Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Op dit moment is Robbin Ruiter de tweede doelman'

4 oktober 2019 00:24 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Mark van Bommel: "Op dit moment is Robbin Ruiter de tweede doelman"; image source: Pro Shots

Op het forum van PSV.supporters.nl en de diverse social media was voor de wedstrijd tegen Rosenborg veel verbazing dat Robbin Ruiter in de goal stond en niet Lars Unnerstall. In gesprek met Fox Sports gaf Mark van Bommel na afloop aan dat Ruiter momenteel de tweede keeper is. "Lars is net terug van een blessure, terwijl Robbin de hele voorbereiding heeft mee gedaan. Voor mij was dit logisch", aldus Van Bommel.

Van Bommel hield er al rekening mee dat Zoet niet kon spelen tegen Rosenborg. "We wisten al dat hij een beetje last had", zo gaf hij aan. "Hij heeft het gewoon geprobeerd, maar dan is het een heel professionele beslissing om te zeggen trainer, het kan wel, maar ik kan er beter uitgaan. Voor hetzelfde geld gebeurt er iets na een kwartier en moet je de keeper wisselen. Dan ben je al een wissel kwijt."




Tags

bommel ruiter rosenborg fox unnerstall zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dacht dat lars fit was ? Robbin uittrap alles rechts en uit moet echt beter.Zoet effe rust hopelijk tegen Utrecht er weer bij !
+2/-1

 
4 jaar geleden
Kijk jij PSV wel vaker? Zoet trapt ook alles over rechts. Even je huiswerk afmaken.
+2/-4

 
4 jaar geleden
Maar die gaan niet allemaal uit ,komen nog bij speler aan .En 34 jaar SCC.....
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ballen gaan naar Dumfries, omdat hij een kopduel kan winnen. Zie ik Sadilek niet zo snel doen.
+1/-2

4 jaar geleden
Ruiter keepte prima gister geen gekke dingen gezien. Lijkt mij logische keuze aangezien Unnerstal net terug is. Over een maand kunnen ze heroverwegen wie de 2e keeper is.
+3/-0

4 jaar geleden
Ruiter keepte gisteren prima. Prettig dat je 3 volwaardige Eredivisie doelmannen hebt. Mijn gevoel zegt echter dat Unnerstall de beste is van de drie. Zoet heeft dit jaar (2019) in ieder geval nog niet kunnen overtuigen en is voor een groot deel verantwoordelijk voor de uitschakeling tegen Basel. De laatste wedstrijden gaat het weer wat beter, maar uiteindelijk denk ik dat je met Unnerstall echt verder komt.
+1/-3

Zoet keept juist de laatste tijd beter, dat geroep om een keeper die nog geen wedstrijd heeft gespeeld bij ons en nog revalideert is triest, Ruyter was beschikbaar en deed het niet slecht, en de strijd gaat toch hoogst waarschijnlijk door Zoet gewonnen worden.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Idd, in goede doen is Zoet gewoonweg de beste keeper van de 3. En gelukkig gaat het de laatste maand weer uitstekend, en heeft hij een aantal belangrijke reddingen op zijn naam staan.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje