Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn twijfelgeval voor duel tegen VVV'

11 januari 2020 17:13 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Steven Bergwijn twijfelgeval voor duel tegen VVV"; image source: Pro Shots

Het is nog onzeker of PSV volgende week tegen VVV-Venlo kan beschikken over Steven Bergwijn. Dat weet Voetbal International te melden. Voor Sam Lammers en Konstantinos Mitroglou zal het duel sowieso te vroeg komen. Het is volgens Ernest Faber daarom niet uit te sluiten dat Noni Madueke zijn officiële debuut zal gaan maken in het eerste elftal. "Hij is brutaal, durft, maakt acties en heeft het in beide duels goed gedaan", aldus Faber. "Hij pikt het ontzettend snel op en presenteert zich zoals we graag zien."

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn vvv faber lammers madueke mitroglou

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Maakt toch niet uit. We hebben keus genoeg. Zag je vandaag ook weer tegen Eupen. Het loopt over van kwaliteit.
+2/-3

7 maanden geleden
Het zal niet.
+3/-1

7 maanden geleden
We moeten iemand hebben die de bal er in kan schieten.
Ze krijgen genoeg kansen... maar die gaan naast of de bal gaat te hoog.
Ze schieten tegen de keeper op, tegen de paal of op de lat.
Het mag iemand zijn uit het derde elftal van PSV, als die ze er wel in krijgt dan is het probleem opgelost.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Ja, hadden we maar een speler als Perreiro. Samen met Bergwijn en Ihattaren de enige met een fatsoenlijk schot. De rest zou bij rugby de bal nog niet tussen de palen krijgen. Maar lekker de niet scorende middenvelders opstellen om geen tegengoal te krijgen...
+3/-0

 
7 maanden geleden
Yep, ik zou Pereiro in deze situatie ook nooit verkopen; misschien hebben we mazzel dat zijn zaakwaarnemer de boel weer blokkeert...
+2/-0

7 maanden geleden
Zo kan ik nog wel wat twijfelgevallen opnoemen...willekeurige linksback twijfelgeval voor duel tegen VVV... Keeper twijfelgeval voor duel tegen VVV... Technisch directeur twijfelgeval voor duel tegen VVV... Algemeen directeur twijfelgeval voor duel tegen VVV...favoriet twijfelgeval voor duel tegen VVV...
+3/-1

 
7 maanden geleden
ReserveBelg, jij mag niet mopperen - jullie hebben twee keer gewonnen van PSV.
Eupen is een plaats met 19.000 inwoners, knap gedaan.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Ho ho, ik ben maar een ReserveBelg hè, ik sta niet in de basis...
+2/-0

 
7 maanden geleden
Jouw tijd is voorbij Santa Claus.
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Hoekwaardeklappenvallenpuntnl.Zonder Bergwijn Malen lijken we vrij tandenloos. Bergwijn,vaak de vader van een aanval,veel assists/goals. Malen veel goals. Ihattaren heeft een enorme klik met die 2,mist hun diepgang.Kan maar zo een punt of 6/7 gescheeld hebben in de competitie.Een voorhoede Ihattaren Bergwijn Lammers Malen ziet er veel beter uit dan Ihattaren Doan Bruma Gakpo(jochies van 17,19 en 2 verlegen nieuwelingen).
+2/-0

7 maanden geleden
Blijft kwakkelen met Bergwijn. Lijkt een beetje tussen zijn oren te zitten, zijn hele uitstraling dit seizoen straalt geen overtuiging uit. Hij zou moeten knallen en straks op het EK willen uitblinken. Niets lijkt daarop!
+3/-1

7 maanden geleden (gewijzigd)
Denk niet dat psv veel gaat winnen na de winterstop..als de selectie zo blijft.
Al onze spitsen geblesseerd en we missen doelpuntenmakers.
Bruma,Doan,Gakpo,Mo, laat je ze 34 wedstrijden spelen maken ze samen 10 tot 15 goals.
Middenvelders die niet kunnen scoren.
Ik zou Bryan linssen naar psv halen deze winterstop.
Heeft 11 goals gemaakt in 18 wedstrijden,29 jaar,deze zomer transfervrij ,koop je een harde werker die scoort en weinig kost.
+5/-0

 
7 maanden geleden
Bryan Linssen is een uitermate nuttige en slimme speler.
Plotseling duikt hij op voor in de aanval en maakt dan een belangrijke goal.
Begwijn, het ziet er allemaal gelikt uit wat hij doet, maar hij maakt veel te weinig doelpunten... een per 2 wedstrijden dan mag je blij zijn.
Bryan Linssen - die maakt elke wedstrijd een goal. Hij is moeilijk traceerbaar en plotseling verschijnt hij voorin vrij voor de keeper.
+3/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Bruma 15 miljoen en 3.5 miljoen salaris en denknik 5 goals over 34 wedstrijden.
Linssen 1.5 miljoen en 8 ton salaris en 15 goals..
Als psv zijnde kun je een gok wagen met een speler 5 tot 8 miljoen euro zoals Ramselaar,Maher,Pereiro etc.
Maar als je 15 miljoen en 3.5 miljoen salaris gaat betalen moet je een zekerheidje kopen en niet redeneren zoals de JdJ,wij denken dat de eredivisie hem wel ligt en weer gaat scoren.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Precies Linssen zal niet al teveel kosten en brengt wel winnaarsmentaliteit mee. Wat het veelal ontbreekt in deze onevenwichtige selectie.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Vergeet je ook Romero niet? Die zit ook nog ergens weg te kwijnen op de bank in Argentinië...
+2/-0

7 maanden geleden
De verdediging is het fundament van een elftal. Als het fundament rot is kan PSV trainen wat het wil maar wordt het nooit beter. Een goede verdediging geeft een elftal rust en vertrouwen. Nu is het elke week bibberen en beven achterin en dat is funnest voor het vertrouwen. Uit de jeugd komt aanvallend talent genoeg (Mo, Gakpo, Mandueke). Wordt er in de jeugd niet gescout op verdedigend talent? Ook bij JPSV is het bij de verdedigers droevig gesteld. Alleen Brenet en Teze zijn uit de jeugd doorgestroomd. Is Jordi de Wijs geen optie? Steunpilaar bij Hull City in het Championship. Slechter dan die brassers die er nu staan kan het niet.
+2/-0

 
7 maanden geleden
De organisatie goed neerzetten kun je wel trainen. Met Dumfries international, viergever ervaring en Baumgartl als Duits jeugdinternational aangevuld met Schwaab die bij ons ook al kampioen is geworden moet je beter kunnen dan we nu doen. Lb is een probleem en we zullen nooit weten of Lato daar iets had kunnen betekenen. Komt die Zwitser heb je op papier een voor eredivisie begrippen uitstekende verdediging. Zonder goede onderlinge afspraken en zonder goede training zal het echter los zand blijven.
+2/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Mee eens, duidelijke afspraken maken en nakomen, dat scheelt al heel veel, een echte LB ook...
+1/-0

7 maanden geleden
Van Bommel lijkt flink overhoop te hebben gelegen met de medische staf van PSV.
Nu komt langzaam naar buiten waarom Van Bommel niet meer houdbaar was bij PSV.
https://www.nrc.nl/nieuws/2020/01/10/dokter-van-bommel-de-clash-tussen-de-coach-en-de-medische-staf-van-psv-a3986450link
+1/-0

 
7 maanden geleden
Zolang op en top (ex) topsporter(s) als van Bommel iets over welke afdeling dan ook te zaniken heeft (hebben) moet Toon misschien niet teveel meer over dat topsportklimaat van hem wauwelen maar de organisatie verder verbeteren. Neem zo'n juridische afdeling binnen PSV: die winnen geen enkele zaak in Zeist terwijl van Benthem van Feyenoord in Zeist alles en iedereen continu weg tikt.
+1/-0

7 maanden geleden
Zorg eerst maar een keer dat we de nul houden door Ruiter op te stellen. Unnerstall is gewoon van VVV niveau en Zoetbis al 2 jaar uit vorm. Tot nu toe is Ruiter nog de meest stabiele keeper.

Daarvoor moet een verdediging komen te staan die zich richt op de primaire taak en dat ia verdedigen. We hebben geen back nodig die denkt dat hij een spits is!
+2/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad antonh baumgartl bergwijn besmettingen bok bommel brands breedte bruma doan dumfries gakpo guti hendrix ihattaren jdj jong lammers madrid madueke malen mauro middelmaat obispo paniek rodriguez rosario schmidt uswilly