Transparent
Inloggen
Sluiten

Boudewijn Zenden definitief als assistent-trainer bij eerste elftal van PSV

22 januari 2020 15:16 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Boudewijn Zenden definitief als assistent-trainer bij eerste elftal van PSV; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat Boudewijn Zenden definitief wordt toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. Op verzoek van zowel interim-trainer Ernest Faber als technisch manager John de Jong gaat hij nu in een prominentere rol bij de A-selectie werken. "Hij gaat ook tijdens wedstrijden op de bank plaatsnemen", aldus De Jong. "Boudewijn is vanaf heden voltijd lid van de staf en daar zijn we blij mee."

Ook Faber is content met de beslissing. "Boudewijn loopt al heel wat jaren in het topvoetbal mee. Eerst als speler, vervolgens in een ondersteunende rol als assistent-coach of specialistisch trainer. Ik ben er erg blij mee dat hij bereid is om zijn werkzaamheden nu uit te breiden", zo geeft hij aan.

Meer op PSV.nl


Tags

zenden faber jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Apart dat René Eijkelkamp vorige week nog aangaf dat hij bij de staf was gehaald als vervanger van Zenden. Snapt iemand het nog?
+2/-2

 
9 maanden geleden
Ja hoor, het is heel simpel, Den Haag heeft een banencarrousel, en die heeft PSV ook. Ons kent ons!
+1/-0

 
9 maanden geleden
Eijkelkamp is tijdelijk toegevoegd, gaf ie zelf toch ook aan?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Dan is Zenden dus tijdelijk vervangen door Eijkelkamp, maar toch niet vervangen, want hij blijft. Is dat dan logisch?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat was Zenden ook tot in ieder geval de winter. Volgens mij zou hij er vervolgens over gaan nadenken. Het bleef stil totdat Rene vorige week tussen de regels door bij zijn aanstelling aangaf dat hij Zenden ging vervangen. Volgens mij is er iets niet goed gegaan in de communicatie.
+1/-2

9 maanden geleden
Nepotisme viert hoogtij. Enge kliekjesvorming richt PSV te gronde. Guus, werk aan de winkel!
+2/-1

 
9 maanden geleden
En je dan tot Guus wenden. Is dat niet ironisch? Dat is nepotisme ten top.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Guus staat boven alle partijen. Onbetwist alltime PSV hero & clubicoon. Potentieel dé redder van PSV.
+2/-3

 
9 maanden geleden
Dat is reden te meer om vertrouwen te hebben in de huidige ontwikkelingen. Het lijkt me dat Hiddink zich weer wat nadrukelijker met de zaken bemoeid. We moeten deze nieuwe staf onder leiding van Faber dan ook even de tijd geven dit team weer op de rails te krijgen. De tekortkomingen in het spel zitten zo diep dat je dat niet in een wedstrijd of 2 krijgt omgedraaid. Het enige wat we nu kunnen doen is een paar maanden doorbijten en dit team de kans geven onder deze nieuwe staff. Over een paar maanden kan er dan echt doorgeselecteerd worden, indien nodig zowel in de spelersgroep als organisatie. Het is even niet anders. Alle grote woorden en daden voor die tijd zouden puur paniekvoetbal zijn. En waarschijnlijk de vernietiging van geld dat we in de zomer beter kunnen gebruiken.
+2/-0

9 maanden geleden
Wat een zooitje. Eerst werd Rene Eijkelkamp nog toegevoegd. Nu weer Boudewijn Zenden. Guus, ga de zaak maar eens reorganiseren.
+3/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Voor sommigen moeilijk te begrijpen lijkt het wel.
+4/-1

9 maanden geleden
Ik heb daadwerkelijk het idee dat ze het bij PSV de weg kwijt zijn. Voor 17 wedstrijden halen ze allemaal mensen bij die PSV echt niet beter gaan laten voetballen. Waarom krijgt Faber dit allemaal voor elkaar? Wat als straks een ander trainer komt, wat moeten ze dan ,met al die mensen? Hadden ze nu maar een tijdelijk ervaren trainer gehaald, want ik heb het idee dat Faber het gewoon niet weet hoe hij PSV weer uitwedstrijden kan laten winnen. Thuis wint PSV wel, maar dat kunnen ze ook wel zonder een trainer op de bank. Gerbrands en de Jong, jullie zijn de volgende die Eindhoven moeten verlaten. Wat een bende hebben jullie dit seizoen gehaald en gemaakt.
+2/-2

9 maanden geleden
Eindelijk een flinke brok ervaring erbij.
Het is toch om te janken wat daar allemaal kan gebeuren. Zomerschoonmaak !
+1/-0

9 maanden geleden
Dit moet een tijdelijke dus noodoplossing zijn, de nieuwe trainer gaat natuurlijk zijn eigen staf samenstellen, zo is het toch altijd?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Zenden erbij omdat hij zowel Spaans en Frans spreekt? Daar heb je denk ik meer aan dan het Spaans van Hesp die al in het Nederlands niet fatsoenlijk kan communiceren.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Frans ? Voor Boscagli ? Die hoeft maar 1 woord te verstaan: sortir
+1/-0

9 maanden geleden
Zenden is niet bepaald mijn favoriete type. Maar goed, ik geef het even een kans. Ik kan ook huilend over de grond gaan rollen, maar dat doen er al genoeg hier.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Ik denk van het lachen :-)
+3/-0

 
9 maanden geleden
Nou met die wazige acties van Toon & Johnny is het lachen wel aan het vergaan.
+2/-2

9 maanden geleden (gewijzigd)
Jongens, wat n gezeik weer, daar is ons PSV echt niet mee gediend.
Zenden heeft voetbal kennis, zat er al bij en nu definitief voor rest van het seizoen.
Oké communicatie kan beter, maar dat is nu ff minder belangrijk. Zenden is financieel onafhankelijk, spreekt idd zijn talen en kan dus tegengas geven. Dat is toch waar zoveel kritiek op kwam? terecht overigens, maar laten we deze TS nu wat ruimte geven; kritiek kan later alsnog; hier moeten we het voorlopig mee doen; ik heb vertrouwen in Faber, Hiddink, Eikelkamp en Zenden; Hesp moet alleen de keepers scherp maken, verder niks laten doen.
Belangrijkste is dat spelers vertrouwen opdoen en in vaste patronen gaan trainen en spelen. NAC en Twente zijn mooie duels daarvoor...
+3/-0

9 maanden geleden
Dus nu als assistenten: eijkelkamp, adil ramzi en zenden?
+1/-0

9 maanden geleden
De technische leiding is net zo zonder charisma als alles in het team.
Er is nergens een leider, niet op het veld, niet in de stad, niet in het bestuur.
Met deze trainers en coaches gaat er helemaal niks veranderen meer en staan we over een week of drie onder de play-off lijst.

Faber gaat vrolijk door op de van Bommel manier. En is niet instaat enig vertrouwen in deze groep te brengen.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Familie doorsnee en slappe hap... iedereen is gelijk de uitstraling van Toon Gerbrands:
sympathiek, zachtaardig en soft.
Niemand wordt boos - niet in het veld, niet op de bank en ook in niet bij het bestuur.
Guus Hiddink is niet de persoon die met de vuist op tafel kan slaan.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Boudewijn Zenden zit onbeweeglijk op de bank naast Faber... dit soort mensen heeft PSV het liefste, mensen die niks zeggen en vriendelijk ja-knikken.
Dick Advocaat moeten ze niet in Eindhoven - hij doet zijn mond open en zegt precies wat er moet veranderen bij PSV en het zachtaardige bestuur.
Rene Eijkelkamp komt uit het noorden, hij is eerlijk en zegt waar het op staat... hij wordt geacht ook zijn mond te houden.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Ouwe jongens krentenbrood werkt niet. Waarom stoot de directie zich meerdere malen aan dezelfde steen. Ga opzoek naar iemand met de juiste kwaliteiten en niet naar mensen die PSV een warm hart toe dragen. Op deze manier kan je net zo goed iemand van de tribune aftrekken en het assistent maken. Hetzelfde geldt voor Hesp en Faber, Kwalitatief Uitermate Teleurgesteld.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.990 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antognoni baumgartl bruma daguardo dest emmen eran eredivisie feyenoord fox giancarlo gokken groningen hag handsbal jong katzav knvb martinez mededelingen mura philipp rkc schmidt sir teze tinus vhtlsaw wolfsburg zahavi