Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donyell Malen en Steven Bergwijn trainen voluit'

19 november 2019 12:29 - Twitter Robin Jongmans
Foto: Pro Shots

"Donyell Malen en Steven Bergwijn trainen voluit"; image source: Pro Shots

De Telegraaf-watcher Robin Jongmans meldt via Twitter dat Donyell Malen en Steven Bergwijn dinsdagochtend voluit hebben kunnen trainen. Beide aanvallers zijn al enkele weken uit de roulatie met een blessure, maar lijken komend weekend weer inzetbaar te zijn als PSV het in eigen huis opneemt tegen sc Heerenveen.

Malen ontbrak vanaf de thuiswedstrijd tegen LASK Linz, terwijl Bergwijn in de slotfase van dat duel geblesseerd raakte. Zonder beide aanvallers zakte PSV meerdere keren flink door de ondergrens en wacht de ploeg inmiddels al bijna anderhalve maand op een overwinning.


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn malen heerenveen lask telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Nou hoeft geen clubje meer aan een stunt te denken, punt uit!!
+2/-2

3 weken geleden
Op naar winst in Lissabon..
+2/-2

3 weken geleden (gewijzigd)
Ik vraag me af of 2 toppers in de aanval de problemen oplossen die ik al maanden zie. Ik vind dat het veel dieper zit en dat Malen en Bergwijn de camouflage zijn. Het middenveld speelt zich niet vrij, de defensie loopt alleen achteruit en is niet op elkaar ingespeeld, en de aanval is weliswaar het meest talentvol maar bezit geen automatismen om kansen volledig uit te spelen. Vooral de laatste pass is bedroevend.

Alles wordt nu gegooid op Malen en Bergwijn, die idd erg goed zijn, maar intussen vraag ik me af waar van Bommel in 4 maanden tijd op getraind heeft want je mag nooit zo diep door het ijs zakken zonder deze spelers. En dan mats ik hem door Utrecht en AZ erbuiten te laten door die rode kaarten, maar wat tegen Lask en Willem 2 op de mat werd gelegd met 11 is gewoon beneden alle peil voor het materiaal wat op het veld stond. Geloven deze spelers nog wel in het plan van deze trainer, of in zichzelf? Er lopen er zoveel bij met hun kopjes naar beneden.
+12/-0

 
3 weken geleden
Helemaal mee eens. Als PSV nu een paar keer 0-0 had gespeeld, zou je kunnen zeggen dat je het scorend vermogen van Malen en Bergwijn mist. Maar PSV heeft in de afgelopen 4 wedstrijden 12 doelpunten om de oren gekregen, daar kunnen Malen en Bergwijn ook niks aan doen. Ik deel jouw mening, het lijkt helemaal nergens op, maar dat valt vaak niet zo op omdat die mannen er voorin weer een paar in knallen.
+9/-0

 
3 weken geleden
Malen en Bergwijn zijn de schokdempers die zorgen ervoor dat de hobbels opgevangen worden, natuurlijk is de rest niet goed genoeg, dus moeten wij dit even als oplossing zien, twee doelpunten tegen en drie scoren is per slot toch drie punten en verder oplossingen zoeken om de tegendoelpunten tegen te gaan, zolang we het hiermee moeten doen is elk manier van winnen welkom?
+2/-2

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Eens, PSV heeft een middenveld zonder middenvelders. Rosario had ik vanaf het begin een linie naar achteren uitgeprobeerd. Op het middenveld komt hij zwaar tekort. Guti (nooit het volle vertrouwen gehad) en Thomas (lang geblesseerd en na kans 1 een zware schorsing) zouden dit op papier kunnen invullen, maar voldoen niet. Ihattaren, Pereiro, Doan, Gakpo zijn vrijwel alleen aanvallend ingesteld. We missen spelers als Wijnaldum, Propper en Van Ginkel. Mannen die vuile meters willen maken.
+1/-3

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Oneens we missen een trainer die de lijnen uitzet! Bijna alle spelers hebben bewezen dat ze iets kunnen, alleen komt dit onder de huidige coach en speelwijze er niet uit.

Panama - Mexico 0 - 3

Guti speelde als linkermiddenvelder op een driemans middenveld. Alvarez met de punt naar achteren. kijk dan zie je de Guti zoals je hem wilt zien. Spelvreugde, meer naar voren, minder in defensieve rol. Spelers op de juiste wijze gebruiken dat is het toverwoord.
+10/-1

 
3 weken geleden
Ik ben het met je eens maar zou er nog wel iets aan willen toevoegen. Je hebt gelijk dat je geen patronen in balbezit ziet alleen daar zijn wel 2 antwoorden voor (of die nu zo bepalend zijn ofniet dat durf ik niet te zeggen maar het helpt zeker niet). Ten eerste heb je Rosario die zodra die zich aanbied meteen denkt om hem terug te spelen waardoor je niks opschiet). Ten tweede heb je sadilek die het al lastig genoeg heeft om zich juist te positioneren als we de bal niet hebben waardoor je geen driehoekjes kan maken. Ik ben benieuwd hoe guti en bruma renderen zodra je er een linksback hebt staan zoals angelino vorig jaar die zoveel dreiging naar voren had en technisch goed was waardoor de tegenstander wel moet kiezen waardoor er ruimte komt. Nu word het eindeloze getik zo makkelijk opgevangen omdat de tegenstander alleen maar opzij hoeft te bewegen. We missen duidelijk een middenvelder die door zoals ergens anders aangegeven vuile meters maakt waardoor je ruimte creeert voor anderen.. het lijken af en toe 11 lantaarnpalen.
+3/-0

3 weken geleden
Hopelijk kunnen we van de EL nog iets maken door de volgende ronde te halen.
Als het team na de winter in vorm komt zou dat nog wat kleur aan deze jaargang kunnen geven.
Competitie is voor ons al voorbij. Al is de 2e plaats halen wel zeer belangrijk.
+4/-3

 
3 weken geleden
De vraag is of je blij moet zijn met plek 2 als je weet dat er een EK voor zit tot en met juli. Geen idee hoe het met het aantal voorrondes zit waar je terechtkomt in 2020 maar ik wed dat je wederom maar enkele weken vakantie hebt en vervolgens moet je weer aan de bak voor de CL voorrondes. Terwijl Ajax een maand langer vakantie krijgt en uitgerust de competitie begint.
+3/-1

 
3 weken geleden
Voorrondes zijn pas als de competitie al begonnen is
+4/-1

3 weken geleden
Je moet niet gek staan te kijken dat de afgelopen periode aan het eind van de rit het verschil gaat zijn met ajax.
+1/-5

3 weken geleden
Boeiend, seizoen zit er toch al op. Spek en Toonen
+2/-1

3 weken geleden (gewijzigd)
We pakken de draad weer op gelukkig . Gaat weer een mooie zondag worden. Waar is de goede ouwe tijd dat we op zaterdagavond speelden ? Na de wedstrijd een patatje pakken en dan de kroeg in.
+1/-1

Laatste nieuws
Tagcloud

aalstenaar baumgartl bergwijn bestuur bommel bruma doan dumfries eredivisie fortuna guti hendrix ihattaren jong kaarsje lammers malen menselijke nederland religie religies religieus rosario sir stelling tinus trump uswilly viergever zakdoekjes