Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV kijkt volop naar nieuwe linksback om selectie komende winterstop te versterken'

10 december 2019 17:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV kijkt volop naar nieuwe linksback om selectie komende winterstop te versterken"; image source: Pro Shots

Binnen PSV wordt volop gekeken om de selectie in de winterstop te versterken met een nieuwe linksback. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad in een uitgebreide reconstructie over afgelopen maanden. Afgelopen zomer kwamen Toni Lato en Olivier Boscagli al naar Eindhoven. Zij wisten echter Mark van Bommel niet te overtuigen, waardoor middenvelder Michal Sadílek de meeste minuten maakte als linksback.

Daarnaast is het mogelijk dat Jeroen Zoet de club gaat verlaten. De doelman is zijn basisplaats bij PSV verloren. De clubleiding maakt zich echter niet al te veel zorgen over een eventueel vertrek omdat het naast Unnerstall ook nog Robbin Ruiter heeft.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

bommel boscagli lato ruiter sadilek unnerstall zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Ben benieuwd waar John mee op de proppen gaat komen, want goeie en beschikbare linksbacks die op dit moment ook nog naar PSV willen komen zullen schaars zijn lijkt me.
+1/-2

 
4 maanden geleden
Had ik niet aan gedacht, maar speelde hij niet vrij ongelukkige wedstrijden als linksback?
+2/-2

 
4 maanden geleden
Brenet is een hele beperkte speler maar met Brenet op linksback zijn we wel kampioen geworden en vergeleken met Sadilek is Brenet een verademing. Daarom gaat John de Jong bij hem uitkomen. Hij zit bij Hoffenheim alleen maar op de bank, dus zeker haalbaar.
+2/-4

4 maanden geleden
Angelino een half jaar huren
+1/-3

 
4 maanden geleden
Die speelt daar regelmatig en nog goed ook, dus die gaan ze daar niet verhuren.
+1/-1

 
4 maanden geleden
Jazeker die heeft in de PM wel 4 keer er in gestaan
+1/-0

 
4 maanden geleden
Klopt, na een paar invalbeurten afgelopen maand 4 keer in de basis gestaan in de competitie en ook nog in de CL gespeeld.
+1/-0

4 maanden geleden
Als John de jong zich hiermee bemoeit dan zal het niet veel zijn. Ouwejan ophalen bij AZ.
+1/-7

 
4 maanden geleden
Een wisselspeler van az?? Sowieso niks van az halen.
+2/-1

 
4 maanden geleden
Waarom niet? John de Jong hier afserveren is wel erg makkelijk en goedkoop. Aangekochte spelers hier afzeiken is wel erg makkelijk, net alsof reeds hier voetballende spelers wèl goed presteerden de afgelopen 6 weken. PSV zat in een gigantische dip, bijna geen speler uitgezonderd(Unnerstall bv). Denk je nou echt dat bv. Baumgartl of Donan niet goed kunnen presteren? Dat zijn intrisiek goede voetballers voor PSV, dat gaat op het moment dat het weer gaat draaien er echt wel uitkomen.
+5/-2

 
4 maanden geleden
Koop jij je azijn in bij de groothandel?
+1/-0

4 maanden geleden
Ik heb het idee dat van bommel ook hierin weet te eigenwijs is. Zodra je bij hem bent afgeschreven maak je ook geen kans meer, waar anderen er vele krijgen en wel cruciale fouten mogen maken. Je kan mij niet wijsmaken dat een boscagli of lato het niveau van NL ineens niet aankunnen.
+5/-2

 
4 maanden geleden
Lato heb ik bij jong maar een halve wedstrijd goed zien spelen, thuis tegen Den Bosch, toen we met 10 man kwamen staan, omdat Justin de Haas rood kreeg. Terwijl hij heel slecht begon, stond hij na de rode kaart op en heeft er samen met Richard Ledezma JPSV doorheen gesleept. De volgende wedstrijd was weer vanouds, bar en boos. Boscagli daarin tegen vind ik wel een heel goede pass hebben, en is technisch erg goed. Alleen speelt hij helemaal niet, zonde waarom laten ze hem dan niet bij Jong spelen.
+2/-0

4 maanden geleden
Ik geef het jullie op een briefje: PSV komt bij Joshua Brenet uit.
+3/-3

4 maanden geleden
Lekker beleid. De Jong haalt in de zomer twee backs waarna Van Bommel ze in binnen 3 maanden compleet afserveert.

Over Lato is genoeg gezegd en geschreven. Boscagli blijft ook opmerkelijk. Wordt nog geen week na zijn komst als CV opgesteld tegen Ajax, krijgt een aantal losse wedstrijden op LB en vervolgens compleet uit beeld ondanks wekelijks falen van Sadilek.

Wanbeleid ten top.
+10/-11

 
4 maanden geleden
@nikiforov: Juist, jij ziet het goed, geen woord Chinees!

ennuh schijt aan die dislikes!
+4/-3

 
4 maanden geleden
Alle mensen die disliken zijn ajacieden, die willen dat PSV op heel laag niveau blijft presteren.
+3/-2

 
sosa311281 (geschorst)
4 maanden geleden
Die Peter is volgens mij ook een ajacied.
+2/-1

4 maanden geleden
Uitkomen bij Brenet zou weer een teken zijn van middelmatig beleid.
Een nieuwe stap richting subtop. Als we vooruit willen en weer willen aansluiten moet het echt beter.
+8/-2

 
4 maanden geleden
Waarom in godsnaam zouden we uitkomen bij de rechtsbenige Brenet? Dat was destijds een noodgreep uit de hoge hoed van Cocu. Die werd kampioen met een verkapte linksback en linksbuiten terwijl hij achterin 2 rechtsbenige CV's had staan. Wat een armoede destijds.
+1/-4

4 maanden geleden
Volgens mij hebben we al twee linksbacks gehaald die nog nauwelijks kansen hebben gekregen. Totale kapitaalvernietiging om er nog 1 bij te halen. Wat ontbreekt is een sterke middenvelder met scorend vermogen, oh wacht die zit ook op de bank... PSV kan beter zijn centjes besteden aan een goede trainer. Worden de spelers beter van en de opstelling al helemaal. Er is toch op geen enkele mogelijke manier een rede te bedenken waarom bij een topclub als PSV een trainer zo lang mag falen en kan blijven zitten. Het enige wat het probleem bij de bron aanpakt is een ervaren man voor de groep, die orde op zaken kan stellen.
+5/-0

4 maanden geleden
Ajax krijgt nu een flinke dreun met deze uitschakeling uit de CL.
Na het verlies tegen WillemII en Valancia kunnen ze ook zomaar van AZ verliezen.
PSV wordt een stuk slechter zonde de ster-spelers maar Ajax dus ook.
Ben zeer benieuwd naar dit weekend, al zie ik AZ eerder kampioen worden dan PSV.
+3/-1

 
4 maanden geleden
Wij moeten het woord kampioenschap helemaal niet meer in de mond nemen. Zondag niet winnen betekent slechts 6 uitoverwinningen in de Eredivisie in heel 2019. Ons past bescheidenheid en realisme.
+4/-0

 
4 maanden geleden
Het zoveelste bewijs dat als je twee belangrijke spelers mist het voetbal ineens er heel anders uit kan zien. Zagen we zondag ook al tegen Willem II. Vind ik best wel jammer ook voor Ajax dat ze er uit liggen , had het hun wel gegund . Ik heb alleen een misselijke smaak in de mond van matennaaier Tadic.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Helemaal eens. Heel eng mannetje is dat. Als Vorig seizoen Lozano iemand zo een kaart had aangenaaid was hij bij zijn enkels afgezaagd. Zegt genoeg over hoe de publieke (Randstad) opinie werkt. Ben er onderhand ook wel klaar mee dat elke scheet van frenkie elke week tot mythische proporties wordt opgeblazen.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Die zo stinkt, want zijn scheten worden opgeblazen.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Precies @woutererik, Promes doet niet mee en het is paniek in A'dam. Het blijkt dat ajax heel kwetsbaar is als het plaatje niet ideaal is. Mogen blij zijn als Zyjech nog een hele tijd fit blijft, anders kan 't kan zomaar als een kaarthuis in mekaar storten.
+2/-2

 
4 maanden geleden
Dank @Pvh25. En dan missen ze nu met Promes en Neres toch niet hun aller belangrijste spelers. Tadic en Zyjech zijn echte de vormgevers van Ajax en als die niet mee doen, of door sterke verdedigers worden uitgeschakeld, dan is Ajax ook zwak. Ik ben dus zeer benieuwd naar AZ - Ajax.

Bergwijn en Malen waren tegen Emmen wel blessure-vrij maar nog niet echt fit. Dat heeft bij die wedstrijd ook meegspeeld.
Als die tegen Feyenoord weer echt fit zijn dan kan met Thomas + Ihattaren + Bergwijn + Malen er bij PSV weer behoorlijk voetbal op het veld staan, en zijn ze kwalitatief wel beter dan Feyenoord.
+2/-2

 
4 maanden geleden
De wedstrijd in de Kuip is een alleenstaande wedstrijd. Jongens als Toornstra, Jorgensen etc spelen vaak 1 top wedstrijd per jaar en wel thuis tegen PSV. Naar Ajax kijken heeft nog steeds heel weinig zin. Laten we ons eerst maar eens op AZ richten.
+3/-4

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Goed dat weet je uit historisch oogpunt, dus zelf ook met het mes tussen de tanden spelen en gas geven:
PSV heeft toch veel meer kwaliteit als Feyenoord, moeten het wel laten zien zondag!

Vertrouwen in Bergwijn, goed bezig Stevie!
+2/-1

 
4 maanden geleden
@WE: cker mogelijk, maar wij als PSV moeten eerst vooral naar onszelf kijken EN ZONDAG WINNEN!
+2/-0

4 maanden geleden
Een stabiele middenvelder erbij is ook geen overbodige luxe.
+2/-0

 
sosa311281 (geschorst)
4 maanden geleden
We hebben Rosario toch als stabiele middenvelder.. Die speelt altijd ondermaats. Hoe stabiel wil je het hebben?
+3/-5

 
4 maanden geleden
@Sosa: was je al weer op vakantie man? PSV toont enige mate van herstel en Sosa is back in town. Welkom! Eens wat je stelt over Pablito maar ik neem aan dat we streven naar iets meer positieve stabiliteit.
+2/-5

4 maanden geleden
Jetro Willems herinner ik mij als de linksback met de kromme lange voorzetten waaruit Luuk de Jong telkens een goal wist te maken.
Wie weet?
+1/-3

 
4 maanden geleden
Helaas hebben we geen Luuk meer om ze er dan in te koppen.
Persoonlijk vond ik Willems wat te wisselvallig. Had wel zeer mooie trap-techniek.
Ik heb Olivier Boscagli in de eerste wedstrijden trouwens ook een paar mooie ballen zien geven, en volgens mij heeft hij ook een redelijke trap.
+2/-2

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Juist gewoon Boscagli op LB

TE idioot voor woorden dat hij GEEN fatsoenlijke kans krijgt door de eigenwijze trainer; zo maak je n aankoop wel erg goedkoop kapot en daarnaast de investering van 2 min...

Als hij ergens perspectief heeft, dan HOORT SADILEK OP HET MIDDENVELD MARK
+5/-2

 
4 maanden geleden
Sadilek op het middenveld, wie haal je er dan uit?
+1/-2

 
4 maanden geleden
Rosario natuurlijk die kan er helemaal niks van.
+3/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Zoals Dumfries zegt Rosario idd en 1 puur verdedigende middenvelder is in Nederland echt genoeg, wellicht met uitzondering tegen de koploper...
+2/-0

 
4 maanden geleden
1 verdedigende ben ik het wel mee eens, Sadilek werkt hard, stoort veel, maar ik denk wel dat Rosario iets controlerender is, minder risicogevoelig. Sadilek duikt er in, en als hij weg is is ie weg (hoewel hij wel altijd probeert te herstellen). Guti ook, die speelt met risico en verliest daar regelmatig balletjes.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Jetro doet het uitstekend in de Premier League.. die komt echt niet terug voorlopig.
+6/-0

4 maanden geleden
Laat ze in Godsnaam alsjeblief niet bij Brenet uitkomen. Een aardige, positieve jongen die PSV nooit in diskrediet heeft gebracht. Maar de slechtste linksback die ik me herinner van de afgelopen pakweg 35 jaar. Een rechtspoot op links werkt sowieso niet optimaal. Daarbij stond hij ontzettend vaak verkeerd opgesteld, dekte hij aan de verkeerde kant, greep hij zelden hard in en was hij regelmatig tegenstander en de bal kwijt. Daarbij kon hij nog geen bal behoorlijk aannemen en passen met rechts op de linkerflank lukte hem nauwelijks effectief. Het enige waar weinig op aan te merken is, was zijn inzet. Dat wij nog transfergeld voor hem hebben gekregen is een wonder. Dus nee, laat hem lekker in Duitsland.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Loop jij en anderen hier niet een beetje op de zaak vooruit door een heel betoog over Brenet te houden. Waar haal je het vandaan dat hij terug zou keren?? Volgens mij stikken we in de linksbackken.
+1/-2

 
4 maanden geleden
Ik beweer niet dat Brenet terugkomt, ik zeg alleen dat ik hoop dat hij niet terugkomt. In een van voorgaande reacties zag ik de naam van Brenet voorbij komen, daar reageerde ik op. Wat ik vooral hoop is dat Boscagli eens een flink aantal wedstrijden een kans krijgt zich te bewijzen.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Vond je 1e post dus een prima post EendrachtMaaktMacht1913. Daar is volgens mij een forum ook voor.
+3/-3

 
4 maanden geleden
Als ik zo wekelijks naar de opstelling van onze wondercoach kijk (in combinatie met het structureel underperformen van Sadilek) kan ik niet anders dan concluderen dat van Bommel geconbcludeerd heeft dat we omkomen in brandhout voor die positie. Wat gaat hier mis?
+3/-4

 
4 maanden geleden
Wat ik denk, gezien zijn karakter, dat Mark boscagli te soft vind voor n verdediger en daarom altijd Sadilek opstelt...
Volgens mij was Alex ook n vriendelijke verdediger, was fysiek wel groter/sterker maar cker geen sloper. Ook Moreno was geen schopper. Beide konden door inzicht veel oplossen, dit heeft Boscagli ook in zich... alleen wil Mark liever eindeloos doorgaan met n dot gif, maar Sadilek is positioneel hopeloos op de back positie, dus dat is NIET logisch en bovendien kapitaal vernietiging imo

Maar ja wie ben ik? Iig niet stekeblind...
+1/-0

 
4 maanden geleden
Praten over Brenet is sarcasme , laat je niet opjutten.
+3/-0

4 maanden geleden
Erik Pieters deed in juli een open sollicitatie, die zouden we qua persoonlijkheid en leeftijd prima in de selectie kunnen gebruiken. Weet alleen niet wat die zou moeten kosten.
+1/-0

4 maanden geleden
Ik heb het voor dit seizoen al gezegd: zoet had op hoogtepunt voor veel geld moeten vertrekken. Links back is logisch, Lato vertrekt, dus met Boscagli zou je er dan maar 1 hebben.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Het is een enorme kapitaalsvernietiging waar PSV nu mee bezig is.
Ze kopen een paar dure linksbacks en na 4 maanden worden ze afgeschreven.
Iets meer geduld zou niet verkeerd zijn... we moeten eerlijk zijn, de afgelopen maand was niemand goed op dreef bij PSV.
+2/-1

 
4 maanden geleden
Alleen Boscagli is gekocht, Lato is gratis en Sadilek is jeugd. Vreemd vind ik het wel dat Boscagli, die ik toch niet veel grote fouten heb zien maken, niet meer de kans krijgt, en zo ook zelf kan groeien.
+4/-0

 
4 maanden geleden
Boscagli 2 mln en Lato 0, enorm als ik het moest betalen wel.
+2/-1

4 maanden geleden
schijnbaar zijn ze met Van Drongelen bezig heb ik gelezen!!
+1/-0

 
4 maanden geleden
En hoe doet ie het? Ik heb daar geen zicht op nl...
+1/-0

 
4 maanden geleden
Dat zal toch niet? Dat is meer een linker centrale verdediger, die ook linksback kan, maar is in aanvallend opzicht...... zeg maar niet veel..... ik hoop meer op een zuid-amerikaanse..... met meer passie en meer voetbal!
+1/-0

4 maanden geleden
Matías Viña,6 miljoen euro.Nacional oude club Pereiro,international Uruguay,linksback,23 jaar.Stond in september op de radar van atletico madrid.Hele felle back.goede pass.ik heb hem al vaker aangeboden.zaakwaarnemer is MARCO CUSUMANO.
+2/-1

 
sosa311281 (geschorst)
4 maanden geleden
Jij hebt hem al vaker aangeboden?? Ben jij een scout dan beste Philipske.

Ik zie hier heel vaak spelers voorbij komen die ik vanuit jou gename dropt worden.
+2/-1

 
4 maanden geleden
Msn hoopt Philipske dat het opgepikt wordt?
In elk geval draagt hij n oplossing aan, iets wat imo altijd positiever is dan alleen maar klagen en zeiken...
+2/-0

 
sosa311281 (geschorst)
4 maanden geleden
Zou idd goed kunnen. Ik sta versteld van zijn kennis over jonge spelers
+3/-1

 
4 maanden geleden
@Philipske:

persoonlijk bericht maar jou gestuurd !
+1/-0

4 maanden geleden
Slechte scouting en aankoopbeleid als je nu moet gaan kijken naar een nieuwe links back en dat Sadilek dit moet "oplossen"....vreemd
+1/-0

4 maanden geleden
Als het zondag snel 1-0 wordt zie ik juist Feyenoord snel uitlopen tegen dit PSV dat niet bepaald bruist van vertrouwen. Na die snelle 1-0 gaat het Rotterdamse publiek erop en we hebben een scheidsrechter die enorm veel toelaat. Feijenoord klapt er op en het wordt een erg grote uitslag in het nadeel van PSV. Van Bommel weg, de linksback hebben we al zal de nieuwe coach zeggen: Boscagli de Franse jongeling die Sadilek elke week ziet blunderen en naar voren ziet opstomen en zijn verdedigende taken verwaarlozen. Eb dan denkt: waarom ben ik hier terechtgekomen ?
+1/-1

 
4 maanden geleden
Nee.. de zwakte van Feyenoord is hun trage verdediging.
Als PSV snel schakelt via het middenveld naar de aanvallers dan winnen we daar met 3-1.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ja dat en niet laten afbluffen, ballen tonen!
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ja ballen tonen. Prima maar dan doet ze nu juist niet. Alleen toen we een hoop Midden en Zuid Amerikanen onder de gelederen won PSV in R'dam met 0-3. De rest altijd verloren. Ik hoop echt dat jullie gelijk hebben maar ik geloof er niks van helaas.
+2/-0

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

antonh belgie besmettingen change climate corona coronavirus daklozen duitsland economie eredivisie feyenoord flitsphirips kabinet komkommertijd laks lockdown nederland neymar onzin regering rutte schmidt sir strootjesman tinus uswilly vhtlsaw wetten ziekenhuizen