Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'We hadden een paar goede aanvallen en maakten goede goals'

29 september 2019 17:09

Ondanks de 0-4 zege wilde Donyell Malen de winst tegen Zwolle geen makkie noemen in gesprek met Fox Sports. "De posities waren in de eerste helft niet goed bezet. Het leek een beetje op een trechter op een gegeven moment in het midden", aldus Malen. "In de tweede helft bleven we iets meer in de positie staan en werd het veld wat groter. Zij raakten daardoor ook vermoeid. Dan zie je dat we een paar goede aanvallen hebben en goede goals maken."

De aanvaller had zelf weinig problemen met het kunstgras in Zwolle. "Ik heb bijna mijn hele jeugd op kunstgras gespeeld", zo gaf hij aan. "Gras is altijd beter. Daar kan ik ook niet omheen. Maar je moet het wel doen met de dingen die je ze geven."




Tags

malen fox gras makkie trechter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage