Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mark van Bommel was direct tegen komst van Toni Lato'

18 december 2019 12:27 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Mark van Bommel was direct tegen komst van Toni Lato"; image source: Pro Shots

Mark van Bommel zou tegen de komst van Toni Lato zijn geweest. Dat geeft een ingewijde uit zijn omgeving aan tegenover het Eindhovens Dagblad. Op basis van videobeelden van Valencia zou hij al direct tegen het aantrekken van de Spanjaard zijn geweest. Lato speelde tot nu toe slechts één minuut als invaller tegen Apollon Limassol. Het ED meldt daarbij wel dat een andere PSV'er onlangs nog aangaf dat Van Bommel juist meerdere keren met de linksback heeft gebeld om hem over te halen naar PSV te komen, omdat hij zelf twijfelde naar Eindhoven te komen.

Van Bommel hoopte afgelopen zomer wel heel erg op de komst van Steven Berghuis. Hij sprak urenlang met de aanvaller van Feyenoord en zijn vader, oud-PSV'er Frank Berghuis. De international van het Nederlands elftal had zelf wel oren naar een transfer naar PSV, maar de directie vond de geschatte vraagprijs van vijftien miljoen euro echter vrij veel. Voor Van Bommel zou Berghuis dé speler zijn die PSV miste. De aanvaller besloot uiteindelijk om bij Feyenoord te blijven, omdat de clubs toch niet tot een akkoord zouden gaan komen.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

bommel lato berghuis feyenoord limassol valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Wat betreft Lato is het afwachten over wat Van Bommel en De Jong hierover zeggen. Het gaat nu om twee suggesties van een anonieme bron en een journalist die iets beweert. Onzin om dus één van de twee ineens voor waar aan te nemen. Het eerste past wel in het plaatje van Van Bommel dat je er of bijhoort of geen enkele kans bij hem maakt.

Het tweede punt met betrekking tot Berghuis. Ook raar dat dit nu ineens naar buitenkomt, maar PSV is niet in de positie om een speler in die leeftijd voor zo'n prijs te kopen. Er zal altijd gekeken moeten worden of het geld terugverdiend kan worden in de toekomst. Uiteindelijk denk ik dat Berghuis gewoon onhaalbaar was en het door hem ook is gebruikt om zijn contract op te waarderen.
+5/-3

 
6 maanden geleden
Inderdaad. 15 miljoen voor een 28-jarige buitenspeler die nog geeneens in Oranje speelt.
In mijn ogen een middelmatige speler die zo zijn momentjes heeft, maar het vaak genoeg laat afweten. Het is ook geen leider, en geen persoon die anderen aanspoort harder te werken.
Berghuis zou met zijn karakter, als hij voor PSV zou spelen, he-le-maal afgemaakt worden in de pers wanneer hij dat gedrag bij Feyenoord ook bij PSV zou etaleren.
Als dit nieuwsbericht dus waar lijkt zijn: echt meer terecht dat er niet naar Van Bommel is geluisterd.
On a side note: Bruma is natuurlijk ook weggegooid geld tot nu, maar dat was Berghuis dus ook geweest.
+7/-4

 
Spyrootjuh (geschorst)
6 maanden geleden
Wat een onzin kramen jullie hier uit. Weet niet of jullie afgelopen zondag naar de wedstrijd hebben gekeken, maar het was wel die Berghuis die ons de das om deed. Het 1e doelpunt kwam door wilskracht, waar het bij PSV enorm aan schort. Berghuis is wel iemand die zijn medespelers mee op sleeptouw KAN nemen. Hij zou zelf misschien niet opbrengen wat hij heeft gekost, maar hij kan wel andere spelers meer waard laten worden. Want de hele selectie is de laatste twee maanden alleen maar minder waard geworden.
+3/-1

 
6 maanden geleden
Over onzin uitkramen gesproken, er was maar een dissonant en dat was Naaihuis. Weigerde Fer rood te geven op de moordaanslag op Malen. En gaf 2 strafschoppen aan Feijenoord, en dan heb je de var een lachertje 1e klas. De mafia in Zeist incluis.
+3/-1

 
6 maanden geleden
Jullie hebben beide gelijk....
+1/-0

 
6 maanden geleden
@Asmo >>>>> Inderdaad. 15 miljoen voor een 28-jarige buitenspeler die nog geeneens in Oranje speelt.>>>>> Moet je eens opletten nog even en dan verdrijft hij Denzel.
+1/-0

6 maanden geleden
Dat had Bommel goed gezien mbt Berghuis. Destijds veel reacties hier gezien dat hij een ruziemakers en schopper was en dat we dat hier niet kunnen gebruiken, precies dus de reden dat hij wèl had moeten komen. Hij had het verlengstuk kunnen zijn van de trainer in het veld. Verder is het gewoon een prachtige voetballer.
+9/-5

 
6 maanden geleden
Berghuis had veel meer aan PSV toegevoegd dan Bruma nu doet, en (als ik het goed heb) had hij ook betere cijfers te overleggen.

Ik ben benieuwd of Lato onder Faber nu wel gaat spelen, en vooral welk niveau hij dan haalt.
+6/-2

 
6 maanden geleden
Inderdaad , je hebt een klootzak nodig in je elftal . Mark was er ook zo een . Iemand die de zaak scherp kan houden , Berghuis op en top . Ja , Boscagli en lato moest hij het mee doen . Om je dood te lachen . En dan Guti , ik heb steeds het idee dat hij met breinaalden onder zijn arm loopt. Het is echt een Miep geworden met zijn knotje. Maar ja , als hij straks zijn draai weer kan vinden heb ik er geen moeite mee. Waarom stelde Ernest hem niet op trouwens , weet dat iemand ?
+2/-0

6 maanden geleden
De titel klopt toch gewoon niet?
Dit is puur sensatie zoeken en past meer bij de Telegraaf.

Een ingewijde van Van Bommel zegt dat hij van begin af aan tegen was, een PSV-er zegt dat hij zelfs gebeld heeft om hem over te halen.

De titel van het artikel moet dan toch zijn: Onduidelijkheid over komst Lato naar PSV of iets soortgelijks....
+2/-2

 
6 maanden geleden
Ja ook hier gaan ze de voetbalprimeur kant op helaas...
+2/-2

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Juist, blijkbaar moeten er zieltjes gezalfd worden na het vertrek van Van Bommel...

Objectiviteit is wel prettig, maar nee laten we de boel nog n keer lekker opstoken.

Van Bommel heeft de kans gekregen, me dunkt hoe lang hij mocht blijven zitten,
nu is weg, laten weer dit afsluiten en vooruit kijken en geen energie steken in het verleden: daar is ons PSV NU bij gebaat!
+1/-1

6 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een raar bericht om te plaatsen. De een zegt A en de ander zegt B over wat van Bommel eventueel over Lato zou vinden. Niks anders dan een beetje goedkoop de boel op lopen stoken. Als van Bommel Lato echt niet had gewild had PSV hem echt niet gehaald. Besteed eens wat meer aandacht aan de Dames die inmiddels tot de top van de Eredivisie behoren of de jeugd. Dat is een stuk interessanter dan dit soort gespeculeer.
+2/-2

6 maanden geleden
Pfff, een ingewijde uit de omgeving van Lato die vlak na het onslag van Van Bommel hiermee komt. Lekker makkelijk om anoniem je verhaal te doen, en helemaal op dit moment dus laten we er niet te veel aandacht aan besteden.
+2/-1

6 maanden geleden
Lato speelde toch ook vriendschappelijk thuis tegen Wolsburg?
+1/-0

6 maanden geleden
Sjah ik blijf zeggen dat de aankopen op conto gaan van TD
Of de trainer ermee eens is of niet.....hij is er voor de lange termijn zoals ie zelf aangeeft....dus de komende jaren wordt het niets! Nada! Ben benieuwd of wij na dit seizoen weer verwend worden met een ophoging van onze seizoenskaart????
+2/-1

6 maanden geleden
En door, niet gaan moddergooien.
+5/-0

6 maanden geleden
ZOu het dan toch Van Bommel zn fout niet zijn geweest....
+4/-1

6 maanden geleden
Timing van dit bericht is ook zeer verdacht!
Is dit rancune van MvB richting bestuur?
+2/-1

6 maanden geleden
Berghuis-Bruma is totaal niet de discussie die gevoerd dient te worden. Met de Jong heeft pak ´m beet 22 miljoen (Bruma, Doan) uitgegeven aan 2 gelijkwaardige rechtsbuitens. Terwijl een jeugdspeler Gakpo al zat te popelen om daar te spelen en wekelijks meer brengt. Dit elftal verlangt echt al heel lang naar 442 met een fitte Malen en Bergwijn. Op het middenveld verliezen we elke week de slag en juist dáár had geinvesteerd kunnen worden óf bepaalde spelers niet moeten laten gaan (Ramselaar, Mauro Junior).
+2/-0

 
6 maanden geleden
Kijk dat snij je n goed punt aan: 442
Daar smeekt deze selectie eigenlijk naar imo...

Dat is ook helemaal niet minder aanvallend of spectaculair: bovendien zie onze historie zowel PSV als oranje behaalde de beste resultaten met die speelstijl...
+1/-0

6 maanden geleden
Mark moet maar proberen van onderaan te beginnen, misschien is het een goed idee om met Fortuna mee te liften?
+1/-1


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.004 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper trump vaals woordje zorg