Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV nadert vraagprijs Crystal Palace met tweede bod op Patrick van Aanholt'

28 januari 2020 07:31 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV nadert vraagprijs Crystal Palace met tweede bod op Patrick van Aanholt"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat PSV Patrick van Aanholt wil vastleggen als nieuwe linksback. De club heeft zelfs al een bod uitgebracht bij Crystal Palace. De international van het Nederlands elftal zou naar verluidt tussen de zeven en tien miljoen euro moeten kosten. Het eerste bod van PSV zou aan de lage kant zijn.

Van Aanholt speelde ook in de jeugdopleiding van PSV, maar vertrok op zestienjarige leeftijd naar Chelsea. Sinds 2017 speelt hij bij Crystal Palace.

Update 27-01 01:08: Patrick van Aanholt staat open voor een terugkeer bij PSV. Dat onthulde Jack van Gelder zondagavond op Ziggo Sport in het programma Rondo. "Hij heeft ons net laten weten dat hij geïnteresseerd is in PSV en nadenkt over de aanbieding", aldus Van Gelder.

Update 28-01 0:22: PSV is bereid om acht miljoen euro te betalen voor Patrick van Aanholt. Dat meldt De Telegraaf. De linksback van Crystal Palace wordt gezien als een directe versterking. PSV is in afwachting van het vertrek van Steven Bergwijn. Op moment als een akkoord wordt bereikt met Tottenham Hotspur wil de club meteen doorpakken en de verdediging versterken.

Ook Ricardo Rodríguez is nog altijd in beeld. De zaakwaarnemer van de Zwitsers international richt zich echter op financieel aantrekkelijkere aanbiedingen.

Update 28-01 07:31: PSV heeft volgens Voetbal International een tweede bod uitgebracht op Patrick van Aanholt. De club heeft 9 miljoen euro geboden voor de linksback, terwijl Crystal Palace 10 miljoen euro wil hebben. Vertegenwoordigers van de vereddiger waren afgelopen weekend al in Nederland om te onderhandelen over de persoonlijke eisen van Van Aanholt.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

aanholt palace gelder aantrekkelijkere bergwijn chelsea jack nederland rodriguez rondo telegraaf tottenham vereddiger ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Van Aanholt is een prima speler en is een aardige transfersom ook waard. Nu proberen om Bergwijn goed te verkopen.
+6/-0

 
Idd Bergwijn naar tevredenheid laten gaan is het beste voor beide partijen, heeft geen zin te gaan rommelen, schiet niemand iets mee op want aan het blijven of niet verander je niks, aan contract houden in deze situatie zou alles nog erger verstoren.
+2/-0

4 jaar geleden
Die komt ook niet.... ze bedenken zich allemaal op dit moment! En terecht! En alleen een linksback is niet genoeg.... meer hoef ik niet te zeggen
+2/-1

 
Hoe kunnen we jou nou eens een positieve kijk in het voetballeven geven? Een linksback om mee te beginnen? Daarna volgt de rest? Kan toch niet allemaal tegelijk.
+7/-1

4 jaar geleden
Probleem linkervleugelverdediger is dan opgelost.Voorin en op het middenveld is een gebrek aan scorend vermogen dus dat moet ook opgelost worden.Ik betwijfel of Van Aanholt naar PSV komt.Speelt regelmatig bij Palace en hij verdiend daar veel meer.Waarom zou hij dan naar PSV willen komen?
+3/-0

 
4 jaar geleden
Wil zn kinderen in Nederland laten opgroeien blijkbaar.
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Knap staaltje scoutingswerk weer. Man man wat een armoede. Directie vertrek en snel. Verdomme er moeten 6 spelers komen. Middenveld en voor is het net zon groot drama. Stel maar een trainer aan voordat hij het niet in van aanholt ziet zitten. De club is ter ziele
+3/-3

 
En de zes die dan overbodig raken? Koop jij ze?
+3/-2

 
 
Jij dekt de schade, daar vertrouw ik dan op;-)
+5/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

4 jaar geleden (gewijzigd)
Speelt als ie fit en in vorm is in de PL en zit al bij oranje. Waarom zou die in godsnaam bij dit zooitje ongeregeld willen horen hier. Er waren tijden dat dit soort jongens haalbaar waren, nog niet zo lang geleden. Maar spelers zijn niet achterlijk. Die kijken ook wat er hier rondloopt en waar ze in terechtkomen.

Maar het is al vaak zat gezegd: optelsom is helder, dramatisch aankoopbeleid, worden logischerwijs opgevolgd door dramatische prestaties met als logische conclusie dat spelers met potentie wegwillen en interessante spelers wegblijven. PSV is in alle opzichten aan een vrije val bezig. En je staat met de rug tegen de muur, dus moet waarschijnlijk Bergwijn voor veel te weinig laten gaan.
+2/-4

 
4 jaar geleden
Voeg daar ook even de dramatische keuze in onervaren anti voetbal trainers aan toe en je weet waarom we nu staan waar we staan. Gelukkig is er nog voldoende talent aanwezig om met een positieve blik naar de toekomst te kijken, maar als je bedenkt wat een team we enkele jaren geleden hadden met Depay, Wijnaldum de Jong en Guardado is het wel een wonder dat we het niveau zo vreselijk ver af hebben kunnen laten zakken. Toen zaten we in ieder geval een stuk dichter tegen de top 32 aan. Wat een onvoorstelbaar wanbeleid de afgelopen jaren!!
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik kan me gewoon niet voorstellen dat PSV dergelijke bedragen betaalt voor een jongen van zijn leeftijd. Vrees dat deze transfer, om financiële redenen, niet gerealiseerd zal worden.
+2/-1

4 jaar geleden
Jack van Gelder heeft het in het verleden wel vaker helemaal mis gehad met zijn scoops. Afwachten..
+1/-0

4 jaar geleden
Is 29 jaar en geblesseerd.
Dat moet je toch niet willen.
Versterkingen moeten er meteen staan,anders maar geen lb en in de zomer verder kijken.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Is inmiddels weer fit, meen ik..
+2/-0

4 jaar geleden
Viergever doet het niet slecht op de linksback positie. Maar van Aanholt mag van mij komen.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Iedereen zegt wel dat het geen verschil maakt tussen Van Bommel en Faber, maar ik begrijp niet dat Van Bommel geen één keer heeft gespeeld met Viergever als linksback of Hendrix als linksback. Ik blijf er bij dat dat Van Bommel teveel vasthield aan dezelfde spelers, waar andere spelers niks fout mochten doen konden teveel spelers blijven falen. Dus het is nu een beetje makkelijk van de media om te zeggen dat de trainerswissel een domme zet was. Zij schreeuwden het hardst om het hoofd van Van Bommel en het liefst uiteraard de hele directie zodat de huidige paniek nog groter was...
+5/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Juist, maar logisch nadenken en even relativeren kost energie...

Het is volkomen terecht dat van Bommel eruit gegooid is, voelde zich belangrijker dan de club en maakte meer kapot bij PSV dan alleen maar slechte resultaten te halen.
+2/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Je kunt je ook afvragen waarom Faber niet met deze achterhoede begon tegen NAC. Er is wel degelijk iets veranderd sinds Faber het heeft overgenomen: we winnen inmiddels thuis niet meer van rechterrijtje clubs. Daarbij wil ik niet zeggen dat van Bommel persee moest blijven. Ik had liever gezien dat zijn staf afgelopen zomer verzwaard was, Ook vorig seizoen bakten we er uit niks van en leek van Bommel veels te lang vast te houden aan bepaalde keuzes.

Inmiddels lees ik dat PSV €7m geboden zou hebben voor van Aanholt: is de paniek zo groot dat we maar een dergelijk bedrag bieden voor iemand zonder restwaarde?
+1/-2

 
4 jaar geleden
Uit alles wat ik zie en lees lijkt het wel zo dat Van Bommel soort despoot was die alles en iedereen de baas wilde zijn.
Ik denk dat hij achter de schermen nog veel aan het stoken is.
Als Ihataren niet bijtekend weet ik wel aan wie dat ligt...
Van Bommel ....
+1/-0

nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Van Aanholt is geen slechte maar ook geen wereldtopper. Ik was toevallig laatst bij Palace wezen kijken, ergens in 2019. Hij doet het niet verkeerd hoor maar Palace is een elftal dat alles blind naar voren knalt.
Wat is me vooral afvraag is: moet PSV 10 miljoen neerleggen voor een speler die volgend jaar 30 wordt? Dan heeft hij dus geen restwaarde meer.
Daarnaast verdient hij bij Palace echt wel zeker 2 miljoen netto per jaar. Moet PSV hierin meegaan??
Ik weet het niet hoor, Viergever is ook best een aardige linksback.
+3/-1

 
4 jaar geleden
10 miljoen? Dat gaat er niet betaald worden voor van Aanholt.
+3/-0

 
Heb maar Ginneschrik, er word hier en daar ook geopperd om Viergever centraal links achter te posteren, en tien milj is wel aan de dure kant, als er daar wat aan gedaan kan worden bvb 7milj dan is de eerste jaarsalaris meteen safe, 29 jaar hoeft geen obstakel te zijn voor zo´n speler, hij brengt een karrevracht ervaring mee, er hoeft aan zo´n speler geen latere handelswaarde aan verbonden worden, dat doe je met de jongeren die zich aan zo´n speler kunnen optrekken, das ook de moeite waard in je selectie te hebben.
+3/-0

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden (gewijzigd)
Tweede bod is al 9 miljoen dus ik zit er niet ver naast met 10. Tel daarbij op een 3-jarig contract a minimaal 2 miljoen NETTO per jaar dan zit je al op een investering van 9+10 miljoen (bruto) = een kleine 20 miljoen. En als zijn contract klaar is dan levert hij nada meer op.
Natuurlijk, Van Aanholt is een prima linksback maar ook geen wereldtopper. Als hij dat wel was geweest had hij niet jaren bij Sunderland of Palace gespeeld onder het oog van Liverpool, City etc.
Hoorde gisteren Kraay zeggen dat PSV nog een groot gedeelte van de Bruma-transfer moet afwerken. Als dat zo is dan zou ik oppassen met al die miljoenen te verbrassen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Gewoon de Betis-variant inzetten. We zijn blut. Nemen ze hem maar terug.
+1/-0

4 jaar geleden
V Aanholt is een goede speler, absolute versterking. Maar 9 miljoen is wel weer veel voor een 29 jarige met een 1 jarig contract. Die zal nooit meer doorverkocht worden.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Ik lees €7m maar dan nog deel ik je conclusie. Zou dat niet op paniek duiden?
+3/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja dit is paniek, ik vermoed dat jdj ontslag vreest. LB is het grootste probleem momenteel dus een goede speler kan hem nog redden. Ik vind 5 miljoen echt de max, maargoed onderhandelingen over de prijs is niet de sterkste kant van psv momenteel. Baum, Bruma en Doan zijn voor teveel gekocht. Ik hoop ook nog op een creatieve CM langs Hendrix en een scorende LA omdat Bergwijn wegvalt. Affelay loopt op z'n laatste schoenen en Rosario kan echt niet meer. Dit is nodig anders moeten we ook voor Europees voetbal gaan vrezen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Zijn dat niet de posities waarvoor de hele wereld versterkingen zoekt? De timing is verre van ideaal lijkt me
+1/-0

4 jaar geleden
Hendrix naast Viergever in Cenrtum en van Anholt linksback... dan wordt het nog wat ...
Schwaab en Baumgartl kan echt niet....
+1/-1

 
4 jaar geleden
Van allemaal rechtspoten dan maar naar allemaal linkspoten? Aub niet zeg.......Gewoon Dumfries - Baumi/Schwaab - Viergever en nieuwe linksback maar doen?
+1/-2

 
4 jaar geleden
Dat lijkt mij ook het beste. Die Baumgartl zou toch iets moeten kunnen en beter dan Schwaab zijn
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik vond Baumi, tot het moment dat hij op de linker centrale verdediger positie terecht kwam, samen met Viergever naar behoren presteren.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Dat lijkt mij ook het beste. Die Baumgartl zou toch iets moeten kunnen en beter dan Schwaab zijn
+1/-0

4 jaar geleden
Ik denk dat dit toch echt onze beste optie is op dit moment, tenzij je Angelino nog een half jaartje kan huren. Van Aanholt wil naar het EK, heeft eredivisie ervaring, kan een hoger niveau aan (PL). Vraag is alleen waarom hij zelf deze stap zou maken. Wellicht onzeker over eigen basisplaats bij Palace door Riedewald.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Niet bang voor Riedewald, die speelde voorheen nooit. Privéomstandigheden geloof ik. Wil terug naar Nederland.
+1/-1

 
nieuws-redacteur 4 jaar geleden
Hij wil graag terug naar Nederland, is daarnaast een Brabander, opgegroeid bij PSV. Nee, dat zit allemaal wel goed. Grotere zorg is het financiële plaatje. Het is eigenlijk voor PSV onverantwoord om een investering van 20 miljoen te doen (Transfersom plus salaris over drie jaar) en dan geen gegarandeerde restwaarde te kunnen boeken.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het gaat om de balans in het elftal. Als zulk soort spelers er voor zorgen dat het team als geheel beter presteert, dan gaat de transferwaarde van andere spelers omhoog.
+1/-0

4 jaar geleden
Aardig wat geld voor een blessuregevoelige speler op leeftijd. Ik hoop dat dit een groot succes wordt, de tijd zal het leren....
+1/-0

4 jaar geleden
Haal Angeliño terug ! Zit daar een beetje op de bank weg te kwijnen. Is dat nou zo moeilijk ? Die kan je ook voor 8 miljoen kopen hoor. Staat er meteen.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi