Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Bekerwedstrijd tegen NAC op donderdag 23 januari

23 december 2019 13:21
Foto: Pro Shots

[Update] Bekerwedstrijd tegen NAC op donderdag 23 januari; image source: Pro Shots

Zaterdagavond is PSV in de TOTO KNVB Beker gekoppeld aan NAC Breda. De ploeg van Ernest Faber zal op dinsdag 21 januari, woensdag 22 januari of donderdag 23 januari naar Breda af gaan reizen. De exacte speeldatum zal de voetbalbond in de loop van komende week bekend maken.

Het is ook al direct duidelijk dat PSV dit seizoen geen enkele bekerwedstrijd in het Philips Stadion zal gaan afwerken. Mocht PSV de kwartfinale weten te halen, wacht namelijk een uitwedstrijd tegen TOP Oss of AZ. Een eventuele halve finale wordt ook buitenshuis afgewerkt. sc Heerenveen, Willem II, Fortuna Sittard of Feyenoord is dan de tegenstander.

Update 23-12 13:21: PSV meldt via de officiële website dat de bekerwedstrijd tegen NAC Breda op donderdag 23 januari zal worden gespeeld. De aftrap is om 20:45 uur.




Tags

nac aftrap faber feyenoord fortuna heerenveen knvb oss

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Lekker dan, allemaal uitwedstrijden. Wie verzint überhaupt zo'n krankzinnige manier van loten? Man man man
+7/-1

4 jaar geleden
Er waren zeker weer warme en koude ballen aanwezig, alle middelen van de KNVB om Ajax weer die beker te bezorgen.
+4/-4

 
4 jaar geleden
Lijkt me nogal een beetje overdreven wat je hier nu schrijft. PSV zou gewoon van iedere ploeg in Nederland moeten kunnen winnen. Of gaan we nu ook al met knikkende knieën naar AZ? Kunnen we gelijk revanche nemen
+5/-4

4 jaar geleden
Lekker dan uit nac is nog te doen daarna uit AZ ,lekker voor elkaar KNVB..Loting namens de KNVB geslaagd
+4/-2

4 jaar geleden
Compleet bekertraject staat al vast. Eerst NAC. Dan AZ. Dan Feyenoord. En dan Ajax in de finale. Mits die allemaal doorkomen. Als je hem dit jaar wint kun je in ieder geval zeggen dat je hem met recht verdiend hebt.
+4/-2

4 jaar geleden
Inderdaad een bizarre manier van loten, geloof niet dat het doorgestoken kaart is, maar wel erg veel pech zo. Maakt het in ieder geval erg lastig om de laatste overgebleven doelstelling te halen. Trouwens opvallend dat AZ nu ineens last krijgt van het dubieuze rode kaarten probleem. Die speler van Sparta was onderweg naar de cornervlag met nog twee spelers tussen de goal en de bal. Maar ik begrijp de regels van de KNVB wel vaker niet helaas, met name harde overtredingen worden per club beoordeeld. Ik vind het maar vaag allemaal.
+6/-2

4 jaar geleden
Treurig dat zogenaamd doorloten. Het is juist leuk na een rondje bekervoetbal te kijken wie de volgende tegenstander wordt. Nu wordt alles voorgeprogrammeerd. Alle spanning eraf!
+5/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Boeien die beker , hebben we hier überhaupt ooit iets om gegeven. Nee, dus nu ook niet.
+2/-7

 
4 jaar geleden
Ben je dan uberhaupt wel supporter van de club.
+5/-4

 
4 jaar geleden
PSV gooit zelf al jaren met de pet naar de beker, zie de recente uitschakelingen door 1ste divisie clubs en vaak schaamteloze fantasieopstellingen waarmee de betalende supporters worden geschoffeerd. Nu ineens doen alsof het een hoofdprijs is vind ik vanuit de kant van PSV heel erg zwak. Persoonlijk vind ik dat je als topclub altijd alles moet willen winnen en niet enkel in een jaar waarin je de rest al verkloot hebt de beker ineens als prijs gaan beschouwen. We kunnen ook het best zoveel mogelijk voorrondes spelen in de EL, want we kunnen die extra punten extreem hard gebruiken na de recente fiasco's.
+1/-0

4 jaar geleden
Beker is de korte weg naar groepsfase EL.Daar is niet veel aan te snappen.PSV kan beter de beker winnen dan 3e worden.De kans is weliswaar klein dat PSV de beker wint met eventuele tegenstanders als AZ en Feyenoord uit.Maar ze moeten er in elk geval voor gaan.
+2/-2

4 jaar geleden
Achja, als je wilt winnen moet je iedereen verslaan.

Des te lekkerder zal het zijn als we de beker winnen door AZ, Feyenoord en Ajax te pakken. Met meer automatismen en vertrouwen in de ploeg zijn ze allen te kloppen.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Dat ik dit nog altijd moet zeggen na al die jaren, maar dit blijft zon enorm domme opmerking. Je hoeft juist niet van iedereen te winnen in zon toernooi. Er zijn genoeg voorbeelden op wk , ek maar zeker in de knvb beker dat je zomaar de finale kan halen door goed te loten. En dan ook nog eens alles uit. En ja des te lekkerder als je hem wint maar die kans is een heel stuk kleiner geworden ....
+1/-1

 
4 jaar geleden
Je hoeft inderdaad niet letterlijk van iedereen te winnen, maar wel van diegene waartegen je moet spelen. Dat is meestal zo in een knock-out fase van een toernooi.

Als je de finale haalt door een makkelijke loting zal daar altijd over gezeikt worden. Doe je het door andere kanshebbers te verslaan, heb je gewoon een goed toernooi gedraaid. Daarom zeg ik dat het des te lekkerder is als we de beker winnen mét deze loting.
+1/-1

4 jaar geleden
gaat een hels karwei worden. Maar ik zag afgelopen zaterdag wel wat lichtpuntjes.
Maar Schwaab dat kan toch echt niet meer. Hendrix samen Baumgartl in centrum of als linksback lijkt mij best een goede oplossing voor ons probleem achterin.
Overigens roep ik dat al meer dan een jaar dat Hendrix in de achterhoede moet gaan spelen.
Hendrix speelde goede eerste helft. Geen echt goede voetballer maar wel erg bruikbaar en super inzet ! Geeft de rest ook wat flow mee.
Hopen dat Lammers na de winterstop kan aansluiten.
Kan Mitroglu in winter al weg ? Kan ook echt niet.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Mitroglu past niet bij Ajax... daar is Ajax te modern voor.
+1/-0

4 jaar geleden
Met 2-1 winnen in de verlenging... dan zijn wij tevreden.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Waarom prefereer je een moeilijke boven een makkelijke overwinning.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Een verlenging vind ik leuk... dat is extra spannend.
Strafschoppen nemen vind ik niet leuk - wel met 2-1 winnen in de verlenging.
Jij ook denk ik.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Haha ok jan,maar in het nieuwe jaar al direct weer billen knijpen,vind ik minder.
Fijne kerst.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Inderdaad. Ik heb nog zoveel zweet in mn bilnaad van deze seizoenshelft dat ik er richting 2021 ook nog de oliebollen in kan bakken.
+1/-0

SantiagoArias (geschorst)
4 jaar geleden
Leuke pot en bovendien een ouderwetse Brabantse derby. NAC zal met het mes tussen de tanden spelen. Figuurlijk dan hè.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje