Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV nadert akkoord met Sam Lammers over nieuw contract'

26 februari 2020 14:14 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV nadert akkoord met Sam Lammers over nieuw contract"; image source: Pro Shots

PSV nadert een akkoord met Sam Lammers over een nieuw contract. Dat meldt Voetbal International. De spits heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, maar inmiddels zijn er al meerdere gesprekken geweest met Lammers' zaakwaarnemer Reza Fazeli. Alle partijen hebben de intentie uitgesproken om verder te gaan door middel van een nieuw langdurig contract.

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

lammers nadert fazeli reza

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Albert Trestena, ogen opendoen helpt hierbij behoorlijk.
+1/-0

5 maanden geleden
Dat is goed nieuws, hopelijk trekt het andere spelers ook over de streep om te verlengen en te bouwen aan iets moois, ONS moois,
+2/-0

5 maanden geleden
Das nou een echte kind van de club, heb er wel vertrouwen in.
+4/-0

5 maanden geleden
Top Lammers goede speler. Kan niet wachten op een combinatie Lammers en Malen.
+3/-0

5 maanden geleden
Ik ben niet overtuigd van de kwaliteiten van Sam als topspits van een topclub. Hopelijk kan hij het tegendeel bewijzen.
+3/-1

5 maanden geleden
Bij VI zeggen ze steeds dat Lammers van het niveau Heerenveen is en dat het geen speler is die veel geld waard is.
Ik zie in Lammers wel een groot talent. Hij is n.m.m. meer een type Van Nistelrooy dan een Type Romario. Hij is tweebenig, en kan goed schieten. Verder blijft hij rustig in de 16. Hij is nog van de blessure terug aan het komen, en begint nu langzaam zijn vorm te vinden. Ik denk dat we de komende jaren een prima spits aan hem hebben.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Mee eens.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Was van Nistelrooy niet veel sneller en vooral veel dodelijker in de 1 tegen 1? Nogal een vergelijking om Lammers met deze 2 grootheden te vergelijken. Zit wel een niveau of 3 tussen......
+2/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Type @tony, type. Niveau is iets anders, daar zal de toekomst over oordelen.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Precies @Pvh25. De essentie van mijn post is dat een type Romario (bal aan de voet en spelers passeren) een andere ontwikkeling door maakt dan een type Van Nistelrooy.
Van het eerste type spits wordt het talent al op 12 jarige leeftijd herkent en dan is het meteen de nieuwe J. Cruijff. Deze spelers scout Ajax vaak.
Van het tweede type spits wordt pas later het talent en zijn nut zichtbaar. Dat gaat meer om kracht, ballen vasthouden/afschermen en geplaatst schieten. Voor zijn blessure heb ik van Lammers op rand 16 hele mooie schoten gezien, echt geplaatst. Hij is tweebenig, en ik vond de voorzet waaruit Thomas een doelpunt kon maken van grote kwaliteit. Volgens mij moet hij fit worden, en zich verder ontwikkelen, maar kan hij een zeer nuttige spits voor PSV worden.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik ben het er totaal niet mee eens dat het eenzelfde type betreft. Denk dat ze beiden in een totaal ander speltype het beste tot hun recht zouden komen. Lammers in een vol strafschopgebied, Ruud met veel ruimte voor zich.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik ben het wel met eens, dat het 'type' niet overeenkomt. Alleen over die snelheid ben ik het niet mee eens, ik weet nog dat hij in de Arena met Heerenveen op eigen helft de bal veroverde, een man passeerde, en vervolgens vanaf de middenstip naar de goal alles en iedereen van Ajax liet staan en scoorde. Het grote verschil tussen Sam en Ruud is het karakter, al is daar bij Heerenveen flink aan gewerkt.
+2/-0

5 maanden geleden
Een goede voetballer die veel op techniek doet en ook nog eens twee benig is. Lammers is echter nog geen killer en op doelpunten wordt een spits afgerekend.
+3/-0

5 maanden geleden
Verwacht er wel veel van volgens seizoen. Hij moet natuurlijk nog groeien en heeft ook een vervelende blessure achter de rug maar zoals hij bij vlagen nu al in de 16 meter verdedigers uitkapt een lust voor het oog. Nu nog wat effectiever en weer wat balvaster worden.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Hij gaat zeker trefzekerder worden.
+3/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal