Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract Toon Gerbrands verlengd tot 2025

18 oktober 2019 11:02 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Contract Toon Gerbrands verlengd tot 2025; image source: Pro Shots

Toon Gerbrands zal langer bij PSV als algemeen directeur betrokken blijven. Dat maakte de club bekend op een speciaal belegde persconferentie. Het contract van Gerbrands is verlengd tot de zomer van 2025.

Op de website van PSV legt president-commissaris Jan Albers uit dat de directie van de club onder leiding van Gerbrands grote stappen heeft gezet afgelopen jaren. "We hebben drie landstitels gewonnen, overwinterden in de UEFA Champions League en de schuldenpositie is significant verbeterd", aldus Albers. "PSV is een voetbalclub waar prijzen winnen voorop staat, maar we willen die successen wel op een verantwoorde wijze boeken."

Volgens Albers is daar ook sprake van geweest. "Er liggen een aantal mooie uitdagingen voor ons. Het internationale speelveld is bijvoorbeeld volop in beweging. Het vergt kundig en sterk leiderschap om de juiste keuzes te blijven maken", zo geeft hij aan. " Onder leiding van Gerbrands is een visie richting 2030 ontwikkeld. Wij geloven in die strategie en daarom vonden wij het van belang dat Toon langer bij PSV zou blijven. We zijn blij met het commitment dat hij heeft uitgesproken."

Gerbrands is blij met het vertrouwen dat de raad van commissarissen in hem heeft uitgesproken. "We werken bij PSV samen op een manier die bij mij past. Ik ben iemand die gedijt in een omgeving waar prestaties worden gevraagd, waar je doelen concreet benoemt", zegt hij daarover. " De strategie richting 2030 is vastgelegd in een document dat ik samen met mijn managementteam, gesteund door de RvC, heb geschreven. Ik kan me volledig vinden in onze visie op het heden en de toekomst."

De algemeen directeur gaat verder: "Er gebeuren hier bijzondere dingen. Het partnership met vijf grote bedrijven die samen met ons de metropoolregio Brainport Eindhoven nóg beter op de kaart gaan zetten, is een voorbeeld. PSV is steeds meer een spil in het unieke ecosysteem dat hier in de omgeving is gecreëerd. Allerlei partijen die elkaar kunnen versterken weten elkaar steeds beter te vinden en profiteren van elkaars kennis. Er staat van alles te gebeuren. De voetbalwereld evolueert op een razendsnelle, boeiende manier, maar de ambities wijzigen nooit. Ik kijk er naar uit om mijn bijdrage te kunnen blijven leveren."

Meer op PSV.nl


Tags

gerbrands albers brainport rvc spil uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Val af en toe uit de toon, maar doet het niet zo gek.
+7/-10

 
8 maanden geleden
Toon eens wat respect, prima directeur!
+6/-4

 
8 maanden geleden
Por maakt maar een woord-grapje, beledigd niemand.
+3/-3

 
killermfc (geschorst)
8 maanden geleden
Ik denk dat BounCe ook woordgrapje maakt.
+4/-1

 
8 maanden geleden
Goed zo :p
+1/-0

 
8 maanden geleden
Jammer dat je mijn reactie niet met respect eerst twee x leest om t te begijpen, en het is zelfs zo kort, Dus Bounce back bro, val liever de mensen die Toon tot voor kort nog tot de bot toe afkraakten en nou poeslief reageren maar af/aan.
+2/-7

8 maanden geleden
Geweldig nieuws ,Mogen blij zijn dat Toon wilt blijven kan overal heen een top directeur.Van verlies 45 miljoen naar +38 miljoen en een goed elftal dat er staat..
+7/-0

 
8 maanden geleden
Ik denk dat de sfeer van Brabant en Toon wel goed bij elkaar passen.
Van der Sar zegt vaak meteen "we zijn de beste club van NL" terwijl Toon zich veel rustiger uit.
Je kan als derecteur wel naar een andere club gaan, of naar de KNVB, maar dat wil niet zeggen dat je dan in een beter georganiseerde werkplek komt. Bij PSV loopt alles nu goed, en ik denk dat dat voor hem ook een fijne plek is om te werken.
+3/-3

 
8 maanden geleden
Kan toon ook niet zeggen,palmares liegen niet.
+1/-1

8 maanden geleden
Ben persoonlijk geen fan Toon. Veel mooie praatjes, maar weinig actie. Had liever een daadkrachtiger persoon zien komen met een echte visie. Maar goed als we in 2025 daadwerkelijk bij de beste 32 van Europa horen heeft hij het uitstekend gedaan. Overigens wel complimenten voor de enorme ontwikkelingen bij de jeugd.
+4/-8

 
8 maanden geleden
Geen fan zijn van Toon, dat mag. Ik deel deze mening overigens niet. Maar ik vind de argumenten die je noemt heel bijzonder.

Veel mooie praatjes, maar weinig actie: wat bedoel je hiermee?

Een daadkrachtiger persoon met een echte visie: want waaruit blijkt dat Toon niet daadkrachtig is? en hij heeft toch een visie opgesteld richting 2030?!

Ik snap die negatieve onderToon nooit richting hem. Volgens mij de beste directeur die we sinds van Raaij gehad hebben. Een paar positieve ontwikkelingen de laatste jaren:
- Verbouwing Campus de Herdgang
- Verlagen schuldenlast
- Aantrekken brainport regio als sponsor
- Visie richting 2030. Mensen gaan hem affikken als ie niet bij de beste 32 gaat. Maar als hij zegt dat we daar niet bij gaan horen brand iedereen hem af omdat het topclub onwaardig zou zijn.
- De club (en rondom de club) is het super rustig gebleven na het vertrek van Brands & Cocu.
- De jeugdopleiding is de laatste jaren veel beter geregeld dan daarvoor (komt voort uit beleid)

Ik zou niet weten wat ie nog meer moet doen.
+12/-0

 
8 maanden geleden
Brainport als sponsor mag je voor een groot deel toeschrijven aan Frans Janssen. Bij zijn aanstelling begon hij daar al over. De rugsponsor kwam toen ineens wel heel snel. Naast de nieuwe shirtsponsor hield hij ook de oude nog vast.

Ik ben ook niet heel negatief over hem maar ook niet heel positief. Neig toch meer naar een prima manager personeelszaken. Hij houdt de club rustig. Alles blijft intern.
+2/-2

 
8 maanden geleden
Weinig actie? Wat voor actie mis je dan? Schulden bijna kwijt, stadion opgeknapt, sterke selectie, goede jeugdopleiding en stijgende begroting. Serieus wat verwacht je nog meer..??
+5/-0

 
8 maanden geleden
Zo heel goed gaat het nu ook weer niet. De investering in de jeugd is noodzakelijke en zeer goed uitgevoerd. De doelstelling om jeugd bij het eerste te halen is gehaald, ook prima. We zijn qua sponsoren van Philips naar energie direct gegaan, Mercedes naar Alfa, Nike naar Umbro. Niet echt een verbetering. Het heeft twee jaar geduurd om weer een sponsor voor op de rug te vinden. Onze concurrentiepositie ten opzichte van Ajax is dramatisch verslechterd en we dreigen de slag zelfs helemaal te gaan verliezen, zowel financieel als sportief. Europees zijn we inmiddels geen subtopper meer en is er zelfs door een club als Osjiek een einde aan onze reeks Europese deelnames gekomen. We willen bij de beste 32 horen maar hebben de afgelopen twee deelnames aan de CL niet eens 1 wedstrijd weten te winnen. Dat noem ik dus slappe praatjes. Cocu is gelukkig vertrokken en nu staat er weer een onervaren trainer die het niet voor elkaar kan krijgen om het voetbal van PSV op een fatsoenlijk niveau te krijgen. De gehele technische staf is niet in staat gebleken om een elftal neer te zetten dat zelfs maar de eerste voorronde van de CL kon overleven. Bij PSV heerst geen topsportcultuur maar een vriendjescultuur. Maar nogmaals, dit is slechts mijn mening en ik weet dat de meerderheid zich hier niet in kan vinden. Ondertussen is de kans op de titel vandaag wel weer geslonken naar onder de 20% en met AZ in het vooruitzicht is de kans groot dat je de competitie volgende week al af kan schrijven.
+1/-1

8 maanden geleden
Super Algemeen Directeur. Menselijk, Verstandig, rustig, geeft andere de ruimte om te excelleren. Dat is een visie, en een goeie ook. Gerbrands belichaamt precies wat PSV zo'n mooie club maakt.
+6/-0

8 maanden geleden
Een directeur met een sympathieke uitstraling.
Als je met Toon ruzie krijgt... dan is het je eigen schuld. Zal niet gauw ruzie krijgen met Toon ook al ben ik het af en toe niet met hem eens.
+5/-0

8 maanden geleden
Prima combinatie PSV - de heer Gerbrands. In all rust en met veel creativiteit opereren in een bijzonder moeilijke wereld. Hopelijk worden er manieren gevonden om de omzet fors verder uit te bouwen.
+7/-4

 
8 maanden geleden
Gerbrands houdt zich volgens mij altijd aan zijn contract, en vertrekt niet zoals een speler halverwege. Dat hij tekent voor 6 jaar geeft zeer veel stabiliteit aan de club, en zorgt ervoor dat er echt lange termijn visie is en wordt uitgevoerd. Hier wordt een club op gebouwd.
+3/-4

8 maanden geleden
Geweldig persoon , houd rust in de tent en is heel respectvol naar iedereen. Bovendien heeft hij weer alles op zijn plek gezet na magere financiële jaren. Met Toon hebben we geen bluffer in huis maar iemand met een reële visie voor de komende jaren . Top Toon fijn dat je blijft.
+3/-0

8 maanden geleden
Zeer blij met deze man op onze directeurspositie. Durft te benoemen wat wel en niet kan (ook qua supportersgedrag), komt op mij uiterst integer over en heeft daarnaast een sterke visie die hij op een hele rustige manier uitdraagt. Blijft over het algemeen ook in de luwte, precies zoals dat in een voetbalbedrijf hoort. Ik ben blij dat hij zich voor een langere periode aan PSV verbindt.
+8/-0

8 maanden geleden
Waarom in godsnaam Zoet onder de lat. Ruiter straalt veel meer uit, er staat tenminste iemand in het doel en niet iemand zonder enige uitstraling.

Als Zoet met zijn 1 meter 50 op je afkomt denk je als aanvaller ik zet wel even door, als Ruiter met zijn 1 met 96 van de lijn komt dan denk je toch wel 2x na.

Ook zie ik Ruiter de verdedigers beter coachen en pakt hij ballen waardoor je een wedstrijd wint en zijn de statistieken bij het pakken van penalty’s in zijn voordeel. Bij Zoet is iedere iets te hoge bal een doelpunt en het oogt allemaal zo onzeker en houterig. Een goede keeper brengt zoveel rust in een elftal en een onzekere zwakke keeper zoals Zoet brengt veel onrust en het kost je als team gewoon minimaal in 5 tot 10 wedstrijden onnodig verliespunten in een seizoen.

Ruiter moet wat aan zijn uittrappen werken, maar daar heeft hij wat meer wedstrijden voor nodig. Ik vind dat je met Ruiter een puntenpakker onder de lat hebt staan en met Zoet een keeper voor bijvoorbeeld PEC of Heracles. Ik snap werkelijk waar niet dat deze jongen zoveel krediet heeft.

Geen Ruiter gewoon minimaal 10 wedstrijden de kans en je zal zien dat het achterin en op het middenveld veel beter gaat lopen en dat we met hoge ballen of schoten op doel een stuk rustiger zitten op ons stoeltje.

Mark gooi de schroom van je af en doe niet zo eigenwijs en geef Ruiter de kans en verkoop Zoet. Zoet staat al jaren onder de lat, maar heeft nog nooit langere tijd op Nationaal en Europees topniveau gepresteerd. Op een gegeven moment moet je gewoon tot de conclusie komen dat het niet beter gaat worden en je moet door selecteren.

Doe ons als supporters ajb een plezier en sta open voor een keeperswissel PSV moet groeien, het niveau moet omhoog en dat kan alleen met een team waar op iedere positie de beste speler staat en dat is op dit moment niet het geval.

Wat hebben we liever, minder inkomsten bij een eventuele transfer van Zoet (naar een middenmoter in een wat grotere competitie) of niet meer mee doen om het kampioenschap in februari uit de EL gekegeld worden en geen beker winnen door het regelmatig zwakke, onzekere optreden van Zoet?

Ik heb persoonlijk overigens zelf niets tegen Zoet, maar ik vind dat er bij ons onder de lat iemand met uitstraling moet zijn en geen introverte, onzekere keeper zonder een over mijn lijk instelling want daar verlies je punten door. het zal best een aardige lieve jongen zijn, maar daar winnen we geen wedstrijden mee.

#zoetopdebank #keeperswissel
+1/-3


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.006 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg