Transparent
Inloggen
Sluiten

'Denzel Dumfries nieuwe aanvoerder PSV'

24 november 2019 11:55 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Denzel Dumfries nieuwe aanvoerder PSV"; image source: Pro Shots

Denzel Dumfries zal zondag tegen PSV de aanvoerdersband dragen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Mark van Bommel heeft dat zaterdag aangegeven aan zijn selectie. Aan het begin van dit seizoen werd Ibrahim Afellay tot aanvoerder benoemd en Pablo Rosario als reserve aanvoerder. Op het functioneren van Rosario kwam echter afgelopen tijd veel kritiek.

Meer op ED.nl
Tags

dumfries rosario afellay bommel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
En dat had Mark niet aan het begin van het seizoen kunnen bedenken? We wisten toch allemaal dat Rosario (nog) geen leider is?
+3/-6

 
4 jaar geleden
Wanneer het goed gaat kan Rosario er wel mee door. Maar inderdaad in deze zwaardere tijden moet Rosario geen aanvoerder zijn. Goed dat Mark deze beslissing nu durft te maken.
+6/-2

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden
Ik zou dan toch eerder Bergwijn gekozen hebben, maar alles beter dan Rosario.
+1/-8

4 jaar geleden
Een goed besluit. Rosario dan ook niet in de basis? Ik gok op een middenveld Thomas-Hendrix-Ihattaren. Ben benieuwd!
+4/-5

reactie verwijderd

Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Gelukkig grijpt onze coach weer in als de titel reeds verkl.ot is.
+5/-7

4 jaar geleden
Alles is beter dan Dumfries. maar goed de supporters hebben hun zin. Van Bommel bakt er niks van. Hoop dat ze winnen, maar om van deze waardeloze trainer af te komen zou het eigenlijk beter zijn als Bergwijn en Malen de onkunde van deze trainer niet weten te verbloemen deze wedstrijd.
+3/-5

4 jaar geleden
Niet de ideale aanvoerder, maar op dit moment wel de beste keuze. En de vorige keer dat onze rechtsback aanvoerder was, wonnen we alles wat er te winnen viel, dus dat geeft hoop :-)
+4/-2

4 jaar geleden
Sorry maar van Bommel is de weg echt kwijt. Dumfries is de speler met de minst communicatieve vaardigheden en hij denkt ook nog eens dat hij de ster van het elftal is terwijl hij als een middelmatige back presteert.

Unnerstall gaat het ook niet worden. Leuke keeper voor VVV, maar niet beter dan Zoet. Ik had voor Ruiter gegaan. Veel ervaring opgedaan bij Utrecht en in Engeland. Dat is toch iets anders dan VVV. Hopelijk heb ik ongelijk. Maar ik denk niet dat van Bommel de boel nog op de rit krijgt.
+3/-8

 
4 jaar geleden
En hoe deed Ruiter het in Engeland?
+2/-3

 
4 jaar geleden
Niet zo heel slecht. Hij had de pech dat Sunderland net gedegradeerd was en ze hun beste spelers moesten verkopen. Bij het ontslag van de trainer nam de nieuwe trainer zijn eigen keeper mee.

Pas geleden toevallig Sunderland till I die gekeken. Leuke documentaire en daardoor denk ik dat Ruiter beter tegen de huidige druk zal kunnen.
+1/-5

 
4 jaar geleden
Hahaha, heb je die documentaire echt gezien?
Als er eentje keer op keer aan het blunderen was dan was het Ruiter, vraag het de supporters daar, die waren allerminst happy met hem.
Wel een hele leuke documentaire om te zien idd.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Ik vond de blunder wel meevallen (voor zover ik het kan beoordelen). Ik vond de verdediging die voor hem stond dramatisch. Zijn vervanger deed het uiteindelijk nog minder en ze degradeerde naar de league one vanuit de Championship. De keeper die daarna de kans kreeg had meer ervaring en deed het beter.

Ervaring is voor een keeper erg belangrijk en daarom denk ik nog steeds dat de keuze voor Ruiter beter zal uitpakken dan een keeper die van VVV komt. Maar ik hoop dat ik geen gelijk heb, anders heb je met Zoet en Unnerstall twee keepers in de selectie waar je niets meer aan hebt.
+1/-4

 
4 jaar geleden
Ik zou zeggen, kijk de wedstrijd nog eens: Dumfries geeft altijd het goede voorbeeld, ja hij maakt ook fouten, wie niet?
Unnerstall is 3 x beter dan Zoet, trapt bal in 1 x naar de goede kleur, versnelt het rond spelen achterin, straalt wat uit, heeft katachtige reflexen, die bal onder de lat had Jeroen echt niet gehad en Ruiter evenmin.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Aannames. Unnerstall deed het vandaag uitstekend gelukkig, maar Dumfries als aanvoerder vind ik nog steeds een aanfluiting. Ik weet ook niet zo goed wie je aanvoerder zou moeten maken in dit team en daar ligt ook gelijk het probleem. PSV was de tweede helft dramatisch en heeft met hangen, wurgen en wat geluk de overwinning uit het vuur gesleept, maar ik blijf erbij dat van Bommel geen trainer is voor een topclub, hooguit een leuke assistent. Die gele kaart was ook weer totaal onnodig. Wanneer leert hij zich eens te gedragen langs de lijn. Als je dit soort fratsen wekelijks uithaalt heeft het geen effect meer en zie je er meer uit als een clown dan iemand die respect afdwingt.

Ik ben er nog steeds van overtuigt dat een trainerswissel en het ontslaan van Toon en John fe beste optie is, anders maak je dit seizoen met hangen en wurgen af, je hebt geen champions league gehaald, je bent uitgeschakeld in de Europa League, wordt geen kampioen en misschien met een beetje geluk win je de KNVB Beker.

Dat betekent dat we volgend jaar nog minder te besteden hebben dan onze grote concurrent en als we dan met Mark, John en Toon verder moeten, we nog een stap achteruit gaan doen.

Het is beter om nu even de wonden te likken en harde maatregelen te treffen om de weg omhoog weer in te zetten.
+2/-3

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja joh, laten we iedereen eruit gooien, dan komt t goed met de organisatie...
Als je graag chaos wil moet je dat doen!

Nee natuurlijk niet, corrigeren en bijsturen is vaak beter medicijn.
Zowel Mark als John zijn onervaren, dat kan je Toon aanrekenen, maar noem eens 2 fatsoenlijke alternatieven voor deze 2 echte PSVers...
+2/-1

 
4 jaar geleden
Waarom twee echte PSV-ers? Ik heb liever dat het bestuur, dat de continuïteit van de club bewaakt wordt bemand door bekwame echte PSV-ers. Een trainer is een passant en die moet in het plaatje passen maar hoe echt geen PSV-er te zijn. We moeten niet als een provincie club blijven denken als we met de grootmachten in Europa mee willen doen. Het belangrijkste is dat en nu een trainer neer wordt gezet met kennis van zaken en niet iemand in opleiding. Toon Gerbrands is meer met boekjes uitgeven en promoten bezig en John de Jong is gewoon niet goed genoeg.

Als je naar topclubs kijkt zitten daar in 90% van de gevallen trainers die geen enkele band met de club hadden voordat ze werden aangesteld. De technisch directeur heeft meestal wel een band met de club maar ook niet in alle gevallen, daar moet je ook de beste die beschikbaar is en wil neerzetten. En dan zwijg ik maat over de positie van Toon. Die man is alleen maar met Toon bezig en voor de rest helemaal niet.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik zie echt niet in wat Toon Gerbrands nu verkeerd zou hebben gedaan. Geinvesteerd in de Herdgang, de jeugdopleiding, Philips tijdig vervangen als hoofdsponsor, allemaal jongens van de club binnengehaald, PSV goed en rustig gepresenteerd. Nee daar moeten we allemaal blij mee zijn. Van Bommel en zeker John de Jong lijken nu te gaan falen. John de Jong is jarenlang intern opgeleid tot technisch directeur. Met hem hebben dan tal van scouts het verkeerd gezien met hun lijst met aankopen. Van Bommel krijgt het elftal niet aan de praat, het loopt niet. De een weet niet wat de ander gaat doen. Er zijn geen patronen. Net of ze nooit samen trainen. Van Bommel zorgt met zijn onzekere wisselbeleid er voor dat al die jongen jongens nog onzekerder worden. Ihattaren, een jongen van 17 moet het dan redden bij ons. Topclub in verval, Ik was ontzettend blij met van Bommel als coach maar ja ik zie dat hij het helaas niet zonder hulp van Hiddink, van Marwijk redt. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf goed komen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dus wat moet er volgens jou gebeuren Vlijmen?
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat kun je beter aan LVPSV vragen want hij komt niet met concreet voorstel op mijn vraag.
Volg mij geeft Vlijmen aan dat Hiddink of van Marwijk bij moeten springen, zoals hieronder staat😊
+1/-0

 
4 jaar geleden
Over John de Jong: niet eens met je conclusie, dat werd eerst ook gezegd over Marcel Brands bij PSV... en die was nog wel ervaren ook toen hij begon!
John de Jong moet msn nog eea leren, maar is imo cker wel capabel. Indien hij over 2 jaar nog steeds niet volledig geslaagd is, is Ted van leeuwen idd n goede kandidaat.
Het hoeft ook geen echte PSV-er te zijn en het gaat om kwaliteit. Indien er gekozen moet worden, heeft een PSV-er wel de voorkeur wmb, omdat je daarmee binding vergroot.
Dat wil dus niet zeggen dat buitenstaanders niet gewenst en/of welkom zijn, tenslotte is iedereen altijd eerst n buitenstaander...
+1/-0

4 jaar geleden
Mark van Bommel heeft hulp nodig daar zijn we het denk wel over eens. Zijn assistenten leveren niet de meerwaarde op die je mag verwachten. Ik zou zeggen zo'n Sef Vergoossen, of Guus Hiddink of Bert van Marwijk moet een paar maanden lang aan de zijlijn assisteren en van Bommel moet naar luisteren. Gewoon openlijk en niet op de achtergrond. Als van Bommel zijn trots hiervoor niet opzij kan zetten, dan is het einde oefening. De vorige keer dat het elftal zo doolde en er wel werd ingegrepen (Eric Gerets toch ook een man van de club) kwam Sef Vergoossen en ineens wist iedereen wel wat hij moest doen en stond er een elftal. Direct bij einde seizoen de staf opschudden en assistenten, coach jong PSV en technisch directeur vervangen. Neem voor de laatste functie die van Fc Twente.
+2/-0

 
Sef Vergoossen kwam in 2008 toen Jan Wouters als interim-coach niet bleek te voldoen. Gerets werd in de zomer van 2002 ontslagen waarna Guus Hiddink binnen kwam
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi