Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gastón Pereiro niet in actie bij PSV zolang transferperiode nog loopt'

17 januari 2020 15:08 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Gastón Pereiro niet in actie bij PSV zolang transferperiode nog loopt"; image source: Pro Shots

Gastón Pereiro zal deze maand niet in actie komen voor PSV. Dat gaf trainer Ernest Faber vrijdagmiddag aan op de persconferentie en werd opgetekend door het Eindhovens Dagblad. Zolang de transferperiode nog loopt zal de Uruguayaan buiten de wedstrijdselectie gehouden worden. PSV is zelf al akkoord met Cincinnati FC over een transfer, maar zaakwaarnemer Paco Casal houdt vooralsnog een transfer naar de Verenigde Staten tegen.

Meer op ED.nl




Tags

pereiro casal cincinnati faber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik snap die hele Pereiro niet. Hij is een volwassen vent geworden en je laat je zo ringeloren door een hond van een zaakwaarnemer. Weg met hun beiden en nooit meer zaken mee doen. Pereiro is best een leuke voetballer maar nooit constant geweest.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Goede voetballer. Ik vergelijk hem met Luc Nilis.
+1/-4

 
4 jaar geleden
Doe dat maar niet. Pereiro komt niet eens een heel klein beetje in de buurt van Nilis.
+7/-0

4 jaar geleden
Jammer, want tegen Ajax hebben wij Pereiro nodig.
+2/-2

4 jaar geleden
Ongelooflijk , ik kan mij geen speler voor de geest halen die zo met zich laat sollen. Hij heeft een geweldig schot in de benen maar is zestig minuten onzichtbaar in een wedstrijd. Als hij zich wat meer in zou zetten zou hij een geweldige speler kunnen zijn. Kan me ook niet voorstellen dat er een club is die hem in wil lijven als basisspeler. Philip , Mark en nu ook Ernest heeft hij in ieder geval niet kunnen overtuigen en terecht. Vraag me af wat hij zelf eigenlijk wil en zijn zaakwaarnemer.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Die jongen is veel te goed... hij laat met zich sollen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage