Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast: Mark van Bommel haalt wel de kerst

28 oktober 2019 22:33 - PSV Podcast
Tags

bommel podcast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Belachelijke kop bij dit item.
+5/-4

 
2 jaar geleden
Inderdaad belachelijk, ik kon al nooit na dit papagaaien praatje luisteren. Dus dat deed ik ook niet! Maar nu irriteert de kop me zelfs! Weg met die onzin!
+4/-1

 
2 jaar geleden
Waar slaat dit nu op ? Mensen aanzetten tot een verhitte discussie ? Dit is niet het thema van de podcast . Laat die kop dan ook achterwege svp of zijn er rode kaarten over?
+3/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
2 jaar geleden
Dit zou zo maar eens waarheid kunnen worden na komend weekeinde. Maar dat ze dan meteen alles aanpakken en ook John de jong op straat gooien en de complete technische staf. Want die Hesp deugd ook van geen kant. Maar het zijn vriendjes van elkaar dus verwacht er niet teveel van.
+1/-3

 
2 jaar geleden
Frustratie zit wel erg diep nietwaar ?
+2/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
2 jaar geleden
Totaal topclub onwaardig om in oktober klaar te zijn. Of vind jij dat normaal ? Er heerst toch een topsportmentaliteit. Tenminste dat zeggen ze. Ik vind dat je kritisch moet zijn en niet allemaal achter elkaar aanlopen dat het geweldig is. Dus moet er veel veranderen. Als je voor ruim 35 miljoen spelers koopt en er kan er geen 1 aanhaken dan doe je iets heel verkeerd.
+1/-3

 
2 jaar geleden
Topclub onwaardig om in oktober klaar te zijn ..... complete onzin. Het seizoen is nog lang of dacht u dat de concurrenten niet meer gaan verliezen ? Kritisch zijn moet , je moet echter wel reëel zijn. Onze concurrenten gaven meer uit dan 35 mln en meer flopten dan bij ons .Daar hoor ik niemand over , nee ze praten alleen over de successen. Niet meelopen met mensen die de zaak proberen te stangen svp. Het is niet geweldig en niemand ontkent dat . Niet iedere speler past in het systeem van de club . Mooi voorbeeld , Huntelaar is ooit weggestuurd door Guus Hiddink bij ons omdat hij niet in het systeem paste. Bij Ajax is hij nu terug op ''bejaardenleeftijd '' en nu past hij wel in het systeem bij Ajax , heel goed zelfs.
+3/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
2 jaar geleden
Maar even serieus, wanneer hebben we 90m lang een GOED PSV gezien? Ik kan me deze wedstrijd niet herinneren. Wanneer joegen wij onze tegenstander voor het laatst zo'n beetje de hele wedstrijd af? Heb je gezien hoe ze bijvoorbeeld afgelopen zondag ook weer begonnen? Het lijkt allemaal zo laf, de hand van de trainer?
+2/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Een team dat 90 min lang goed is kun je tegenwoordig op 1 hand tellen. Tegenwoordig zie je het eerste kwartier alleen aftastend voetbal . Het verbaasd mij nog dat Liverpool en Barcelona dit doen zelfs tegen hekkensluiters.

Ik heb wel diverse keren een PSV gezien wat binnen een kwartier klaar was weliswaar in de 2e helft. Je zit in het begin van het seizoen er komen veel wedstrijden . Resultaatvoetbal mag nu, waarom niet ? En dan nog kun je ineens vijf basisspelers kwijtraken en heb je wel een probleem.

Wat afgelopen zondag betreft vind u dat gek dat we zo begonnen ? We missen vijf basisspelers tegen een heel goed AZ . Ik vond dat we nog goed stand hielden met dit elftal , ik had erger verwacht zeker na die rode kaart. We hebben wel gezien dat , en dat heb ik al eerder gezegd, de bank door het ijs zakt. Hoezo laf van v Bommel. Heeft hij een keus ? We moeten er wel staan tegen Lask .
+3/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
2 jaar geleden
Laf = altijd maar de bal aan de tegenstander latend en loeren op de counter. Reactief voetbal en dat met dergelijke spelers. Met dit materiaal moet je 90% van NL met 5-0 naar huis kunnen sturen. Maar nee, we spelen lekker met 2 controleurs etc etc. Waar is die pressing van begin vorig seizoen gebleven? Speel gewoon eens dominant. Spelers lijken geen vetrouwen te hebben. Vraag me niet waarom maar ik heb zo’n gevoel dat ze urenlang vooraf tegenstanders analyseren en volgestopt worden met opdrachten. Ga lekker ballen, vreet je tegenstander op en straal uit dat er tegen dit PSV niks te halen valt. Inzake afgelopen zondag: Doan (€8m), Bruma (€15m), Schwaab en Thomas tezamen hebben meer gekost dan heel AZ bij elkaar. We moeten eens minder excuses zoeken.
+3/-3

 
2 jaar geleden
Het is niet juist wat u zegt . Wij zijn niet laf . We hebben vaak het meeste balbezit. Het is juist meestal andersom . Tegenstanders die de zaak achter dichthouden en loeren op balverlies.
Lijkt mij trouwens normaal dat je een tegenstander analyseert, je moet weten hoe je tegenstander speelt anders kun je hem niet bestrijden . U zegt vervolgens we moeten minder excuus zoeken. Wat zullen we doen dan ? Los gaan op deze site en dingen zoeken zodat we onze club de grond in proberen te boren of zullen we eens realistisch gaan bekijken wat de oorzaken zij dat we nu zo ver achterstaan ?

Voor mij is in ieder geval duidelijk dat we in een mindere fase zitten door omstandigheden zoals blessures en schorsingen. Geen enkele club / ploeg kan winnen met de mutaties die wij de laatste twee wedstrijden hebben meegemaakt. Zo reëel moeten we wel zijn en .... ook willen zien.
+3/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Is toch raar dat alle aankopen niet in het systeem passen. Of is het zon moeilijk systeem ? Want vaak doen ze maar wat. Huntelaar was een ander verhaal daar zat een goede spits voor hem in Eindhoven . En kochten we wel spelers die basis konden staan en speelden we om de prijzen met Hiddink. Nu kan je niet eens een LB en middenvelder halen en speel je om plaats 2&3.
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Kijk maar eens rond bij onze concurrenten en in het buitenland Souza. Hoeveel spelers zijn echt doorgebroken toe ze vertrokken bij de Nederlandse clubs? Kijk bv eens naar de Ligt dat is toch ook wel raar , iedere week staat hij ter discussie omdat hij zijn weg nog niet gevonden heeft. Niet iedereen past in elk elftal.

Wij waren/zijn op de goede weg , het elftal begon te draaien en dan krijg je twee tikken . De komende wedstrijden zijn heel belangrijk, we mogen niet verliezen, ook niet in de EL . Wie zou u nu willen halen als LB en middenvelder? Misschien komt Angelino wel terug in de winterstop , Laten we het hopen. Angelino en v Ginkel zou ik graag zien maar dat zal wel een illusie zijn.
+3/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
2 jaar geleden
Nu een LB halen is te laat. Dat had je in mei al moeten doen. Evenals een creatieve middenvelder. En in de winterstop is het niet meer nodig want het seizoen zit erop. Voor plaats 2 ballen is niks. En die bekers hebben ze in Eindhoven nooit in interessant gevonden dus nu ook niet. Maar zonder scouting is het moeilijk. Wie kent John de jong niet Haha. Hij is mede verantwoordelijk voor de slechte aankopen terwijl hij met geld heeft gesmeten 35 miljoen.
+1/-2

 
2 jaar geleden
En u denkt dat het elftal van onze concurrent er hetzelfde uit zal zien na de winterstop als nu het geval is ?
+2/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
2 jaar geleden
Ja, ik zie AZ niet snel spelers verkopen in de winterstop. Waarom zouden ze ook ?
+1/-1

 
2 jaar geleden
we gaan het zien.
+2/-1

2 jaar geleden
Mag hopen dat deze podcast zich niet schuldig gaat maken aan haat zaaien.
+2/-1

2 jaar geleden
Als PSV nog meer wedstrijden gaat verliezen... dan ben ik bang dat hij Jaap Stam achterna gaat. Je ziet geen vooruitgang en dat was bij Feyenoord ook zo.
+2/-2

 
Nog maar enkele weken geleden hoorde je hier niet anders dan 'ik had niet verwacht dat Mark het zo snel aan de praat zou krijgen'. De opmerkingen hier zijn echt de waan van de dag, wat hebben wij toch fijne en verstandige supporters.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arensman bakayoko boscagli brands bruma crockett doan feyenoord fofana gakpo ginkel gotze guti james jong leemreize madueke mauro mwene obispo openda ramalho romero sangare sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi