Transparent
Inloggen
Sluiten

Derksen: "Van Breukelen achter ontslag Van Bommel en benoeming Schmidt"

23 maart 2020 23:53 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Derksen: "Van Breukelen achter ontslag Van Bommel en benoeming Schmidt"; image source: Pro Shots

In Voetbal Inside speculeert Johan Derksen over de rol van PSV commissaris Hans van Breukelen bij het ontslag van PSV-trainer Mark van Bommel en de daarop volgende benoeming van Roger Schmidt als nieuwe trainer. De voetbalanalist vertelt dat Algemeen Directeur Toon Gerbrands tot driemaal toe een ontslag van Van Bommel zou hebben geblokkeerd, maar uiteindelijk moest zwichten tegenover de voetbal know-how van Van Breukelen. Schmidt was door Van Breukelen al eerder benaderd om bondscoach van het Nederlands elftal te worden.

Meer op Veronica Inside


Tags

breukelen bommel schmidt derksen geblokkeerd gerbrands hans how know roger speculeert voetbalanalist zwichten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden (gewijzigd)
Derksen zit te zwetsen over Gerbrands alsof hij ten allen tijde Bommel niet wilde ontslaan. Mbt het lekken, dat klopt. Een droevig figuur die derksen, alles om maar wat te scoren. Hij moet maar bij rtl-boulevard gaan werken.
+1/-2

 
7 maanden geleden
Hij zegt (hier) niets verkeerds.

Die schijnheilige Mark van Bommel heeft meer op zijn geweten in dat verband.

Hans van Breukelen kan op veel krediet rekenen bij mij.
+2/-2

 
6 maanden geleden
Derksen is een masochist, heeft hij geleerd van Willem van Hanegem.
+1/-0

7 maanden geleden
Het is duidelijk dat er regelmatig contact is tussen Van Bommel en Johan Derksen. Derksen is al een paar maanden de positie van Van Bommel uit aan het leggen, en dat het ontslag nadelig voor de carriere van Van Bommel is.

Maar het gaat om hoe het bij PSV gaat, en qua punten was het dramatisch.
Bij pratische elke club wordt je dan ontslagen. En Faber heeft het nu redelijk voor elkaar.
Faber heeft de komende twee manden trouwens nu veel tijd om weer als hoofd jeugdopleiding te gaan werken.
+1/-1

7 maanden geleden
Speculaties en dan eindelijk iig toegeven dat hij bepaalde spelers de hand boven het hoofd hield in ruil voor informatie. Dit blijkt ook wel, want als je een interview weigerde werd je meteen het afzeik object van Derksen. Treurig dat de helft van alle supporters alles voor waar aanneemt van wat Derksen zegt, terwijl het eigenlijk een gefrustreerd oud mannetje is met vele vetes in de voetballerij en aan de hand daarvan een standpunt inneemt.
+4/-1

 
7 maanden geleden
Dat er oud zeer zit tussen Derksen en van Breukelen is wel duidelijk. Ook zijn houding t.a.v. van Breukelen tijdens zijn tijd bij KNVB spreekt wat dat betreft boekdelen.
Ik snap dat het voetbal op dit moment stil ligt, maar om 3 maanden na het ontslag van van Bommel er nog bijna elke uitzending op terug te komen, riekt toch echt naar een hetze.

Daarnaast spreekt hij zichzelf steeds tegen want hij zegt dat een trainerswissel nooit zin heeft, omdat de nieuwe trainer hetzelfde materiaal heeft, maar zegt meestal in bijna dezelfde adem dat Advocaat het fantastisch doet bij Feyenoord, terwijl hij toch ook echt dezelfde spelers heeft als Stam (tot aan de winterstop dan).

Ik blijf het een vermakelijk programma vinden om te kijken, een sort koffietijd voor mannen, maar inhoudelijk hecht ik nul waarde aan de mening van Derksen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Informatie in ruil voor een goede naam... ruikt naar maffia, niet naar journalistiek. De media is erg belangrijk, maar in zo'n geval heeft het te veel macht en maakt er misbruik van. Gebeurd steeds meer.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Precies. Dat is exact het spelletje dat Derksen al jaren speelt. Vermakelijk om naar te kijken, maar met objectiviteit heeft het niks te maken. Ergerlijk is vooral dat Derksen wel continue claimt objectief en onbevooroordeeld te zijn
+3/-0

7 maanden geleden
inderdaad weer erg kinderachtig voor een vent van 70 om zich zo te laten gebruiken door zogenaamde tipgevers. Ze doen maar. PSV heeft stil aan de weg naar boven weer ingeslagen en helaas is dat zonder van Bommel maar wel met van Breukelen. Een oer psv-er die meer prijzen met psv heeft gewonnen als wie dan ook.
Ontslag van Bommel was onvermijdelijk , en daar hebben ze het zelf naar gemaakt hij en zn schoonvader. Nu weer vooruit met de geit. Zie uit naar volgend seizoen!!
+1/-1

 
7 maanden geleden
Ik heb meer respect voor Breuk dan Bommel.
+3/-2

7 maanden geleden
Gelukkig kijk ik niet naar die zooi...
+2/-0

 
7 maanden geleden
Heerlijk programma. Helpt mij relativeren in (deze) moeilijke tijden.
+2/-2

7 maanden geleden
Het is de vraag of Herr Schmidt in juni bij PSV aan de slag kan?
Laten we hopen van wel - uitgaande dat het in China 2,5 maand heeft geduurd dan is het in de maand mei een heel eind opgelost.
+1/-0

 
 
6 maanden geleden
Ga er maar vanuit dat hij nu al druk bezig is met komend seizoen. Hij heeft alle tijd, Fabertje heeft alle tijd. In deze omstandigheden 'n perfecte tijd voor informatieoverdracht, zeker ook omdat ze komende jaren ook blijven samenwerken als HJO en trainer van PSV1.
+1/-0

7 maanden geleden
Die kwal doet overal onrust stoken ieder een komt bij hem aan de buert, hij heeft er ook voor gezorgd dat Manolev bij PSV de kelder in ging!!!
+2/-0

6 maanden geleden
Ik snap alle ophef niet. Derksen zegt ‘ik heb sterk de indruk dat ......’. De headline boven dit artikel komt niet overeen met wat Derksen zegt. Hopelijk wordt onze RVC de komende maanden eens grondig op de schop genomen.
+2/-1

 
6 maanden geleden
Idd , ook dat is journalistiek, zo werkt de telegraaf al tig jaren. Derksen heeft wel gelijk en zeker wat v Breukelen aangaat.
+1/-0

6 maanden geleden
Goed om te zien dat het kampioenschap open deuren intrappen nog wel gewoon door kan gaan ;)
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
1 Johan Derksen is een rat 1e klas, dat hij het ook bij andere clubs doet is niet relevant; hij zaait altijd twijfel en gaat daarna de twijfelaars aanpakken, goedkoop journalistiek trucje, maar daarmee leidt hij mij niet om de tuin: samen met Vd Gijp voor er persoonlijk voor gezorgd dat Manolev systematisch kapot gemaakt is, svp niet vergeten dat het voor dat soort types alleen belangrijk is om te scoren over de rug van anderen EN dat het makkelijker is om dat met PSV te doen dan met ajakkes of Feyenoord
NB dit heeft niets te maken met calimero, dit zijn gewoon feiten en daarom schijt ik op Adam (of het plaats vervangende Hilversum) en alles wat uit dat riool komt
2 van Breukelen kan msn praten als n dominee, maar hij is hoe dan ook n club icoon, die wsl de meeste prijzen heeft gewonnen als PSV ooit...

Conclusie waar moeten wij als PSV 'ers met waarde aan hechten?
Niet zo moeilijk lijkt me...
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.996 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

anti boscagli bruma daguardo dumfries dumoulin emmen fox hans hendrix ihattaren jong kraay mik mvogo nos pogacar recept redwhitestripes roger roglic romario romero rosario samenvatting schmidt tour unnerstall wethoudervanjuine zahavi