Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast: PSV moet gaan voor Doan aan de rechterkant

8 oktober 2019 00:38 - PSV Podcast




Tags

doan podcast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik kan er niks aan doen, maar ik vind deze Podcasts van een bedroevend niveau, het niveau 14-jarige jongen maakt zijn eerste vlog voor Youtube.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Heey legerjas,
Ik ben Mark. Een van de makers van de podcasts.
Kom vooral met onderbouwde argumenten, want dan kunnen we
Er iets mee;). We horen altijd graag wat mensen ervan vinden!
+4/-0

4 jaar geleden
Heren er worden leuke dingen verteld maar het duurt te lang , de helft zou voldoende zijn . Ik heb het al eerder aangegeven , stop met die oude doos jingels en doe er beelden bij , heel simpel zeker in deze tijd. Maak er reclame bij en de kosten zijn gedekt . Halverwege moet ik afhaken want dan val ik in slaap , helaas.
+3/-0

 
4 jaar geleden
men zou een voorbeeld kunnen nemen aan bv CLUBWATCHERS in het ED . Mensen in beeld brengen. Meegaan met de tijd .
+2/-0

 
Ik vind het juist een pluspunt dat ik de podcast iedere week via Spotify kan luisteren. Kan ik die mooi onderweg naar het werk op zetten. Precies de kracht van een podcast. Beelden vind ik daar totaal niets aan toe voegen.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ieder zijn mening en ieder zijn plezier ervan . Niets mis mee toch ? Geniet ervan :-)
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@japo: Zelfs 'clubwatchers' in het ED vind ik eigenlijk al onder de maat. Bij Studio Voetbal en bij Ziggo Sport wordt ook te veel teruggevallen op uitspraken zonder diepgang en veel cherrypicking, ondanks dat mensen uit de voetbalwereld daar zitten. Echte goede analyses zie ik sinds van Gaal en Cruijff niet meer op TV. Heel het voetbal is een mediacircus en verdienmodel geworden door/voor mensen met een leuke babbel en koppie, meer niet. En helaas gaat de voetbalwereld er in mee omdat iedereen in de picture blijft en misschien wel gevraagd wordt bij een BVO te komen werken. (kijk eens naar AZ hoe die de afgelopen jaren in de schaduw werkt en wars van popiejopie gedrag de juist mensen op de juiste plek zet met prima resultaat). Looplijnen, tussen de linies spelen, de omschakeling, wissels met een gedachte, de groei van een speler, ik hoor het nergens. De podcast hier vind ik echt van bedroevend laag niveau, het gaat werkelijk helemaal nergens over: "Schwaab kan goed barbecuen, maar hij speelt veel te veel over". psvsupporters.nl zou toch echt moeten letten op de kwaliteit die ze hier presenteren en niet af moeten zakken naar 'Lieve Mona Libelle'-niveau met deze podcast.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Jan Boskamp is een uitstekende analist die een juiste analyse kan geven zowel bij VI als bij Ziggo . U heeft gelijk , er zijn er heel weinig . Bovendien vind ik het jammer dat De tafel van Kees en Natafelen eveneens met Kees Jansma gestopt is. Dat waren schitterende praatprogramma's met meningen en nieuws van diverse mensen in de voetbalwereld en een top presentator.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Heey Romaba
We zijn inderdaad nog aan het experimenteren met de lengte!
Ben wel benieuwd wat je bedoeld met de jingles. Want er zitten geen jingles in de podcast meer? Al een tijdje niet.
En over het beeld. Een podcast is bewust zonder beeld. Maar gelukkig is er genoeg beeld over PSV te vinden op andere kanalen!

Groeten Mark
+3/-0

 
4 jaar geleden
Aaah. Daar wordt aan gewerkt;) die blijft wel maar wordt vernieuwd.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Hoi Mark , de jingels , eigenlijk de wedstrijdflitsen, die ik bedoel zijn de wedstrijd flitsen waarin oa nog steeds Luuk en Lozano genoemd worden. Dit werd vorige week ook al door iemand opgemerkt. Podcast is zonder beeld , dat weet ik ook wel maar omdat het zo lang duurt, ga aan tafel zitten met een micro, prima toch . Goed dat jullie ermee bezig zijn , succes
+2/-0

Mo derniseren en ighaterin, kan best leuk worden, met 3 reacties per Pod valt toch geen droog brood te vreten?
+3/-3

4 jaar geleden
Ik vind het een fijne podcast om naar te luisteren, maar ik ben het wel eens met de kritiek dat het een stuk korter kan. Half uurtje lijkt me prima!
+5/-0

4 jaar geleden
@mark. De vacature op de linksback positie zou ik invullen
Met Hendriks. Heeft snelheid, een pass en is niet vies van een tackel en is links. Hoe denken jullie erover?
Over Puma zou ik zeer tevreden mee zijn.
Overigens is de podcast top! Zeker ook nu met Luc erbij(3man) maken de discussies leuker.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje