Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn en Gastón Pereiro ontbreken op training vanwege aanstaande transfers

28 januari 2020 10:54 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Steven Bergwijn en Gastón Pereiro ontbreken op training vanwege aanstaande transfers; image source: Pro Shots

PSV bevestigt via de officiële website dat Steven Bergwijn en Gastón Pereiro ontbreken op de training dinsdag. Bergwijn heft van de club toestemming om naar Engeland te reizen met oog op een aanstaande transfer, terwijl Pereiro niet meetraint in afwachting van het afronden van een transfer.

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn pereiro afronden engeland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Diep triest hoe dit afloopt. Twee enorme talenten op zo'n manier verkopen is echt zonde en nogmaals, triest. Van Bergwijn had ik meer verwacht. 11 jaar speler van psv en dan je club zo in de steek laten op een wedstrijddag. Waarschijnlijk een spel van zijn agent, maar juist van een speler met psv hart verwacht je meer dan als een robot naar zijn agent luisteren. Ik gun hem deze transfer, maar niet op zo'n zielige manier. Dit doet me pijn als psv supporter. Wat dit betreft, kan hij nog eens leren van Depay, Afellay, van Nistelrooij, van Bommel en vele andere die hem voor zijn gegaan.
+8/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Afellay liep volgens mij hier bijna gratis de deur uit, neemt niet weg dat hij zich wel tot het laatste moment heeft ingezet voor PSV
+2/-1

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Nou nee, die had aflopend contract met als Pereiro nu en vertrok met volledige toestemming van PSV - en na 4 kampioenschappen - voor 4 mln naar dat nichterig Barça in de winterstop van 2005/2006.

Barcelona nam wel Cocu (1998) en van Bommel (2005) gratis over van ons, dankzij Feyenoord supporter Jansen (zaakwaarnemer), omdat ze uit het contract liepen.
Gelukkig waren ze alledrie bereid terug te komen en zijn mede daarom nog steeds ALS VOETBALLER een clubheld.

Hoop dat Bergwijn ook zo'n speler is...
+2/-1

 
6 maanden geleden
Je geheugen laat je in de steek. Afellay liep voor een fooi de deur uit en wilde het laatste bekerduel tegen Roda niet spelen omdat hij met het oog op de naderende transfer bang was voor een blessure. Van Bommel vertrok zelfs helemaal transfervrij. Bergwijn daarentegen levert de club gewoon dik 30 miljoen op. Stevie bedankt.
+1/-0

6 maanden geleden
Zou toch wel mooi zijn als Pereiro nog verkocht wordt. Pereiro is zo'n voetballer die steeds beter werd in de ogen van het publiek als hij op de bank zat. En dan kwam hij weer eens van de bank af en scoorde hij een goal Feyenoord of Ajax en was het onze redding... Heel makkelijk om de 4 wedstrijden die daarna weer volgden te vergeten waarin hij onzichtbaar was. Ik hoop echt dat PSV deze winter investeert in twee gasten met karakter die het vuur uit hun reet lopen en de beuk erin gooien als het nodig is.
+3/-0

6 maanden geleden
Bergwijn krijg toestemming om naar Engeland te gaan hij was er toch al ?? Wie is de baas psv dus allang niet meer ..!!! En wat een fooi 30 miljoen JDJ ook hier ben je voor gezakt..
+2/-1

 
6 maanden geleden
30 miljoen voor een speler van de nummer 5 uit de eredivisie die geen indrukwekkende cijfers kan overleggen. Memphis was veel verder en leverde slechts 4 miljoen meer op.
Gewoon een prima deal.
+8/-1

 
6 maanden geleden
De enige die gezakt is is Bergwijn. PSV is natuurlijk wel in een houtgreep terecht gekomen door deze actie. PSV is gewoon gegijzeld geraakt door zijn werkwijze. Bij PSV blijven was natuurlijk geen optie meer. Het is of verkopen of blijven. Maar als je hem niet verkocht zou hebben dan zou die in de zomer nog veel minder waard zijn geweest. Want na dit hele gebeuren zou spelen helemaal geen optie meer zijn geweest.

PSV is gewoon gepiepeld. Ik zeg strik erom, wegwezen en dat die zich bij PSV nooit meer laat zien. Bergwijn is gewoon een matennaaier.
+6/-0

6 maanden geleden
Maar wat nu, weer goals en assist weg met deze 2.
Wie moet ze nu gaan maken?bruma heeft er 33 gemaakt in 220 wedstrijden dus die loopt 1 op 7.
Lammers zal nog tijd nodig hebben,Gakpo en Ihatarren en Doan zijn ook geen goaltjesdieven.
Ben benieuwd.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Mee eens. De selectie wordt qua creativiteit ook zeer 1 dimensionaal. Lijkt me niet de juiste periode om spelers voor veel geld te kopen....
+3/-3

 
6 maanden geleden
Psv moet nu slim zijn en die dure van Anholt laten waar ie is.
2 of 3 spelers huren die ergens op de bank zitten en tov het Ek toch minuten willen maken.
Grootste probleem is de linksback positie niet.
Een snelle paser en doelpuntenmaker op het middenveld en aanvallers erbij .
Linssen,29 jaar ,heeft nog half jaar contract dua goedkoop,staat er meteen en scoort.
+2/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
In kader van de toekomst zou ik Van Aanholt wel halen; oranje speler, ruime PL ervaring, ook jeugdspeler hier geweest; wil graag (vermoedelijk door privé omstandigheden), pakken, veel power!

Gezien de huidige staat zou ik Linssen wel goede zet vinden, want idd staat er meteen een kan doelpunten scoren...

Doorpakken nu, ook met het oog op volgend seizoen... wat denk je dat interessante spelers dan niet duur zijn?

Ijzer smeden als het heet is, nou en heet is het wel😉
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Wat Linssen betreft ben ik met je eens , die zou ik ook halen, Aanholt zou ik ook halen . Het probleem is JdJ , weet die wel wat doorpakken is ? Hij laat zich steeds maar weer de kaas van het brood eten.
+1/-0

6 maanden geleden
En met alleen van Aanholt gaan we het niet redden hoor, die is trouwens nog geblesseerd ook nog..... huren van Strootman misschien ook nog, met optie tot koop, van Ginkel? Maar die is niet fit.... en we hebben doelpunten nodig😱
+1/-1

 
6 maanden geleden
Het gedrag van Strootman kun je vergelijken met Berghuis en die wilden we niet om die reden.
+2/-0

6 maanden geleden
Dit verdiend de schoonheidsprijs wel. De één heeft een klote zaakwaarnemer en de ander is gewoon een jankerd,!
+2/-0

6 maanden geleden
OT: aangezien Stevie graag naar grote club wil en niet meer echt gemotiveerd is (treurig, maar maatschappelijk probleem) is 32 en mogelijk nog wat meer later en redelijke prijs.
Ok onder ogen zien wat PSV nu presteert: niets, ook met Bergwijn en dat gaat niet veel beter worden in dit seizoen, dus prijskaartje kon alleen hoger worden dankzij heel goed EK...
Dan ga je teveel gokken ipv verstandig handelen. Vind ook dat hij wel potentieel minimaal 40 waard is, maar gezien de staat van PSV nu niet.
Als je Pereiro voor 4 mln kan verkopen, dan doen, anders erbij houden ivm scorend vermogen.
Anders wordt het als je bv Linssen gaat halen, dan lekker verkopen voor 2 a 3 mln.
+1/-1

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Als onze scouting met niks beters dan Linssen kan komen dan zou ik die gehele afdeling wegsturen. Onze reputatie op het gebied van binnenlandse transfers is niet bijzonder.
+3/-3

 
6 maanden geleden
Ik wist niet dat wij tot de scouting behoorden😂😂😂
+2/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Linssen heeft nu wel wat veel PSV ers momenteel niet hebben , de drift om te scoren en bovendien een stevige gast, een krachtvoetballer die ook in staat is anderen te laten scoren. Ik zie hem graag komen , hadden ze veel eerder moeten halen. Onze scouting komt met niets dat is het probleem , we hebben nog maar enkele dagen.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Volkomen eens. Zou een aardige speler zijn om als back-up te hebben, helemaal als hij transfervrij is binnen te halen na dit seizoen. Meer ook niet. Op moment als je met dit soort spelers in de basis wil/moet gaan spelen ben je wel heel diep gedaald.
+3/-0

6 maanden geleden
Gelukkig hebben wij Bruma nog.
+1/-2

 
6 maanden geleden
Oh ik wist niet dat in alle stilte Jeffrey binnen gehaald is...
+1/-0

6 maanden geleden
Steven zie ik via een omweg bij Ajax belanden. Die komt op de reservebank terecht bij T H. Steven is een goede speler maar heeft te weinig laten zien bij ons. We krijgen er een goede prijs voor en laten we hopen dat er goede afspraken gemaakt worden zodat wij er straks ook nog iets aan over houden.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Dat zou mij inderdaad ook niks verbazen, die zit anderhalf seizoen op de bank in London, want veel te licht voor de PL, en verkast dan alsnog naar A'dam.
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal