers vlak na elkaar weer enigszins terug in de wedstrijd te komen. Vlak voor tijd kreeg de ploeg echter een vijfde tegentreffer.

Volgende week vrijdag wacht voor de ploeg van Peter Uneken een thuiswedstrijd tegen FC Volendam.

jong excelsior uneken volendam

4 jaar geleden
Wat ziet PSV in hemelsnaam nog steeds in CV Soulas? Ik heb die jongen zelden een goede wedstrijd zien spelen.
+1/-0

Veel ploegen uit de top gehad,vanaf nu weer punten gaan pakken.
Zoniet verwacht ik versterking in de winterstop.
+1/-0

Met deze selectie zal JPSV ook tegen de mindere teams niet veel punten pakken.Verdediging is bijzonder zwak en maakt grove fouten.Tegen Excelsior uit 4 standaardsituaties binnen 28 minuten 4 doelpunten tegen krijgen is bijzonder.Tegen JAZ zijn ze het eerste half uur ook helemaal weggespeeld en mochten ze blij zijn dat er maar 2 doelpunten vielen.De spelers doen hun best maar de kwaliteit ontbreekt.Laat Teze en Lato in JPSV wedstrijdritme opdoen ipv ze een hele wedstrijd bij PSV1 op de bank te houden.
+1/-0

Maar eens gaan trainen met de damens....
+1/-1

Nieuwe en onervaren ploeg. Dit kon je verwachten . Teveel spelers vertrokken. Na de rust ging het een stuk beter. Kwestie van tijd , gaat goed komen.