Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donyell Malen verwacht snel terug te keren'

28 oktober 2019 00:57 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Donyell Malen verwacht snel terug te keren"; image source: Pro Shots

Donyell Malen verwacht snel weer terug te kunnen keren bij PSV. Dat gaf de aanvaller na de nederlaag tegen AZ aan in gesprek met De Telegraaf. Vanwege een blessure moest Malen de duels tegen LASK en AZ aan zich voorbij laten gaan. Aanstaande zaterdag speelt PSV in Rotterdam tegen Sparta.




Tags

malen lask sparta telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
En ondertussen vond Van Bommel het maar liefst DRIE duels op rij een prima idee om een vleugelspeler als spits te misbruiken.
Elk van die wedstrijden resulteerde in 0 doelpunten, maar Mitroglou moest en zou op de bank blijven zitten...
+3/-2

 
4 jaar geleden
Nee die mocht er inkomen toen de snelle vleugelspitsen eruit waren. Ik denk dat je die mitroglu met zijn steekbal het beste op tien kan zetten met twee of drie snelle jongens ervoor. Maar hoe van bommel het wist te presteren om hem op te stellen zonder snelle mensen eromheen is een raadsel. Snap weinig van zijn keuzes helaas. Dit gaat hij niet lang volhouden vrees ik.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Snelle vleugelspitsen ? welke wedstrijd heeft u gezien dan ?
+3/-1

4 jaar geleden
Maakt niet uit of Malen vlug weer fit is als de verdediging zo blijft falen en Zoet geen bal tegenhoudt.Het leken wel veteranen in vgl met de AZ spelers.De komende 2 zware uitwedstrijden tegen Sparta en willem2 proberen te overleven.Daarna is er een interland weekend.
+2/-1

4 jaar geleden
Wat is snel en de rest ?? Seizoen is voorbij nog kans beker en Europa League .Over spelers en MVB laat ik het hier maar bij ...o ja mijn 150e nieuwsreactie whaha arnhem de gekste....
+4/-1

4 jaar geleden
Dat zou mooi zijn.Groot gemis.Zijn helaas nu al erg afhankelijk van zijn goals
Gisteren toch even gekeken naar studio voetbal maar wat een ellende. Je zou van de publieke omroep die wij allemaal financieren wat objectiviteit verwachten.
Helaas is dat (al heel lang) niet zo. Die vd Vaart heeft geen ajax bril op maar een compleet ajax bord voor zijn kop. Gaat totaal voorbij aan het ontbreken van de belangrijkste spelers en het spelen van met 10 man. Nee zijn reactie, het is toch gewoon elf tegen elf.....Ja eikel, tot 20 minuten ,daarna is dat over en heb je met een veel minder creatief en niet ingespeeld team weinig meer in te brengen tegen een ploeg die zo makkelijk combineert als az. Ja heren,en dan lijkt dat wel Barcelona ja maar dat heeft meer met PSV dan met az te maken. Idd zoals Jansma aangaf, een week geleden tegen een verdedigende ploeg daar niks van gezien bij az. Zo, die frustratie is er ook weer uit. Bij sterkste opstelling en met 11 man komt het zeker weer goed en zullen we ons moeten vasthouden aan puntverlies van ajax om dezelfde redenen als bij ons. Blessures, schorsingen en niet te vergeten de arrogantie die er daar in gaat sluipen. Seizoen is echt nog niet voorbij.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Niks nieuws toch dat de media een voorkeur voor die Amsterdammers hebben.Dat is altijd zo geweest.De opmerking van van Hooydonk welke Ajaks supporter de samenvatting van psv-ajaks had gemaakt zegt toch genoeg.Ik kijk al lang niet meer naar die praatprogramma's.Gaat altijd over Ajaks en een beetje over Feyenoord.Niks nieuws onder de zon.
+4/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
vd Vaart en van Hooijdonk zitten in de box bij Sjaak Swart in de Arena, die moeten wel meepraten. Bovendien vind ik het geen analisten. Ook bij Fox Sports staan ze wel eens langs de lijn en dan is het meer lachwekkend gaat vaak meer om de randverschijnselen dan over voetbal. Studio Voetbal staat niet meer in mijn programmaboekje. Niet serieus nemen PSVeeboer scheelt een hoop ergernis.
+2/-0

4 jaar geleden
Eruit Zoet, die probeert alleen ballen te ontwijken...out Sadilek, out Rosario, out Hendrix. Hopen op een snelle terugkeer van Sam Lammers, een minder egoistische bergwijn en malen, een zsm terugkeer van Mauro Junior . En een trainer aanstellen die meer voetbal in de ploeg brengt. MvB brengt zijn ploeg alleen maar meer in de problemen op deze manier...Peter Bosz wellicht een goede optie....!
+3/-2

 
4 jaar geleden
Denk peter te duur is.Ik zou gaan voor H.Fraser is echt toe aan de top...
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik denk dat de onervaren Van Bommel t.z.t. gaat worden vervangen door de onervaren Van Nistelrooy. Fraser lijkt mij ook een ervaren coach.
+1/-3

4 jaar geleden (gewijzigd)
Wiens briljante idee was het eigenlijk destijds om een totaal onervaren coach te flankeren met nog 2 grotere nobody's? Daar had toch altijd een ervaren coach/assistent bij moeten zitten? Zo eentje die Bommel in zijn gezicht zegt dat ie niet goed bij zijn paasei is als ie Sadilek zo lang handhaaft. Zo eentje die hard aan de bel trekt als er te weinig progressie zichtbaar is.

Ze hebben hem de assistenten gegeven die hij wilde. Maar dat zijn bijna altijd ja knikkers en vriendjes. En de beoogde ervaren man Ruud Brood werd aan de kant geschoven want Bommel wilde zijn eigen mensen. Je moet als club altijd de touwtjes in handen houden. 1 assistent gekozen door de trainer en de ander door de club.

Het zijn maar details, maar tientallen details opgeteld maken een zeperd zoals gisteren mogelijk. Het zit niet goed. Dure spelers zijn gehaald die niet renderen, en zonder plezier en vertrouwen spelen. Alle spirit is eruit bij Guti. Bij Bruma. Bij Boscagli. Lato wil jankend terug naar Spanje. Unnerstall vraagt zich af waarom hij getekend heeft. Mitroglu zat in een fantastische vorm bij aankomst en was cultheld in wording, maar wordt vervolgens een maandlang genegeerd en keert pas terug in de basis als ie geen kant meer op kan, zelfs een falende winger wordt boven hem verkozen.

Zoveel foute keuzes als coach die kennelijk totaal niet aanvoelt hoe hij de bank erbij betrekt, ze weten allemaal niet wat hen te doen staat en lijken alle vertrouwen kwijt. Dat is Bommel ernstig te verwijten. Onbegrijpelijke keuzes die alleen die drie op de bank lijken te begrijpen. De Einsteins zien iets wat niemand ziet. En niemand die er iets van zegt.
+4/-3

 
4 jaar geleden
Tja helaas heb je grotendeels gelijk. Ik hoop dat het toch nog goed komt op de een of andere manier maar ik zie de oplossing ook niet.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage