Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donyell Malen en Steven Bergwijn hervatten voorzichtig training bij PSV'

12 november 2019 13:05 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Donyell Malen en Steven Bergwijn hervatten voorzichtig training bij PSV"; image source: Pro Shots

Donyell Malen heeft dinsdagochtend weer voorzichtig de training bij PSV hervat. Dat weet De Telegraaf te melden. Onder begeleiding van een fysiotherapeut werkte hij op het veld een individuele training af. Vanwege een blessure ontbrak de topscorer de laatste vijf wedstrijden. Mark van Bommel gaf al te wachten na de interlandperiode weer over Malen te kunnen beschikken.

Via Twitter meldt Rik Elfrink dat ook Steven Bergwijn op het veld de individuele training heeft hervat. PSV probeert beide aanvallers klaar te stomen voor de volgende cyclus aan wedstrijden.

Meer op Telegraaf.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

malen bergwijn begeleiding bommel elfrink fysiotherapeut telegraaf topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Ik heb niet het idee dat met de terugkomst van Malen en Bergwijn het lek boven is. Maar ja, als je er jongens inbrengt die er iedere wedstrijd een of twee inschieten verhult dat natuurlijk een hoop.
+3/-0

 
8 maanden geleden
helemaal mee eens. Met Malen, Bergwijn en Ihattaren samen surven ploegen ook minder druk op PSV te gaan zetten, en durven ze ook minder ruimte in hun rug weg te geven.
Maar het probleem van een gebrek aan voetbal in de verdediging en op het middenveld blijft. Hierin heeft ajax wel grote stappen gezet de laatste 3 jaar.
+1/-0

Peter1983 (geschorst)
8 maanden geleden
Mbape en neymar back in town.
+1/-0

8 maanden geleden
He he we horen er wat over en goed nieuws lijkt me ,klaar voor Lissabon we hebben ze heel hard nodig...
+2/-0

8 maanden geleden
Zeer welkome nieuws idd, moet de ommekeer inluiden en de redding voor van Bommel in werking kunnen stellen en ons in aanzien weer doen stijgen, nu een concept.
+2/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Dat zou mooi zijn, maar dan moet Bommeltje wel Boscagli LB maken en Rosario iig de aanvoerders band afnemen.
Schwaab, Viergever of desnoods Dumfries, allen iig beter geschikt.
Als Mark zich dan verder concentreert op zaken waar hij invloed op heeft: alle monniken gelijke kappen, passie terug brengen, uitgaan van onze kracht heb ik nog steeds vertrouwen in.
Anders niet, dan is ontslag onvermijdelijk , want Bommel stapt zelf niet op. Dan eindigt dit avontuur in n pijnlijk docier met veel imago verlies voor Mark en PSV
+2/-0

8 maanden geleden
Met deze spelers terug zijn we in ieder geval weer wat sterker en kunnen we hopelijk weer wat puntjes gaan pakken. Deze hele situatie heeft wel duidelijk gemaakt dat PSV het puur moet hebben van individuele spelers en als collectief zwaar onder de maat presteert. Het is dan ook zeer verwonderlijk dat dit geen verdere consequenties heeft gehad. Mogelijk staat er een trainerswissel gepland in de winterstop, maar dit seizoen kunnen we afschrijven. Tijd om vooruit te kijken en naar het volgende seizoen toe te gaan werken. Dat er een andere trainer nodig is om PSV weer aan het voetballen te krijgen is in ieder geval op pijnlijke wijze duidelijk geworden.
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Het ontbreken van Malen en Bergwijn is niet de reden waarom PSV al 6 wedstrijden op rij niet heeft kunnen winnen.Van Bommel roept dat je maar die verschuilt zich daar gewoon achter. Ook zonder Malen en Bergwijn mag je niet van Linz met 4-1 verliezen en compleet van het veld worden gespeeld. Dan moet je ook gewoon kunnen winnen van Sparta en mag je ook niet verliezen van Willem 2.

Wat PSV de laatste weken heeft laten zien is gewoon niveau Heracles en meer is het niet.Sterker nog zelfs die spelen nog beter als dit PSV. Dus wij moeten maar geloven dat spelers als Bergwijn en Malen het niveau van een ploeg kunnen opduwen tot het niveau van een Europese subtopper? Is toch allemaal onzin. Dus als we Malen en Bergwijn bij bv Heracles neer zouden zetten dan kunnen ze zomaar eens het het niveau van een Europese Subtopper halen ?

Malen mag er dan wel 10 ingeschoten hebben maar daarvan waren er wel 5 in een wedstrijd tegen Vitesse. Sterker nog Malen begon pas echt goed te voetballen nadat die werd opgeroepen voor het Nederlands elftal. Het zelfde met Bergwijn. Die haalt het hele seizoen al niet eens het niveau wat hij afgelopen seizoen wel haalde. Bergwijn speelt helemaal niet zo goed. Die kan nog veel beter. Wat ook een beetje de kritiek is die hij van met name supporters krijgt. Dat die bij verre nog niet zo goed speelt als afgelopen seizoen.

Maar dat is wat iedereen zegt. Niet alleen de journalistiek maar ook supporters. Dat de hele ploeg zich optrekt aan die 2 spelers. Maar dat is onzin. Ik vind het ook een hele domme uitspraak van Van Bommel om maar te blijven benadrukken dat we die 2 spelers missen. Dus de rest is eigenlijk niet goed genoeg voor PSV en Malen en Bergwijn moeten het dadelijk maar laten zien. Iedereen kijkt nu naar die 2 spelers dus die dragen alle druk op hun schouders.

En ik voorspel nu al vast dat dat niet goed gaat.
+3/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
8 maanden geleden
Vrees dat je dit heel goed ziet! Er lijkt hier vergeten te worden hoe moeilijk de start van Malen was terwijl het middenveld van PSV al jarenlang hetzelfde euvel lijkt te hebben. Hoe staat het straks met het zelfvertrouwen van vaste invallers als Gakpo etc waarbij het maar de vraag is of Malen en Bergwijn meteen hun vorm weer te pakken hebben. Met name Malen hoefde maar naar een bal te kijken of die lag in het netje.
+2/-1

 
8 maanden geleden
Ach een speler als Bergwijn kwakkelt het hele seizoen al met zijn niveau. Ik geloof toch echt dat vele een aantal weken geleden nog riepen dat Bergwijn zo ongeveer overbodig begon te worden voor PSV. En nu zou hij ineens zo ontzettend belangrijk zijn?

Zo hoor ik Johan Derksen nog zeggen, en niet dat ik een fan van hem ben. Maar die was een paar geleden nog vol lof over PSV. Want die waren op weg om zomaar uit het niets een Europese topclub te worden. Aldus Derksen. En nu zijn ze ineens nog niet goed genoeg voor Sparta ?

Dus wij moeten maar geloven dat Bergwijn en Malen het niveau kunnen opkrikken tot het niveau van de Europese top terwijl de selectie in potentie niet beter is dan Sparta?

Nou als dat zo zou zijn dan zijn Bergwijn en Malen nog beter dan Messi en Ronaldo bij elkaar. Dan is het Johan Cruijff in het kwadraat.
+3/-1

 
8 maanden geleden
Bs die vergelijking met Messi enz, heb je gezien hoe het Barca zonder zijn ster verging? Als je twee van je betere offensieve spelers mist krijgt je defensie het zwaarder te verduren.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Wat wil je nu beweren? Dus dat er verband is tussen de afwezigheid van Malen en Bergwijn en de recente prestaties. Als dat zo zou zijn dan is heel triest gesteld met PSV hoor. Dan mag je bij deze de conclusie trekken dat PSV helemaal geen Nederlandse topclub meer is maar dat het niets meer is dan een Nederlandse middenmoot.

Dus als Malen en Bergwijn niet mee doen kan PSV niet meer winnen van ploegen als Sparta of Willem 2? Wordt je vernederd door Oostenrijkse middenmaat ? Als dat inderdaad waar is kan je alleen nog maar concluderen dat PSV geen Nederlandse topclub meer is maar een soort Feijenoord.

Dan zijn de problemen voor PSV nog veel groter als het ontbreken van Malen en Bergwijn.
+1/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Ach die media en cker ook die snor, ze bedenken vaak maar wat en schrijven of zeggen dat. Ook met oog op aandacht en verkoopcijfers (Kijk cijfers) worden er dan flink boute uitspraken gedaan...
Elfrink is daarop de uitzondering, Willem Vissers ook meestal.
Ik ga lang genoeg mee om te concluderen dat PSV heel veel potentie heeft, vraag is wel hoe daarmee omgegaan wordt. Van Bommel is onervaren en wordt ook niet geholpen door n doorgewinterde TD.
Beide krijgen van mij t voordeel vd twijfel, maar het moet wel anders, nee het moet beter, wij zijn PSV, niet n proeflokaal GVD.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal