Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV te sterk voor Sint-Truiden in oefenwedstrijd

14 november 2019 15:44 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV te sterk voor Sint-Truiden in oefenwedstrijd; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat het donderdag een oefenwedstrijd tegen het Belgische Sint-Truiden heeft gewonnen. Op PSV Campus de Herdgang bleek de ploeg van Mark van Bommel met 2-0 te sterk. Konstantinos Mitroglou en Claudio Gomes zorgden voor de doelpunten. Op last van de autoriteiten werd het duel achter gesloten deuren afgewerkt.

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

truiden bommel gomes herdgang mitroglou

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Hoi, hoi , hoi ! We winnen weer !
+7/-3

8 maanden geleden
Als zelfs Mitroglou begint te scoren zeg...waar eindigt dit?
+4/-7

 
8 maanden geleden
Is dat een grap? Waarom doet iedereen opeens alsof Mitro er niks van kan?
+4/-1

 
8 maanden geleden
Is dit een grap? Waarom doet iedereen of Mitroglou er wel wat van kan?
+1/-2

8 maanden geleden
Ook als ze hadden verloren had dit honende of grappig bedoelde reacties opgeleverd
+4/-4

8 maanden geleden
Afellay ziet er fit uit,

PSV kan alleen maar beter worden als er meer voetbal op het middenveld komt,
Gutiérrez heeft al veel kansen gehad, maar blijkt toch niet zo goed te zijn als we hadden verwacht/gehoopt. Op dit moment zie ik Ibrahim Afellay en Ryan Thomas als de beste mogelijkheden om achter Ihattaren voetbal aan het middenveld toe te voegen.
+4/-3

 
8 maanden geleden
Thomas?? Die heeft in 25min al meer fout gedaan dan gutierrez dit seizoen.
+3/-2

 
8 maanden geleden
Thomas, eerlijk gezegd toen ik vernam dat PSV hem had aangetrokken dacht ik al meteen... dit voegt niet veel toe aan PSV.
+2/-1

 
8 maanden geleden
Mijn excuses dat ik hier dubbel op reageer maar als we nou echt zo met jeugd bezig zijn waarom verhuren we dan de enige middenvelder met inzicht en goede techniek.. nee we willen liever werkpaarden dan voetballers
+1/-1

 
Peter1983 (geschorst)
8 maanden geleden (gewijzigd)
Wie? Rigo? . Bankzitter bij sparta
+2/-0

 
8 maanden geleden
Ik neem aan dat je ook wel weet dat er bij sparta iets anders gevraagd word dan bij psv? Die kan moeilijk bij een degradatiekandidaat eff het spel gaan maken want die spelen bijna elke wedstrijd tegen een betere ploeg, dus ja rigo.
+2/-3

 
8 maanden geleden
Over Thomas moeten we eerst maar ff wachten, Hendrix mee eens en vind Mitro best wel een optie, alhoewel de versnelde beelden een beetje verbloemen, maar we komen bbb wel in de goede richting.
+2/-2

 
8 maanden geleden
Wie doet het vuile werk op een dergelijk middenveld? Totaal geen power waarbij komt dat het nog moet blijken of Ibi het allemaal nog fysiek aan kan.
+2/-1

8 maanden geleden
Sint Truiden... waar ligt dat?
Ergens in de buurt van Sint Hubert en Sint Anthonis.
+2/-5

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
STVV speelt in de hoogste Belgische voetbalklasse, ergens in de middenmoot, ongeveer waar in Nederland Utrecht en Willem II zich bevinden.
+3/-3

8 maanden geleden
Heb net de samenvatting bekeken. Die Mitroglou heeft nog steeds mooie bewegingen. Hij lijkt misschien qua fysieke bouw een beetje op Luuk de Jong, maar ik heb toch het idee dat hij juist liever met de voeten dan met het hoofd scoort. Als je Afellay aan de bal ziet lijkt hij nog steeds op dat jonge gastje wat vroeger onder Hiddink zijn debuut maakte en uitgroeide tot basisspeler en de opvolger van vBommel, iig qua positie. De bewegingen en hoe hij met de bal loopt en ruimte creëert voor zichzelf. Ik hoop hem eindelijk nog eens aan het werk te zien in een officiële wedstrijd. Ik ben wel een beetje bang dat dit afbreuk kan doen aan de Afellay die ik me herinner van toen, maar wie weet komt ie echt nog eens op niveau. Als het ergens kan, is het bij ons PSV.
+11/-2

 
8 maanden geleden
Volledig met u eens , Ibi hoeft trouwens op het middenveld niet zoveel te doen . Zuivere passes geven is het belangrijkste . Hij heeft nog steeds zoveel inzicht dat hoor je ook steeds van zijn ploeggenoten. Doet me denken aan Stijn Schaars in zijn laatste jaren , niet snel maar o zo effectief.
+2/-2

8 maanden geleden
De platte kar lonkt weer
+3/-4

 
8 maanden geleden
NU zeggen samenvattingen niet alles natuurlijk, maar als ik Mitroglu zo zie vraag ik me nog meer af waarom we de laatste paar wedstrijden met Gakpo en Bruma in de spits hebben gespeeld. Niks ten nadele van deze buitenspelers, maar ze horen niet in de spits.
+7/-1

 
8 maanden geleden
Dat is iets wat ik mezelf al meteen afvroeg.. de 2 eerste spitsen zijn geblesseerd dus logisch zou zijn als je dan de 3e spits opstelt die je notabene op het laatst nog gehuurd hebt (want er moest een spits bij) en dan stel je uiteindelijk maar een vleugelaanvaller op ?? Dan komt er ook nog boven op dat sadilek bij psv in de jeugd op het middenveld heeft gespeeld en die word om de een of andere vage reden beter geacht dan 2 spelers die deze zomer zijn gehaald die al jaren op die positie spelen. Wie verzint dit???
+4/-2

Peter1983 (geschorst)
8 maanden geleden
Als hij zo goed is dan speelt hij gewoon. Dit geld ook voor piroe. Als veldwijk al de voorkeur krijgt. Bovendien sparta speelt momenteel verzorgder postispel dan wij.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Hij beschikt over meer voetballende kwaliteiten dan rosario en hendrix bij elkaar
+2/-2

 
Peter1983 (geschorst)
8 maanden geleden
Dan zou hij wel spelen.
+2/-2

 
8 maanden geleden
Volgens mij word er de laatste tijd meer naar gekeken of je hard kan werken dan voetballen. Bovendien kan je wel zeggen dan zou die wel spelen maar ik neem aan dat je rigo wel eens hebt zien voetballen. Los van het feit dat die nu niet in de basis staat , kijk eens naar de kwaliteiten die hij bezit. Tweebenig , technisch , inzicht , goede pass. Volgens mij missen we dat op het middenveld..
+2/-2

 
Peter1983 (geschorst)
8 maanden geleden
Menno koch was ook zo'n goede....
+2/-1

 
8 maanden geleden
Wat een aparte vergelijking.
+3/-1

8 maanden geleden
FF ter info: Dit waren versnelde beelden, en ik meen Ibi ff de bovenbeen te hebben zien voelen?
+1/-0

8 maanden geleden
Hebben wij als fan niet eens het 'recht' om openheid van zaken te krijgen over Afellay, mijn neus even als het weer gaat over AVG etc.

Juist van een Ibi, kind van de club, iedereen blij met zijn terugkomst maar ook vooral ook benieuwd naar zijn fitheid en zijn kunnen.
Aanvoerder maken? Prima zet, dat hij nog niet fit was doet er niet toe aan begin van seizoen van deze move, maar ondertussen...meerdere wedstrijden op de bank gezeten en ik zie hem standaard spelen in oefenwedstrijden. Waarom valt hij nooit in bij wedstrijden waar het kan, de laatste 15min. Wellicht laatste potten niet helemaal geschikt, maar daarvoor gebeurde het ook niet.

Nu kan ik v.Bommel sowieso al niet volgen met rare beslissingen, maar iemand die je aanvoerder maakt hebt je in ieder geval veel vertrouwen. Ook met de status van Ibi zal v.Bommel ook wel met respect hopelijk om gaan.
Maar waarom zie we hem nog niet op veld, iemand meer info hierover?
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
8 maanden geleden
In z'n algemeenheid zou je kunnen zeggen dat trainers er goed aan doen om hun beslissingen meer en beter toe te lichten. Daarmee voorkom je dat de buitenwacht zoekt naar het waarom achter besluiten. Het voorkomt ook speculaties.

Van Bommel zou bijvoorbeeld kunnen uitleggen waarom afellay zelfs niet eens invalt en waarom hij Gakpo in de spits zet in plaats van Mitroglou. En wat is er toch met Lato aan de hand? Waarom is Rosario tweede aanvoerder?

Door uitleg en transparantie vergroot een trainer bovendien z'n draagvlak.

Het is misschien een idee dat de trainer bijvoorbeeld één keer per week ingaat op vragen/ onduidelijkheden die leven bij de buitenwacht.
+4/-0

 
8 maanden geleden
Inderdaad , misschien is er wel een logische verklaring maar als je niks weet dan weet je het ook niet. En zeker als het zo stroef gaat en hij blijft dezelfde keuzes maken dan vraag ik me toch af wat er dan mis is met die anderen die eigenlijk van nature een linksback en een spits zijn. Want hoeveel slechter kan het dan gaan als je eens een echte linksback en spits op die posities zet?
+2/-0

 
8 maanden geleden
Uitstekend idee, maar ik zie t niet gebeuren. Mark is boegbeeld vd club, maar ook iemand die achter zijn hand praat, want anders kunnen liplezers zijn tactiek doorgronden... ahum, kuch kuch
+2/-1

8 maanden geleden
Ik vind dat mensen echt te hard oordelen over Mitroglou. Hoeveel kansen heeft die gast nou echt gehad? En dan heb ik het niet over bijvoorbeeld de wedstrijd tegen AZ waar hij tegen zijn speelstijl in als enige spits er verloren bij moest lopen. Dit is echt de balvaste spits die we op dit moment nodig hebben.
+5/-0

8 maanden geleden
Wel prettig dat er weer eens gewonnen wordt, maar oefenwedstrijden zeggen natuurlijk over het algemeen niets.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Klopt... in een oefenwedstrijd doen spelers mee die normaal gesproken niet mee mogen doen.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal