Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Afgelasting betaald voetbal met week verlengd

15 maart 2020 17:32
Foto: Pro Shots

[Update] Afgelasting betaald voetbal met week verlengd; image source: Pro Shots

Deze maand zullen er geen wedstrijden meer worden gespeeld in het betaald voetbal. at werd donderdagmiddag bekend gemaakt op een persconferentie van het kabinet en het RIVM. Eerder deze week werd besloten om alle evenementen in Noord-Brabant voor een week te verbieden, maar inmiddels is besloten om dit landelijk te verbieden voor de rest van de maand.

Update 15-3 17:32: Zondagmiddag is bekend geworden dat alle aangekondigde maatregelen vanwege het coronavirus met een week zijn verlengd. Dat betekent dat ook PSV - Heracles Almelo, Jong PSV - FC Utrecht en Jong PSV - NEC zijn afgelast.
Tags

afgelasting jong verbieden afgelast almelo coronavirus heracles kabinet rivm utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Heeft ook een voordeel, we kunnen nu nog altijd tweede of derde worden.
+3/-1

1 jaar geleden
Phoeeeeee…..worden veel kerstbabys geboren dit jaar!
+7/-0

 
1 jaar geleden
Hennie - leuk... elk nadeel heeft een voordeel.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Nu heb je Millennials. Dan spreken we over Coronials.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Denk het niet, we moeten 2 meter afstand bewaren hè..
+1/-0

Dat ze zich bvb druk maken over de economische gevolgen he, waar zijn we mee bezig!!
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Raar he? Wat denk je dat een economische crisis, bovenop de corona ellende, gaat veroorzaken?
Misschien ben jij financieel al binnen, maar bedenk je eens wat het betekent voor minder bedeelde mensen als ze 3 maanden geen inkomen hebben of als kleine bedrijven een paar maanden inkomsten missen.
Natuurlijk gaat de gezondheid van de mens voor, maar helaas zijn we voor onze gezondheid afhankelijk van de economie. Voor de laatste economische crisis hoefden we bijvoorbeeld niet eerst naar de flappentap, voordat we medicijnen kregen of een medische ingreep konden laten verrichten. Vergelijk ook het verschil van je ziektekosten verzekering eens met die van voor de laatste economische crisis. Et voila ook u zult nu snappen hoe belangrijk het is een economische crisis te voorkomen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die valt niet te voorkomen. Er is al een enorme run op banken gaande en het leed is niet te overzien. Er komen spraakmakende faillisementen aan de komende jaren maar de gemiddelde Nederlander lijkt nog steeds te denken dat het maar een virusje is.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat valt inderdaad voor een groot deel niet te voorkomen maar we zullen wel ons stinkende best moeten doen om te voorkomen dat straks alles en iedereen failliet is en men voorlopig z'n laatste geld aan een shitload wc-papier,zeepjes en maskertjes heeft uitgegeven, anders hebben we na corona helemaal geen ziekenhuizen meer en sterven er nog veel meer mensen. Kijk bv eens naar hoeveel ziekenhuizen er de laatste jaren zijn gesloten wegens geld-op. Dat zal na de volgende crisis alleen maar erger worden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben verbijsterd te zien hoe egoïstisch velen zijn maar vooral hoe de Nederlandse politiek (maar ook anderen zoals een KNVB) reactief reageert in deze. Het zal een hell of a job worden om deze noodsituatie op kortere termijn met succes te beëindigen.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zonder de mensheid verdwijnt het probleem economische crisis van zelf wel he? Ik had zulks reactie wel verwacht en Nee ik ben niet binnen not by far , maar de mensheid gaat mij voor alles, daar moeten wij nu alles aan doen om die te behouden, zonder winstmarges , als alles en iedereen zonder eigenbelang zijn steen bijdraagt hoeft het niets te kosten , en hierbij bedoel ik alles en iedereen, de beloning komt later wel als de mensheid behouden blijft, we kunnen weer van nul af beginnen als we ons egoisme en hebberigheid aan de kant donderen en ons allemaal in dienst stellen van het redden/herstellen van de mensheid, is mijn bescheiden mening, moge God ons vergeven en bijstaan.
+1/-0

1 jaar geleden
Benieuwd hoe dit af gaat lopen. Alles van maart/ april verschuiven naar mei/juni en het EK naar de winter of volgend jaar?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Yep en stoppen met die onzinnige winterstop.
+3/-0

 
1 jaar geleden
EK gaat naar 2021, dat kan haast niet anders. Dus dan is dit een soort van zomerstop en moeten ze daarna het seizoen afwerken en vrij snel aan het nieuwe seizoen beginnen.
Er zit niet heel veel anders op denk ik.

Ben dan overigens wel benieuwd wat ze dan met de transferperiode gaan doen, als er dan nog steeds competities lopen
+2/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
1 jaar geleden
Kunnen ze niet gewoon dit seizoen schrappen en de eindstand van vorig seizoen pakken. Dan kan je in alle rust naar het seizoen 2020-2021 toeleven.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vorig seizoen? Beter die van 2018.
+7/-0

 
Dat mensen zich druk maken over het wel of niet doorgaan van evenementen enz verbaast mij echt, struisvogelpolitiek? Dit is serieus mensen, we kunnen niet de nuchtere Hollander blijven uithangen, er hoeft geen paniek te gaan heersen maar wel de realitiet inzien.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zal het jullie even uitleggen - op het moment dat in april of mei de temperatuur boven de 20 graden komt dan gaat het virus dood.
It's a matter of time.
+1/-1

 
En tot die tijd ? Vertel het eens Jan, daar is het waar we ons eigen druk om maken.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Knap dat jij dit weet Jan, geen een wetenschapper durft dat zomaar te zeggen(droplul trump daar gelaten uiteraard). Het is nl. helemaal niet gezegd dat het virus verdwijnt als het warmer wordt. Buiten dat kan het virus gewoon weer terugkomen (al dan niet gemuteerd) in het najaar. Hetzelfde gebeurde in 1918 met de Spaanse griep. We zullen moeten afwachten hoe het zich ontwikkelt
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als de zon in april/mei sterker wordt, dan krijgen de UV-stralen meer kracht.
Virussen gaan dan via de UV-C stralen dood - dit is algemeen bekend.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Onzin! Tenzij Corona in landen als Singapore alleen in koelkasten zit natuurlijk.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Op het moment dat je wordt omringd door hoge bergen... zoals Noord-Italië (wintersport)
dan is het kassa.
+1/-1

 
1 jaar geleden
https://www.youtube.com/watch?v=E3URhJx0NSwlink

Ik zou zeggen luister hier eens naar. Dat het virus verdwijnt als het warm word is niet waar. Het is namelijk niet een of andere griep.
+1/-0

 
Jou theorie is geinfecteerd Jan, volg het nieuws broeder, zuid Amerika is ook getroffen, het reist gewoon met ge-infecteerden mee, is ook op Suriname geland.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Tuurlijk - de virus reist met de mensen mee, dat is logisch.
Maar zodra het hier warmer wordt dan sterft de virus in Nederland (non-actief).
In mei is het over en sluiten.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Dank je UsWilly... de viroloog zegt inderdaad dat zodra het warmer wordt - neemt het aantal en de kracht van Corona af.
Bovendien bouwen we de komende tijd meer weerstand op tegen deze virus.
+1/-1

 
1 jaar geleden
In Singapore alleen een paar heuvels, dus ook die redenatie gaat niet op.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dit artikel lijkt in eerste instantie inderdaad reden om enigzins verontrust te raken, maar bij nader inzien wordt er niet erg sterk beargumenteerd.
Zo is de uitspraak dat Nederland wel eens in een slechtere situatie terecht zou kunnen komen dan Italië grotendeels gebaseerd op het idee dat de gezondheidszorg in Nederland slechter is dan die in Italië, terwijl het omgekeerde het geval is. Het argument dat hiervoor wordt aangedragen, is dat de regio Lombardije zo hoog scoort op het Health-index lijstje van de OESO. Als je dit nader bekijkt, zie je echter dat deze index helemaal niets zegt over de staat van de gezondheidszorg in de onderzochte regio's. De cijfers zijn slechts gebaseerd op 2 indicatoren: het aantal doden per 1000 inwoners en de gemiddelde levensverwachting.
Dit is dan ook meteen een reden waarom het virus in Italië zo veel dodelijke slachtoffers maakt: oudere mensen hebben over het algemeen een zwakker immuunsysteem (en zijn daardoor kwetsbaarder voor virussen), en die zijn er dus in Italië erg veel.
+1/-0

1 jaar geleden
Mogelijk ligt al het voetbal in Europa stil tot september lees ik nu. Ik heb fox maar even opgezegd..
+2/-0

 
1 jaar geleden
Goede tip , had ik nog niet bij stilgestaan , bedankt antonh .
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
@JanZomers Momenteel 30 tot 40 graden in Indonesië. En het verspreid zich daar gewoon gestaag. Australië 29 graden. Mexico idem. Ik zie geen dalende maar stijgende lijnen daar. Je baseert je de griep. Maar het is geen griepje.
+2/-0

1 jaar geleden
Voor de een is het een griepje,voor de ander is het meer dan een griepje.
Hoe dan ook,wat ik zie is vooral een bewust gecreeerde massahysterie,waarvan de achterliggende agenda nog niet duidelijk is.
Een ding is zeker,ik vrees meer de massahysterie dan het virus.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik ook; de redelijkheid lijkt helemaal weg.
Dat we normaal 17 miljoen bondscoachen hebben, kan op zich geen kwaad, maar dat we nu ineens 17 miljoen Corona-deskundigen hebben is natuurlijk wel zorgelijk.

Laten we in vredesnaam de rust bewaren en iedereen die geen medisch specialist is met expertise op het gebied van virologie niet meer aan het woord laten. Dat zou al een hoop onzin schelen.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

achterkamertjespolitiek arsenal cda conference daguardo kaag landsbelang macht martinez nba nederland notulen onbestuurbaar openbaar plein rasmussen regeren rensch rutte shevchenko skipper transparantie uefa var verbergen vhtlsaw voetbalprimeur voorronde vvd zegje