Transparent
Inloggen
Sluiten

Argentijnse voetbalvolgers: 'Maximiliano Romero ver weg van zijn niveau voordat PSV hem kocht'

27 februari 2020 15:57 - Omroep Brabant
Foto: Pro Shots

Argentijnse voetbalvolgers: "Maximiliano Romero ver weg van zijn niveau voordat PSV hem kocht"; image source: Pro Shots

Volgens een aantal volgers van het Argentijnse Vélez Sarsfield weet Maximiliano Romero niet te overtuigen tijdens zijn huurperiode. Dat geven zij aan in gesprek met Omroep Brabant. "Hij is op dit moment ver weg van zijn niveau voordat PSV hem kocht", aldus Ramiro Boz van Somos Vélez. "We herkennen hem ook niet meer in de Romero die we van vóór de PSV-transfer kennen."

Ook Germán Feld van Radio Lider 91.1 ziet dat de spits het moeilijk heeft. "Het vertrouwen ontbreekt bij hem en dat is natuurlijk wel belangrijk voor een spits. Vijf goals is niet goed, maar het ligt niet alleen aan Romero", zo geeft hij aan. "De trainer van Vélez, Gabriel Heinze, speelt met een bepaalde tactiek waarbij juist de middenvelders veel scoren. De spits, in dit geval Romero, moet telkens het vuile werk opknappen."

Beide heren geloven wel dat Romero kan slagen bij PSV. "Hij is pas 21, dus hij heeft nog wat jaren voor zich", zegt Feld daarover. "Uiteindelijk gaat deze periode hem ook weer helpen in zijn verdere loopbaan. Ik denk dat hij na dit seizoen weer terugkomt bij PSV en dan kan het zomaar nog eens een succes gaan worden."

Meer op Omroep Brabant


Tags

romero maximiliano velez feld voetbalvolgers boz gabriel german heinze herkennen huurperiode lider opknappen ramiro sarsfield somos terugkomt volgers vuile

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dit is gewoon domme pech dan, weggegooid geld wss maar wie weet (als hij al terug komt volgend seizoen) dan kan het zomaar wel allemaal mee zitten, we gaan het zien.
+1/-0

2 maanden geleden
Van de zomer nog een kans geven anders 10 miljoen weg !!!
+1/-0

2 maanden geleden
Dit wordt een fiasco voor de zwartkijkers, Romero komt kijkt en overwint, PSV gaat volgend seizoen ouderwets vlammen.
+3/-1

2 maanden geleden
Doodzonde dat hij nu bij een team speelt waarbij de tactiek zorgt voor scorende middenvelders en dienende spitsen. Komt hij nog niet tot echt spitsenwerk.....
+2/-1

 
2 maanden geleden
Eerste reactie: slecht vooraf onderzoek gedaan
+1/-0

2 maanden geleden
Verlies pakken en weg ermee. Wel JdJ vervangen aan eind van het seizoen. Anders blijf je geld wegsmijten.
+2/-3

 
2 maanden geleden
Je kunt wel elke keer roepen dat John de Jong weg moet maar met dit topic heeft dat niets te maken, of gaan we hem nu de schuld geven van alle miskopen van de laatste tien jaar?
+7/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Deze aankoop was nog van mijnheer Brands.... die heeft ook wel een paar bokken gemaakt bij psv... maar ook hele mooie en goede aankopen! John heeft deze zomer eigenlijk alleen maar bokken gemaakt... kijk a.s zondag maar wat er op de bank zit.....meer hoef ik niet te zeggen, Romere daarentegen schrijf ik nog niet af!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dus een speler die twee jaar geleden is aangetrokken wil je nog niet afschrijven, maar dat doe je wel met alle spelers die een half jaar geleden pas zijn gekomen?
+3/-0

 
2 maanden geleden
Ja, maar dat is mijn onderbuik gevoel..... ik heb het idee dat deze jongen veel tegenslag heeft gehad in de vorm van blessures, aanpassingen, ik denk dat wanneer hij hier goed in z’n vel zit, dit wel zeker iets voor ons kan betekenen! Dit itt van alle aankopen deze zomer, die allen zekers minuten hebben gemaakt om zich te bewijzen! En allen a.s zondagmiddag wederom op de bank zitten!
+1/-0

2 maanden geleden
Volgend jaar terug bij PSV en dan de balans opmaken. Dat een speler bijna gelijk zo ernstig geblesseerd raakt en eigenlijk bij PSV nog niet aan voetballen toe is gekomen kun je ook niet voorzien.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Mee eens. Ipv dat hij PSV twee jaar geleden naar een hoger niveau bracht, is hij nu een zware verliespost geworden.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Een investering kan ook later rendement opleveren.
+1/-0

2 maanden geleden
och verrek die was ik alweer vergeten!!
+1/-0

2 maanden geleden
toch dus weer slecht gescout.
+1/-0

2 maanden geleden
dit is beslist geen gevalletje slechte scouting. Stel dat we allemaal in de toekomst konden kijken, dan waren we allemaal miljonair en PSV de beste club ter wereld, dus geef Romero a.u.b krediet en kijk samen met ons PSV wat ie mogelijkerwijze nog kunnen zou gaan brengen en bovendien wordt je in 2 jaar niet plotseling een matige voetballer.
+1/-0

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.584 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

absurd achterkamertjes adf antonh belasting cafepraat cbs compenseren corona coronavirus daklozen dossier down eredivisie flitsphirips geloofwaardig gemeenschapsgeld gerbrands knvb nederland onchristelijk overheid overmars sir tinus under uswilly vhtlsaw youtu zak