Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jeroen Zoet gaat voorlopig voor kans bij PSV, ondanks belangstelling andere clubs'

30 december 2019 08:19 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Jeroen Zoet gaat voorlopig voor kans bij PSV, ondanks belangstelling andere clubs"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat er afgelopen periode belangstelling is getoond voor Jeroen Zoet. De doelman kiest er echter voor om voorlopig voor zijn kans bij PSV te gaan. Zoet krijgt samen met Lars Unnerstall en Robbin Ruiter de kans om zich in Qatar te laten zien. PSV zal volgende week twee oefenwedstrijden spelen.




Tags

zoet qatar ruiter unnerstall

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Voor mijn gevoel maakt het niet veel uit of Zoet of Unnerstall erin staat. In het kader van vertrouwen geven en kweken, wil ik niet te veel keeperswissels zien.
+3/-0

4 jaar geleden
Er is geeneen club die Zoet wil hebben. Zegt mijn inziens genoeg. Zoet zal wel een van de grootverdieners zijn bij PSV. Lekker cashen Zoetje ofnie.
+2/-6

 
4 jaar geleden
Al zou het zo zijn, ga jij weg bij je werkgever om ergens anders minder te cashen ipv gewoon maandelijks een bak geld te ontvangen van een werkgever waar je je helemaal niet slecht bij voelt en je ook nog eens gewoon een lopend contract hebt?
+1/-0

4 jaar geleden
Ik hoorde inderdaad dat RPC 3 en Bladella 4 nog een keeper zochten
+1/-3

4 jaar geleden
Ik heb niet een echte voorkeur maar nu Zoet er weer terug inzetten betekend wel de doodsteek van Unnerstal bij PSV in mijn ogen. Een wedstrijd of 4 mogen keepen, geen dramatische fouten maken maar dan wel weer gepasseerd worden. Dan zou ik het wel weten als ik hem was.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Qua lengte en atletisch vermogen wint Unnerstall het van Jeroen Zoet.
Unnerstall heeft handen zo groot als een kolenschop, dat is een voordeel.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Klopt, er staat zeker iemand die meer uitstraling heeft dan Zoet. Toen van Bommel Zoet passeerde stond ik daar volledig achter maar nu ik Unnerstall een aantal wedstrijden heb zien keepen vind ik hem ook weer niet stukken beter, vind hem ook wel wat twijfelend overkomen. Maar misschien moet hij eerst een serie wedstrijden keepen om op zijn niveau van zijn VVV tijd te komen want daar stond hij goed te keepen.
+2/-1

4 jaar geleden
Ze hebben alle twee ongeveer even veel doelpunten moeten incasseren... maar dat lag grotendeels aan de verdediging en het middenveld.
Af en toe wordt iemand aan zijn shirtje vastgehouden door Dumfries of onze linksback en met de partijdige VAR krijgen we dan direct een penalty tegen.
Wat wel opviel dat Jeroen Zoet bij zijn laatste wedstrijden mis greep bij afstandsschoten en schoten in de korte hoek.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Jij legt de vinger iig gedeeltelijk op de zere plek. Qua afstandsschoten zag Lars er ook niet bepaald denderend uit, denk aan dat schot van Rosenborg. Maar hij laat zich niet verschalken in de korte hoek en heeft op de lijn een aantal prima reddingen verricht. Zoet heeft dat in het verleden wel gedaan, maar dit seizoen absoluut niet. Ik vind dat Unnerstall zijn kans heeft gegrepen en heeft aangetoond meer zekerheid te hebben dan Zoet. Zeker op dit moment. Ik zou daarom Lars gewoon in de basis houden. Voor Zoet is er dan weinig perspectief over. Jammer voor hem, echte clubman, maar het is ook topsport.
+1/-1

4 jaar geleden
Eens met Jan en NeedPants.

Daar komt nog bij dat Unnerstall veel sneller het spel verlegd, niet van die schijn uitloopjes en vervolgens weer terug naar de goal...
+2/-1

 
4 jaar geleden
Lars zijn uittrappen zijn zeer matig en dat is een understatement.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Die zijn ook niet overtuigend, maar Zoet trapt echt niet beter en moet altijd eerst aannemen en daarna pas trappen, ookal ligt de oplossing dichtbij en kan het "in enen" door naar een vrijstaande speler; Zoet moet leren vooruit te denken/ kijken, iets wat Unnerstall wel doet
+2/-1

 
4 jaar geleden
Jeroen Zoet was een meester in tijdrekken... maar dan moet je wel voor staan.
En dat was de laatste tijd niet vaak meer.
+1/-0

Enne, met een verdediging als het onze moet een keeper verdomd goed zijn om de nul te houden, das een feit.
+1/-0

4 jaar geleden
Prima stand-in. Helaas zijn Unnerstahl & Ruiter dat ook. Ergo.....
+2/-0

4 jaar geleden
Ik vind Unerstall veel meer uitstralen en daardoor een betere indruk maken.
Lekker laten staan en Zoet kan beter naar een andere club, al word dat denk ik eerder een kleine stap terug dan vooruit.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Een uittrap daar stelt de tegenstander zich op in... maar een snelle uitgooi dat verwachten ze niet, hiermee kun je snel een aanvallende speler bereiken die niet goed gedekt staat.
Keeper Gomes dit deed uitstekend, hij kon de bal binnen paar seconden in het spel brengen via zijn handen.
Hij had een ver en zuivere worp waarbij de bal bij een vrijstaande middenvelder of aanvaller terecht kwam. De keepers van PSV moeten hierop gaan oefenen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage