Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in gesprek met afgevaardigden supportersgroepen na onrust van laatste weken

9 november 2019 13:27 - Omroep Brabant
Foto: Pro Shots

PSV in gesprek met afgevaardigden supportersgroepen na onrust van laatste weken; image source: Pro Shots

Toon Gerbrands, Mark van Bommel en John de Jong zijn zaterdagochtend in gesprek gegaan met veertien afgevaardigden van verschillende supportersgroepen binnen de club. Dat weet Omroep Brabant te melden. "Er zijn echt dingen uitgesproken naar elkaar", aldus Gerbrands, die sprak van een kleedkamergesprek. PSV benadrukt daarbij dat het gesprek op uitnodiging van de club zelf heeft plaats gevonden. Het idee ontstond na de nederlaag tegen LASK.

Meer op Omroep Brabant


Tags

gerbrands bommel jong lask

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Zo'n gesprek zorgt er vooral voor dat de veertien afgevaardigden zich erg belangrijk gaan voelen, maar zorgt er natuurlijk geenszins voor dat de onvrede heersend onder de totale achterban ook maar een fractie afneemt. Dit is dan ook puur voor de bühne. Als PSV het zo graag pratend wil oplossen, moet Van Bommel misschien eens beginnen met het uitleggen van zijn tactische keuzes. Waarom mag Zoet maar blijven schutteren in het doel? Waarom staat Sadilek linksback? Waarom wordt er altijd vastgehouden aan het zieldodende systeem met 2 controleurs? Waarom is Rosario onomstreden basisspeler? Nog erger, waarom is hij aanvoerder? Waarom krijgt Pereiro geen enkele kans meer terwijl hij momenteel de enige beschikbare speler is met scorend vermogen? Waarom zet je Gakpo in de spits? Ik kan zo nog wel even doorgaan. En dit zijn dan alleen nog de vragen die ik heb aan Van Bommel. John de Jong heeft ook het een en ander uit te leggen.
+14/-0

 
3 maanden geleden
Wauw, wat een goede vragen. De spijker op zijn kop.

In essentie vind ik niet dat Van Bommel dit uit moet leggen. Het is aan hem om keuzes te maken en ermee aan de slag te gaan. Laat maar zien dat je vol passie strijdt met zijn allen. Dat je durft te verbeteren op zoek naar mooiers.
+5/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ja, dat zou mooi zijn en passen bij karakter van Bommel, alleen ik zie t niet of steeds minder; dat komt omdat er totaal gebrek aan zekerheid is imo dankzij onbegrijpelijke (en soms veranderende) keuzes van Mark; onervaren en dus dolende in crisis tijd
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ik mag toch hopen dat deze vragen ook gesteld zijn, en dat er niet alleen Miko koffie geleuterd is? Het is nu aan de 14 om terug te communiceren wat de antwoorden waren, of aan PSV om de vragen en antwoorden transparant in de pers te gooien. Overigens ontzettend slecht dat ze bij PSV geen flauw idee hebben dat er grote behoefte is aan zoveel antwoorden en dat deze vragen bij 99% vd supporters leeft. Maar heb al gezegd, dit doen ze zichzelf aan door zich zo af te sluiten vd buitenwereld. Dan weet je niet wat er leeft.

Als je de steun wil houden van je supportes wil houden, moet je gewoon de boel elke week goed uitleggen waar je mee bezig bent en waarom je zulke keuzes maakt. Ik heb in 30j tijd nog nooit zoveel onbegrijpelijke keuzes gezien. Overigens ook een aanklacht tegen journalisten en clubwatchers die niet de prangende vragen durven stellen die iedereen beantwoord wil zien. Ze draaien er allemaal maar wat omheen.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Inderdaad goede vragen Danko - denk niet dat Van Bommel en John de Jong ons hier antwoord op zullen geven... ze weten het niet meer, er is sprake van bedrijfsblindheid.
We missen nu een kordaat persoon met ervaring, die er fris instapt... iemand als Dick Advocaat, binnen twee weken heeft hij de antwoorden en maatregelen voor elkaar.
+1/-0

3 maanden geleden
PSV heeft nutteloze dure aankopen gedaan, welke nauwelijks rendement oplevert zoals Bruma en die Griek. Je kunt Mark van Bommel wel alles verwijten, maar het ligt aan onze vriend John de Jong, die maar in het wilde weg wat heeft aangekocht. Dumfries, Viergever, Inhataren, Malen kunnen het niveau aan, de rest gewoon simpel ruimen en opnieuw beginnen, wil je meedoen in de top van de eredivisie.
+1/-0

 
Wakkur2019 (geschorst)
3 maanden geleden
Tot oktober hoorde ik bijna niemand over de slechte aankopen. Die Griek was zelfs een soort van cultheld en nu worden ze allemaal afgebrand? En een enkeling die bedenkingen had over de aankopen werd verzocht geduld te hebben....
+7/-0

 
3 maanden geleden
Het is wel zo, dat je ervoor moet zorgen dat nieuwe spelers zich happy en op hun gemak voelen en goed worden ingepast. Dit is niet het geval, de nieuwe speler voelt zich na een paar wedstrijden ongemakkelijk en raakt uit vorm - uiteindelijk belandt hij op de reservebank. Dit is een taak van de trainer, we raken van de regen in de drup.
Elke speler die gekocht wordt zoals Baumgartl, Bruna, de Griek en anderen - komen in een negatieve spiraal terecht... doodzonde.
+4/-0

 
Wakkur2019 (geschorst)
3 maanden geleden
Bruma heeft gewoon geen goede statistieken, die van Doan worden ook met de week slechter. Die Griek viel op zijn eerste werkdag in een het hele stadion was lyrisch maar gebaseerd op wat? Speelde geluk niet een belangrijke factor bij zijn acties toen? Dat Baumi wissel stond tegen FC Tampert begreep ik ook niet, net zo min dat Gaston op de tribune zat. Ik vond de volgende discussie zeer interessant:

https://www.foxsports.nl/video/3144067/crisis-bij-psv-het-dan-schuld-van-mark-dat-slecht-spelen-3144067/#link
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hoe weet jij dat. Alle hebben stuk voor stuk laten zien dat ze kwaliteit hebben. Als dat er niet uit blijft komen,moet je naar je trainer kijken en zijn plan van aanpak. meeste spelers zijn. Gewoon prima voor het niveau PSV. Maar je moet jongens geen dingen laten doen waar ze niet goed in zijn.
+3/-0

3 maanden geleden
Mocht 1 van de 14 hier aanwezig zijn: is de rol van van Marwijk besproken? Is er gesproken over veranderingen die de TS gaat doorvoeren m.u.v in heel veld? En zaken als: het eventueel inroepen van hulp van buitenaf? Wie zijn deze 14 überhaupt? Hoe worden eventuele uitkomsten van dit gesprek naar andere fans gefilterd? Vreemd initiatief wat mij betreft
+2/-0

 
3 maanden geleden
Bert van Marwijk - reeds vanaf het begin heb ik daar geen hoge pet van op, jullie wel?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Bert is net zo stug als zijn schoonzoon. In een situatie als deze moet je een warm iemand bij de groep halen als toevoeging op het pakket van van Bommel. Ik kan me maar 1 iemand voor de geest halen die dit zooitje wakker krijgt.
+1/-0

3 maanden geleden
Goed initiatief. Beter dan dat de bus wordt opgewacht.
+2/-0

3 maanden geleden
Mensen, stel je in op een dramatisch jaar voor psv. Dat is mijn devies. Om zo nog meer teleurstellingen te voorkomen.
Als ik die Toon weer zo zie op die foto lekker goed te zijn met John en Mark, gaat er niks veranderen.

Sterker nog, al verliest Mark de helft van de komende 10 wedstrijden blijft hij lekker zitten. En gaan ze de schuld schuiven op de spelers.
Wat een slappe bestuurder hebben wij zeg.

De resultaten zijn onacceptabel, de tijd is gekomen voor Mark.

Op deze spiraal doorgaan is een garantie voor puntenverlies. Imagoschade is al hard op weg sinds oktober, financiële schade wordt met de week ook groter.

Gaat lekker
+5/-0

 
3 maanden geleden
Het lijkt erop dat je een glazen bol hebt, nu al wetend hoe het zal gaan. Kun je me dan ook even de stijgers voor de komende week in de AEX even geven? :)
+2/-0

3 maanden geleden
Vertegenwoordigers ? Ik heb niemand afgevaardigd hoor ...
+1/-0

Wakkur2019 (geschorst)
3 maanden geleden
Iemand John Troost gezien? Was in Eindhoven
+1/-0

3 maanden geleden
Wat een theater. Wedstrijden tegen LASK en de meeste wedstrijden in de Eredivisie moet je gewoon winnen, ook als er een aantal spelers wegvallen. met deze actie proberen beide heren hun eigen positie te redden, dit is geen gebaar naar de supporter.

Het technisch beleid faalt net als de trainer die de verkeerde spelers/keeper blijft opstellen.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Het doet me denken aan het stikstofprobleem, wat eigenlijk geen probleem hoeft te zijn... een gebed zonder eind.
+2/-0

3 maanden geleden
Enige kwalijke aan zulke gesprekken met de leiding is dat je niet weet wat er is besproken. Net zoals hier gezegd ben ik benieuwd hoe men het wisselbeleid kan uitleggen en hoe spelers weer zelfvertrouwen zullen krijgen en gemotiveerd het veld in gaan en waarom Rosario eigenlijk aanvoerder is. Dus eigenlijk kan ik weinig met dit bericht. Enige positieve wat ik nu lees is dat Unnerstall zijn kans krijgt onder de lat bij PSV. Een ding moet zeker zijn: een spelers die belabberd speelt moet niet in het veld staan. En niet het excuus gebruiken dat zo'n speler zoveel voor PSV heeft betekend. En als er maar inzet wordt getoond op het veld en we verliezen maakt het mij niet uit als supporter zijnde.
+1/-0

3 maanden geleden
Tja het is allemaal erg slecht. Ik kan het haast niet aanzien. En dan te bedenken dat Obispo en Maur jr uitgeleend zijn aan clubs die binnenkort hoger staan dan wij. Rosario moet er ad en Sadilek in ieder geval niet langer op dit positie. Schwaab is er ook niet met zijn hoofd bij. DE PSV dames doen het wel goed. Laten we daar maar voortaan naar gaan kijken!
+1/-0

3 maanden geleden
Nou nu is het nog groter geworden de puinhoop ,kan niet wachten maandag op nieuws...
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

arbeid baumgartl bergwijn bommel boscagli brands bruma doan faber gakpo gehakt gemoedelijkheid haren hendrix jdj jong kenner lammers lindsaywilson malen marwijk pereiro rosario schwaab sir skipper tinus vhtlsaw viergever vvv