Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Donyell Malen geopereerd in VS, seizoen voor aanvaller al voorbij

4 januari 2020 15:10 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Donyell Malen geopereerd in VS, seizoen voor aanvaller al voorbij; image source: Pro Shots

Donyell Malen lijkt zich al te moeten richten op het nieuwe seizoen. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. Een terugkeer in de eindfase van dit seizoen zou te optimistisch zijn gedacht, klinkt her en der. Michal Sadílek ontbreekt vanwege een blessure ook in Qatar. Over de Tsjechische middenvelder volgt mogelijk later nog bericht.

Update 15:10: Via de officiële website bevestigt PSV dat Donyell Malen dit seizoen niet meer in actie zal komen. De aanvaller heeft in Pittsburgh een lichte operatie aan zijn linkerknie ondergaan. Malen zal nog minimaal twee weken in de Verenigde Staten verblijven en keert dan weer terug naar Nederland om verder te herstellen.

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

malen elfrink nederland pittsburgh qatar sadilek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden (gewijzigd)
Da's mooi klote dit nieuws, erg balen voor hem zelf, EK op de tocht en ook voor PSV; de wet van Murphy?
+2/-0

 
7 maanden geleden
Volgens mij bedoel je Finagle's law. De wet van Murphy heeft hier niets mee te maken.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Murphy's law gaat hier wel degelijk op. In de zin dat als het eenmaal mis gaat, gaat het ook goed mis. Oftewel de hoek waar de klappen vallen. John & Mark hebben ons (PSV) erin gemanoeuvreerd, wie haalt ons eruit. Niet Toon in ieder geval, die speelt alleen maar mooi weer als het goed gaat.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Die min 1 heb je niet van mij, maar wat je beschrijft is dus niet Murphy’s law (als iets mis kan gaan, dan zal het uiteindelijk ook misgaan) maar Finagles law (“Anything that can go wrong, will—at the worst possible moment”).
+1/-0

 
7 maanden geleden
Mijns inziens gaan beiden hier op.
+1/-0

7 maanden geleden
Zonde voor Malen, zonde voor PSV, zonde voor oranje. Lammers zal 'n goede vervanger zijn voor PSV, misschien na een goed half jaar ook voor oranje.
+2/-1

7 maanden geleden (gewijzigd)
Dat zogenaamde verkeert neerkomen wat ze lieten zien was zijn enkel, waarom is hij dan aan zijn knie geopereerd? En de verslaggever maar roepen, kwam allemaal door verkeert neerkomen. Sterkte Donyell.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Volgens mij oversteekt hij zijn knie doordat hij uit balans landde, betekent dat de achterzijde n optater heeft gehad en wellicht wat (in)gescheurd is (banden of kapsel beschadiging)...
+1/-0

7 maanden geleden
Geen Malen is balen.
Het is ook wel een slecht seizoen tav de blessures van Lammers, Malen, en een Bergwijn die ook vaak niet fit is. En dan heb je nog een spits van 10 miljoen die een jaar aan zijn oude club is verhuurt om in vorm te komen.
Het ligt niet alleen aan Van Bommel.
+4/-1

 
7 maanden geleden
Klopt maar er zijn ook 5 ploegen in de competitie met minder tegengoals dan wij. Daar moet aan gewerkt worden. Hopelijk krijgt Faber en staf dat gerepareerd.
+2/-2

 
7 maanden geleden
Misschien dat een goede linksback de verdediging en aanvoer naar voren kan opfrissen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Volgens mij zit probleem veel dieper. Omschakeling tegen is continu gevaar omdat de organisatie dan een warboel lijkt. Schwaab ook geen schim van zichzelf terwijl Dumfries ook niet functioneert zoals vorig seizoen. Benieuwd hoe de nieuwe technische staf dit oplost. Ik zou veel compacter gaan spelen en vol voor de counter gaan.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Wouter, het ligt idd niet alleen aan van Bommel, maar deels zeker wel, ik heb het idee dus dat Bommel en JdJ helemaal niet op een golflengte zaten, tenminste niet zoals Cocu en Brands, en dat Toon niet kundig heeft "kunnen" ingrijpen, dus alle drie hebben gefaald in de club harmonie, Bommel had niet de positie om iemand te wippen dus werd hij het slachtoffer zoals normaalgesproken bij ieder organisatie, Ik denk dat Toon niet als trouble shooter geschikt is, zou Guus die eigenschap hebben?
+4/-0

 
7 maanden geleden
Ik denk dat Hiddink wel gaat kijken hoe de organisatie in elkaar zit, en wat er tav de scouting en aankopen verbeterd kan worden. Hopelijk kan zijn netwerk wat betekenen voor PSV.
+1/-0

7 maanden geleden
" De aanvaller heeft in Pittsburgh een lichte operatie aan zijn linkerknie ondergaan. "
Voor een lichte operatie hoef je niet helemaal naar Amerika te gaan. Dit is best wel pittig in Pittsburgh. In ieder geval van harte beterschap!
+1/-1

7 maanden geleden
Niks forceren, seizoen is toch voorbij. Hopelijk blijft hij nu volgend seizoen ook nog.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Dat is misschien wel het enige voordeel hiervan inderdaad, dat de kans groter is dat we hem volgend seizoen ook nog zien.
+2/-0

7 maanden geleden
Ik moet zeggen dat ik steeds minder zin heb in de 2e seizoenshelft. Al die overbodige "oefenpotjes" richting onvermijdelijke 3e plaats. Afzien. En wellicht nu & dan afzeggen.
+2/-0

7 maanden geleden
Hopelijk gaat ie niet forceren om het EK te halen.
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.995 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

achterop advocaat chelsea diemers discriminatie ehvdgxt fanstore feyenoord ginkel koen linssen mauro nederland nieren obispo onzin puma racisme rafa rosario schmidt sir skipper thuisshirt tinus tolerantie toprak vhtlsaw willy winkel