Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil contract van Sam Lammers verlengen'

19 november 2019 09:42 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV wil contract van Sam Lammers verlengen"; image source: Pro Shots

PSV wil het contract van Sam Lammers gaan verlengen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Het huidige contract van de aanvaller loopt in 2021 af. Zelf staat Lammers ook open voor een langere verbintenis, maar hij wil zich eerst richten op zijn herstel. Naar verwachting kan hij in de winterstop weer aansluiten bij de selectie van Mark van Bommel.


Discussieer mee op de forums


Tags

lammers bommel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Uitstekende zaak! Zou dan Sam wel adviseren wat meer fysiek te trainen, omdat hij nog wat makkelijk uit zijn evenwicht is te halen.
Héérlijke voetballer, volledig 2 benig, technisch uitstekend, goede kopper ook. Cker potentieel voor vaste plek in PSV 1, wat denken jullie?
+5/-0

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
8 maanden geleden (gewijzigd)
Te gek voor woorden dat tweebenigheid bijzonder zou zijn.
+4/-5

 
8 maanden geleden
Dat zou je denken bij prof voetbal, maar kijk ff en dan contacteer ik nog steeds weinig 2 benigheid onder de top voetballers, jij wel?
Ik heb t niet over n pasje geven met je chocolade been hè, nee echt als ndoorslaggevende kwaliteit, zoals doelpunten maken!
Dus dan is dat toch een groot voordeel, waar Sam t verschil mee kan maken?
+4/-1

 
8 maanden geleden
Spaar je de moeite in discussie te gaan hierover, natuurlijk is een tweebenige voetballer ìn ´voetbaltermen´ niet alledaags, en Sam is er een van de weinigen, en idd zou wat meer fysiek hem niet misstaan, met jou volledig mee eens.
+4/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
8 maanden geleden
Hoe is het mogelijk dat zó weinig profvoetballers tweebenig zijn, terwijl het zó eenvoudig is om aan te leren, wat trouwens voor veel aspecten in het voetbal geldt.
+2/-1

 
8 maanden geleden
@Santa; Dat komt omdat het helemaal niet zo eenvoudig is. Hier denkt men vaak veel te ligt over. Een bal trappen, daar gaan een heleboel berekeningen aan vooraf, bv het standbeen moet goed gepositioneerd zijn ten opzichten van de bal. Ook moet hij in zijn geest, de richting en effect voorstellen, en dit overbrengen naar de stand van zijn voet waar hij mee wil trappen. Dit zijn enkele dingen buiten het fysiek aspect. Er zijn mensen te over, die zich aan vier muren moeten vasthouden, als ze met hun chocolade been moeten trappen.
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
8 maanden geleden (gewijzigd)
Tweebenigheid is juist heel goed aan te leren is. Het is een kwestie van herhalen en ontzettend veel doen.

Dat geldt ook voor vrije trappen, passeerbewegingen, koppen en tackelen bijvoorbeeld.

Bijzonder armoedig dat veel profvoetballers vrijwel altijd om hun zwakke been draaien. Vooral ook omdat profvoetballers talent hebben én alle tijd van de wereld om hun zwakke punten te verbeteren.
+1/-1

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Ik deel je mening @santa, als het niet aangeboren is, is het wel degelijk te leren, als je er maar op jonge leeftijd mee begint. Bekijk bv. de oefenstof van Wiel Coerver. Eén been zal echter altijd de beste zijn. Een tweebenige spits kan hiermee eenvoudig zijn doelpuntenaantal flink opvoeren, als je ziet hoe vaak (ook grote) spitsen om hun as draaien om in schietpositie te komen... en dan te laat zijn. Er zijn vele oefeningen voor, wellicht wat saai, maar het resultaat is veel waard. Er zijn er zelfs ook zónder bal: https://www.neveroffside.nl/het-trainen-van-je-zwakke-been-zonder-bal/link
+2/-0

 
8 maanden geleden
@pvh; Je spreekt jezelf tegen. Als een been beter is dan het ander ben je niet tweebenig, en onder druk kies je meestal je beste been, en wordt je weer voorspelbaarder voor de verdediger. Wat jij bedoelt is dat je beter kan worden met je slechtste been, en dat is logisch, hoe meer goeie oefenstof hoe beter. Sneijder is idd tweebenig, Kevin de Bruyne en Willy van der Kuijlen niet, zijn van nature rechts, maar kunnen met links ook wel wat, en hebben zo weinig stress op beslissende momenten, dat het lijkt alsof zij tweebenig zijn. Sam Lammers is van nature tweebenig, weet zelf vaak vooraf niet met welk been hij gaat trappen.
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
8 maanden geleden
Dus jij denkt dat sommige mensen tweebenig worden geboren?
+1/-0

 
8 maanden geleden
@santa; Aangeboren tweebenig wil alleen zeggen dat beide benen precies even sterk zijn, zodat als je de eerste keer tegen een bal trapt het niet uitmaakt of je links of rechts trapt. Je kan een rechterbeen hebben, waarmee je in je geest de route snelheid kan zien die de bal gaat afleggen (Zoals een oefenslag bij golf). En een linkerbeen waarmee je dat niet kan. Het is natuurlijk wel zo dat je met trainen sterker zal worden, maar je sterkste been zal altijd een voorsprong houden. Anders zouden twee voetballers, die dezelfde training volgen, ook net zo goed of slecht worden.
+1/-0

 
8 maanden geleden
@rwhb: Nee, ik denk het niet dat ik mezelf tegenspreek. Als je tweebenig bent wil dat niet zeggen dat beide benen precies even sterk zijn. Tweebenig wil zeggen dat buiten je aangeboren links/rechts, het andere been praktisch dezelfde capactiteiten heeft in die mate dat het in principe niet uitmaakt welk been je gebruikt voor een actie. Ik denk dat je me wel begrijpt. :)
+1/-0

 
8 maanden geleden
@pvh; Bedoel je hiermee, dat dit jouw definitie van tweebenig zijn is.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Ik krijg sterk het idee dat Messi ons hier aan het dissen is.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Heeft vooral met motoriek te maken van het lichaam.
+1/-0

8 maanden geleden
Natuurlijk een contract verlenging anders loopt hij voor niets weg,Lammers komt er wel met een mooi begin van 2020 voor hem..
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal