Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jeroen Zoet in belangstelling van Besiktas'

10 maart 2020 19:14 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Jeroen Zoet in belangstelling van Besiktas"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Jeroen Zoet in de belangstelling staat van Besiktas. De Turkse topclub zat vorige week al voor hem op de tribune toen hij met FC Utrecht won van Ajax. Besiktas is op zoek naar een nieuwe doelman, omdat Loris Karius normaal gesproken zal vertrekken uit Istanbul.

Zoet heeft bij PSV nog een contract tot 2021, dus indien de club nog iets aan hem wil verdienen zal hij komende zomer normaal gesproken moeten vertrekken.

Indien de keeper naar Besiktas vertrekt, zal hij meerdere oud-PSV'ers tegenkomen. Atiba Hutchinson en Jeremain Lens spelen namelijk ook voor de Turkse club. Nicolas Isimat-Mirin staat momenteel ook nog onder contract bij Besiktas, maar is momenteel verhuurd aan het Franse Toulouse FC.

Meer op ED.nl




Tags

besiktas zoet atiba hutchinson isimat jeremain karius lens loris mirin tegenkomen toulouse utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Blijf dan maar lekker bij FC Utrecht.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hoogste bieder wint wat mij betreft. En woe weet wil Utrecht hem na dit seizoen niet terug als hun eigen keeper weer fit is.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik gun Jeroen beter dan een Turkse club. Dan maar iets minder centen, rijk gaan we toch niet meer worden aan Zoet.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wat is er mis met een Turkse club van deze omvang? Lijkt m,ij persoonlijk een geweldig avontuur. Paar jaar buitenland is sowieso fantastisch, zeker als het is in een wereldstad.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Kijk je ook weleens naar het nieuws?
+1/-0

4 jaar geleden
Ik gun Jeroen een hele mooie nieuwe club toe. Een mooi avontuur in het buitenland kan een mens/ familie goed doen terwijl een mooie transfer waarschijnlijk voor alle partijen het beste s.
+5/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal mee eens. Zou zo maar kunnen dat in een prettige omgeving, en met schone lei, hij zich zo maar weer naar het niveau van paar jaar geleden keept.
+1/-0

4 jaar geleden
Wat lopen er een hoop oud PSV spelers bij Besiktas zeg. Zoet had een paar jaar geleden op zijn hoogtepunt moeten gaan denk ik. Prima keeper voor PSV tot het vorig jaar mis ging met de vorm. Wat dat betreft een vreemd seizoen.
+1/-0

4 jaar geleden
Zoet zal toch ook wel hebben gezien wat er deze week tussen de Turkse en Griekse grens gebeurd is ? Ik zou naar een ander land gaan als ik hem was.
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje