Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Ricardo Rodríguez voor half jaar gehuurd

30 januari 2020 21:03 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Ricardo Rodríguez voor half jaar gehuurd; image source: Pro Shots

PSV heeft de komst van Ricardo Rodríguez officieel bevestigd. Via de officiële website meldt de club dat de Zwitserse linksback tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van AC Milan. Rodríguez wilde vertrekken uit Milaan omdat hij dit seizoen nauwelijks in actie kwam en hij ritme wil behouden met oog op het EK van komende zomer.

Technisch manager John de Jong is blij met de komst van Rodríguez. "Na het vertrek van Toni Lato heeft onze selectie geen specifieke linksback meer", aldus De Jong. "We hebben wel een aantal spelers die deze positie in kunnen vullen, maar versterking is gewenst. We wilden graag een specialist mét ervaring. Rodriguez voldoet volledig aan dat profiel."

Meer op PSV.nl




Tags

rodriguez jong lato milaan milan specialist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Knap dat dit gelukt is. Mij benieuwen wie Perreiro en Bergwijn komen vervangen, morgen zullen we het weten. De Jong zal niet veel slapen vannacht.
+7/-2

 
4 jaar geleden
doet ie het hele seizoen al! en met een spelertje binnenhalen is hij nog steeds bout in mijn ogen!
+2/-1

4 jaar geleden
Prima oplossing voor de korte termijn.Nu ook gaan bouwen voor de lange termijn.Beñat Turrientes,speler van Real sociedad U19.Deze speler word morgen 18 jaar,contract tot 2021.Speler van spanje U18,spelverdeler centraal op het middenveld.Tweebenig.Robert Navarro speelt in Real sociedad B,aanvallende middenvelder,spanje U18,supertalent ,contract tot 2022.2 spaanse supertalenten met grote toekomst.De eredivisie,is een mooie springplank in het betaalde voetbal,als tussenstap,haal ze voor een paar miljoen op en laat Real sociedad als 1e een terugkoop optie om de prijs enigzinds te drukken .Riqui Puig,Barcelona B,voor een half jaar huren,centrale middenvelder 20 jaar,2 benig.Gabriel veron,rechtsbuiten 17 jaar, 8 miljoen, palmeiras Brazilie U17.Goede vervanger van Bergwijn zeer talentvol.Peglow 18 jaar Internacional Brazilie U17,centrumspits.Yan Couto,17 jaar ,brazilie U17,rechtervleugelverdediger,opvolger dumfries.Kaio Jorge,centrumspits ,sterk schot,tweebenig,fc santos,18 jaar,brazilie U17.Talles Magno 17 jaar,op alle posities in de aanval te gebruiken,groot talent,snel en behendig.Marcos paulo ,18 jaar,fluminense,zeer behendige speler multifunctioneel op middenveld en aanval,veelzijdig,grote passen.Haal Romario bij de club,John,hij wil als ambassadeur optreden voor PSV.PSV opnieuw op brazilaanse tour.Dan moet je de supertalenten wel op 17 jarige leeftijd naar nederland halen,je kunt ze uiteraard niet allemaal halen,maar haal er 2 of 3 op en ga verder bouwen.Bouw met routiniers en haal van aanholt in de zomer op,en anders wijndal,ga voor koopmeiners,voor volgend seizoen,zet er routiniers tussen,strootman,vginkel,zijn opties.Brandon mechele van club brugge,centrale verdediger,7 miljoen ,international belgie 27 jaar,past in salarishuis.opvolger schwaab.1.90m,rechtspoot,op 3 posities inzetbaar.Obispo en Mauro Jr volgend seizoen terughalen.genoeg scoutwerk voor vandaag
+6/-5

 
4 jaar geleden
Hoe weet jij dit allemaal, puur uit nieuwschierigheid hoor.
Maak er je beroep van, schijnt goed te verdienen haha.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Inderdaad Philipske ik zou die kennis niet zomaar weggeven. Solliciteer beter naar een plek in de scouting. Kunnen we wel gebruiken.
+1/-1

 
4 jaar geleden
@Philipske: wat moeten die Braziliaantjes aan salaris kosten? Gelden nog steeds de minimumbedragen bij niet EU Spelers? Inzake de opvolging van Schwaab: €7m betalen voor een Belg terwijl we Baumi al gehaald hebben voor €10m lijkt me een beetje veel van het goede?
+2/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Kan iedereen vinden die een beetje googled. Vraag is wat voor realiteitswaarde het heeft. Met alle respect.... niet veel.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Geweldig dat je dit allemaal weet... wees er wel een beetje voorzichtig mee, want Ajax en Feyenoord lezen dit ook.
+3/-0

4 jaar geleden
Het grote probleem van dit PSV is om de ballen vanuit de verdediging bij de aanvallers te krijgen. Vorig jaar ging dat een tijd goed met twee zeer aanvallend ingestelde backs, en De Jong als aanspeelpunt.
Net voor de verdediging staat Rosario maar die speelt de meeste ballen direct terug naar de verdediger, waardoor we weer van voor af aan moeten beginnen. Zo komt de aanval niet op gang.
Ik hoop dat met Rodriguez en Dumfries we nu twee backs hebben die de aanvoer naar de aanvallers weer op gang kan krijgen. Met Lammers hebben we nu weer een spits die ballen vast kan houden.
+3/-2

4 jaar geleden
Yesss we hebben een lb voor 6 maanden.
+4/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
We hebben wel een paar spelers die dit in kunnen vullen zegt onze meesterscout. We huren hem voor een half jaar, wat heb je hieraan ? Geld wegsmijten, je speelt nergens meer om. Dan had je 5 spelers moeten halen in iedere linie. We kunnen niet eens goals maken. Dan doet zelfs Feyenoord het beter deze transferperiode en haalt gewoon 3 versterkingen. Maar die spelen ook nog om de prijzen.
+2/-4

4 jaar geleden
Weer een lang bekend probleem vooruitschuiven.. een (dure?) linksback voor een half jaar huren in een toch al mislukt seizoen? mi tegenstrijdig met het gebrek aan ambitie omtrent de trainer die dit seizoen nu uit zingt.
+5/-1

 
4 jaar geleden
Viergever en Hendrix doen het goed daar in de linkerhoek - wellicht is Ricardo een goede vervanger voor Schwaab. Dan is de verdediging perfect.
Nu nog op het middenveld iemand vinden die groot en sterk is - iemand die leiding geeft en de spelers de weg wijst.
In de aanval moeten we iemand vinden die goed kan koppen.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Ook nog een paar spelers zien te vinden die scorend vermogen hebben. Ik zou Doan maar eens in gaan passen in ieder geval. Heeft goed overzicht en dito pass in de benen.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Zoals iedereen speelt ook Doan onder zijn niveau. Op zijn normale niveau is hij zeker waardevol.
+1/-0

4 jaar geleden
" Rodríguez wilde vertrekken uit Milaan omdat hij dit seizoen nauwelijks in actie kwam en hij ritme wil behouden met oog op het EK van komende zomer. "

Ideaal voor hem, hij heeft 6 maanden de tijd om weer in vorm te komen... Leuk trainingskamp, vet salaris, mijn liefje wat wil je nog meer.

Of PSV, in casu John de Jong, daar zo blij mee moet zijn zal moeten blijken. Ik hoop het in ieder geval van harte want wij hebben nu wel genoeg ellende gezien.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Die schiet zondag de winnende erin
+3/-1

 
4 jaar geleden
Ik las vraagtekens of hij wedstrijdfit is
+2/-1

4 jaar geleden
Bij Fenerbahce huilt men omdat Rodriguez niet is gekomen, bij PSV klaagt men omdat Rodriguez is gekomen.

Welkom bij ons mooie PSV Rodriguez!
+3/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage